Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın Benim bata 4-5 gün var ama hiç bir belirtimde yok sadece bayramın ikinci gününden beri sağ bel ağrım çoktu oda bu sabah geçti. Erken gebelik belirtisi yapsam çıkar mı acaba? Aslında bir yanım çok yapmak görmek istiyor bir yanımda hiçbir belirtin yok neden yapasım ki bat ı bekle diyor

6 ay oldu bizimde. Bende yumurtlama zamanı aklıma bile gelmiyor. Regl yaklaştıkça düşüncelerime engel olamıyorum. zamanı vardır diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama içim içimi yiyor aslında.
Bir de herkesin sanki çok kolay hamile kalıyorlar gibi devamlı foto koyup 1den hemen sonra 2 hamile kalmaları filan çok etkiliyor. Doktor hormonların çok iyi bir yıl içinde gebelik büyük ihtimalle olur demesine rağmen bu süreç bazen bana normalmiş gibi gelmiyor. Neyi yanlış yapıyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Keşke hiç haberim olmadan hamile kalsam sürpriz olsa şaşırsam

Ben görüyorum hamişsiiniz bence

Onu ancak 1.ciye gebe kaldıktan sonra korunmadan ama çocuğun beşinde koşarkende günler nasıl geçiyor anlamadan yapabiliriz sanki Sonra da aa beklemiyorduk olur Ama bu modda bence de takmadım oldu demek çok zor. Hatta gebe arkadaşların sohbetlerini dinlerken ovulasyon konusunu açtım o ne ki dediler… Nasip ya dedim kimine bilmeden veriyor kimini de işin ehli yapıp vermiyor diyorum

Kızlar merhaba aşı olup gebelik planlamasını erteleyen varmı. Aşı olup hamile kalan oldumu. Bide aşıdan sonra hamile kaldıysanız hamilelik sürecini nasıl ilerliyor.
Ben ilk dozumdan sonra hamile kaldım. Adetimin 5. Gününde vuruldum. Doktorum gebelik planlarken aşı yaptırılabileceğini söylemişti. İkinci doz için cuma günü gittiğimde konuşcam, önerirse vurulacağım.

Erken gebelikle çıkabilir canım. Ben 5 gün kala öğrendim, sonrasında hergün kaset test ile koyulaşmasını takip ettim. Aslında beklemek en iyisi ama insan dayanamıyor anlıyorum seni

Hangi aşı bionctech mi sinovac mı

Erken gebelikle çıkabilir canım. Ben 5 gün kala öğrendim, sonrasında hergün kaset test ile koyulaşmasını takip ettim. Aslında beklemek en iyisi ama insan dayanamıyor anlıyorum seni
Evet canım insan bekleyemiyor ama hiç belirtim yok o yüzden yapıpta hüsrana uğramak korkutuyor işte

Birde adet geçtikten sonra yapıldı sanırım beklenen gününüz geçmedi yani aşıdan sonra kaldınız doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…