- 16 Haziran 2014
- 711
- 615
Görüyoruuuuuuuuuuuuum tebriklerrrrrrKızlar 17sinde yumurtlamam oldu. Yani 10.günü bugün. 1 haftadır göğüs ucu ağrısı çekiyorum. Dünde göğüslerim taş gibi oldu. Ve gece rüyamda testimi pozitif gördüm. Uyanır uyanmaz yaptım. Sizde görüyor musunuz? Daha tahminen adetime 4 yada 5 gün var
Görüyorum canım tebriklerKızlar 17sinde yumurtlamam oldu. Yani 10.günü bugün. 1 haftadır göğüs ucu ağrısı çekiyorum. Dünde göğüslerim taş gibi oldu. Ve gece rüyamda testimi pozitif gördüm. Uyanır uyanmaz yaptım. Sizde görüyor musunuz? Daha tahminen adetime 4 yada 5 gün var
Ayy inanamıyorumGörüyoruuuuuuuuuuuuum tebriklerrrrrr
onu da atın bakalım aşırı siliktiiir kesin benim de öyle olmuştuu daha erken yaa ben hemen dayanamadım kan verdim sonra 2 güne bir takip için kan vermek zorunda kaldım kimyasal mı diyeAyy inanamıyorumnormal testle yaptım onda çıkmadı. Daha çok yeni diye mi çıkmadı dersiniz?
Teşekkür ederim canımGörüyorum canım tebrikler
Evde bu test vardı bunla yaptım. Bu yaptığım ilk idrarla yapılan değil. Bunda bişey çıkmadıonu da atın bakalım aşırı siliktiiir kesin benim de öyle olmuştuu daha erken yaa ben hemen dayanamadım kan verdim sonra 2 güne bir takip için kan vermek zorunda kaldım kimyasal mı diyeo yüzden isterseniz kaset test ile koyulaşmasını takip edinn veya kan verin hemencikkk en yakın acildeee
Belirtin var mıydı neler yaptın anlat bakalım bu süreçteTeşekkür ederim canım
Kız var ya bunda çizgi nasıl bişey çıkmadıEvde bu test vardı bunla yaptım. Bu yaptığım ilk idrarla yapılan değil. Bunda bişey çıkmadı
Bunda da var çok silik ama varEvde bu test vardı bunla yaptım. Bu yaptığım ilk idrarla yapılan değil. Bunda bişey çıkmadı
Kız var ya bunda çizgi nasıl bişey çıkmadı
Ben çıplak gözle göremedim kızlarBunda da var çok silik ama var
çok şey istiyosun eğip büküp güneşe tutup filtre komasına giren insanlarız bizBen çıplak gözle göremedim kızlardiğeri gibi net çizgi aradım ondan galiba
Yarın sabah tekrarla istersenBen çıplak gözle göremedim kızlardiğeri gibi net çizgi aradım ondan galiba
Canım biz bayramda eşimin memleketindeydik. Orda yumurtlamayı yakaladım. Kaçak göçek ilişki yaşadık yumurtlama gecesi. o tuttu galibaBelirtin var mıydı neler yaptın anlat bakalım bu süreçte
yarın sabaha senin testinle uyanmak istiyorumYarın sabah tekrarla istersen
Allah seniçok şey istiyosun eğip büküp güneşe tutup filtre komasına giren insanlarız bizöyle yapsan sende görürsüüüün ahhaha daha yeni ya ondannn
Ayy inşallah inşallahyarın sabaha senin testinle uyanmak istiyorum
Kana gitmek için 1 2 gün bekleyeyim miYarın sabah tekrarla istersen
Ötekinde çizgi var evet ama bunda da var çok silik ama kırmızı bir çizgi ben de gördümEvde bu test vardı bunla yaptım. Bu yaptığım ilk idrarla yapılan değil. Bunda bişey çıkmadı
sayende üzüm üzüme baka baka karardııııııÖtekinde çizgi var evet ama bunda da var çok silik ama kırmızı bir çizgi ben de gördümZ zahrada K kizkizakiz artık elf gözler hepimizde