Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh canım benim ❤️ hemen ilk denemede olur sananlar olarak gel sarılalım 🫂🫂
Yazık bizeee 🙄 ben de yaz sonu yaparım tutar diye düşünmüştüm 😂 sonra çok saçma ama çin takviminde denediğim o ilk ay için kız gösteriyodu sonrası erkek. Eşime dedim gel bi deneyelim tutarsa falan 😂 sonra anladım ki o işler o kadar kolay değilmiş. Resmen saflık ya başka bi şey değil 😒

Yazık bizeee 🙄 ben de yaz sonu yaparım tutar diye düşünmüştüm 😂 sonra çok saçma ama çin takviminde denediğim o ilk ay için kız gösteriyodu sonrası erkek. Eşime dedim gel bi deneyelim tutarsa falan 😂 sonra anladım ki o işler o kadar kolay değilmiş. Resmen saflık ya başka bi şey değil 😒
Hep o TV de izlediğimiz tek gecede hamile kalan kadınları gösteren filmler yüzünden oluyor bunlar 😃

Merhaba kızlar benim son dört aydaki regl günlerim 23-25-21-30 günde bir yani düzensiz olmaya başladı en son 1 temmuzda adet olmustum hala olmadım 25 Temmuz sabahı idrar negatifti yine de bir Ümit varmidir sizce???

Merhaba kızlar benim son dört aydaki regl günlerim 23-25-21-30 günde bir yani düzensiz olmaya başladı en son 1 temmuzda adet olmustum hala olmadım 25 Temmuz sabahı idrar negatifti yine de bir Ümit varmidir sizce???
Kırmızıları görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruzzzzzz kızlar benımde öyle tabi düzensızlık yok dün 2tane test yaptım 😅 negatıf hala umudum var

Öyle değil mi ama 🤣 Hadiii bakalım inşallah sabah güzel haberler verebiliriz, senin yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?
14gün gectı canım ama takvıme göre bugun adet olmam gerekti bıde 2gün evvel gene yumurtladım ovülasyon testimde kırmızılık vardı

Venüscüm sen ilk testini kasetle mi yoksa erken gebelik ile mi yapmıştın? Ve yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiiştinn
Erken gebelikle öğrendim canım ben peşine kaset test de yaptım. Kaset çok çok silikti. Batım 19 temmuzdu ben 14 ünde öğrendim. Takvim uygulamasıyla takip ediyorum ben ona göre yumurtlama gününü de sayarsam 10. Gün öğrenmişim. Ayın 5 iymiş yumurtlama

Erken gebelikle öğrendim canım ben peşine kaset test de yaptım. Kaset çok çok silikti. Batım 19 temmuzdu ben 14 ünde öğrendim. Takvim uygulamasıyla takip ediyorum ben ona göre yumurtlama gününü de sayarsam 10. Gün öğrenmişim. Ayın 5 iymiş yumurtlama
Sende çok erken öğrenmişsin ya maşallah 🥰🤲

İnsallah olmazsın ve gebelik vardır. Ben de aşı oldum ama korunmayacağım galiba.
İşte bende aşı için emin olmak istedim o yüzden verdim kanı. Hamile bir arkadaşım var doktoru gebelik 3-4 ay olmadan tavsiye etmiyorum demiş, aklım karıştı açıkçası

Hep sabırsızlıktan🙈 geçen ay kimyasal gebeliği de erken yakalamıştım. Bu sefer daha temkinli ilerledim o yüzden. Kanı hemen vermedim batın geçmesini bekledim. İnşallah seninde kalbine gönlüne göre olur canım benim çok içten istiyorum 🙏🙏
Kimyasaldan hen sonraki ay mi oldu gebelik

X