- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Şu an versen 5-10 arası bi şey çıkıcak bence. O yüzden ben senin yerinde olsam bi kaç günle testle takip ederim koyulaşmayı sonra veririm kanKana gitmek için 1 2 gün bekleyeyim mi
Ahahah olur jnsallah napalim.kader kismetHali topiğin herkese uğurlu geldi. Her gün bir müjdeli haber bizde tık yok Sınava hazırladığım arkadaşın yüksek alması gibi hissediyorum
YaaaEki Görüntüle 2892974 kızlar bugün doktora gidebildim sonunda 6 +4 olmuşum
Cok guzelBen eczacıyım. Akademide devam ediyorum
Bir de herkesin sanki çok kolay hamile kalıyorlar gibi devamlı foto koyup 1den hemen sonra 2 hamile kalmaları filan çok etkiliyor. Doktor hormonların çok iyi bir yıl içinde gebelik büyük ihtimalle olur demesine rağmen bu süreç bazen bana normalmiş gibi gelmiyor. Neyi yanlış yapıyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Keşke hiç haberim olmadan hamile kalsam sürpriz olsa şaşırsam6 ay oldu bizimde. Bende yumurtlama zamanı aklıma bile gelmiyor. Regl yaklaştıkça düşüncelerime engel olamıyorum.zamanı vardır diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama içim içimi yiyor aslında.
Kızlar 17sinde yumurtlamam oldu. Yani 10.günü bugün. 1 haftadır göğüs ucu ağrısı çekiyorum. Dünde göğüslerim taş gibi oldu. Ve gece rüyamda testimi pozitif gördüm. Uyanır uyanmaz yaptım. Sizde görüyor musunuz? Daha tahminen adetime 4 yada 5 gün var
Onu ancak 1.ciye gebe kaldıktan sonra korunmadan ama çocuğun beşinde koşarkende günler nasıl geçiyor anlamadan yapabiliriz sankiBir de herkesin sanki çok kolay hamile kalıyorlar gibi devamlı foto koyup 1den hemen sonra 2 hamile kalmaları filan çok etkiliyor. Doktor hormonların çok iyi bir yıl içinde gebelik büyük ihtimalle olur demesine rağmen bu süreç bazen bana normalmiş gibi gelmiyor. Neyi yanlış yapıyoruz diye düşünmeden edemiyorum. Keşke hiç haberim olmadan hamile kalsam sürpriz olsa şaşırsam
Kızlar bilen yok muKızlar merhaba aşı olup gebelik planlamasını erteleyen varmı. Aşı olup hamile kalan oldumu. Bide aşıdan sonra hamile kaldıysanız hamilelik sürecini nasıl ilerliyor.
Aşkım benim testim yok kocamda kimyasal dan sonra test mest yok sana dedi kaçak göçek alırsam yapacam inşallahyarın sabaha senin testinle uyanmak istiyorum
Ayyy canııım valla korku ve heyecan bastırdı içimiÖtekinde çizgi var evet ama bunda da var çok silik ama kırmızı bir çizgi ben de gördüm@zahrada K kizkizakiz artık elf gözler hepimizde
Bir kaç kişi de okumuştum aşı sonrası hemen gebe kalanlar bazıları da aşıdan sonra korunmuş bir ay kadar, ben henüz yaptırmadım bilmiyorum canımKızlar bilen yok mu
Ben ilk dozumdan sonra hamile kaldım. Adetimin 5. Gününde vuruldum. Doktorum gebelik planlarken aşı yaptırılabileceğini söylemişti. İkinci doz için cuma günü gittiğimde konuşcam, önerirse vurulacağım.Kızlar merhaba aşı olup gebelik planlamasını erteleyen varmı. Aşı olup hamile kalan oldumu. Bide aşıdan sonra hamile kaldıysanız hamilelik sürecini nasıl ilerliyor.
Erken gebelikle çıkabilir canım. Ben 5 gün kala öğrendim, sonrasında hergün kaset test ile koyulaşmasını takip ettim. Aslında beklemek en iyisi ama insan dayanamıyor anlıyorum seniKızlar günaydınBenim bata 4-5 gün var ama hiç bir belirtimde yok sadece bayramın ikinci gününden beri sağ bel ağrım çoktu oda bu sabah geçti. Erken gebelik belirtisi yapsam çıkar mı acaba? Aslında bir yanım çok yapmak görmek istiyor bir yanımda hiçbir belirtin yok neden yapasım ki bat ı bekle diyor
Hangi aşı bionctech mi sinovac mıBen ilk dozumdan sonra hamile kaldım. Adetimin 5. Gününde vuruldum. Doktorum gebelik planlarken aşı yaptırılabileceğini söylemişti. İkinci doz için cuma günü gittiğimde konuşcam, önerirse vurulacağım.
Evet canım insan bekleyemiyor ama hiç belirtim yok o yüzden yapıpta hüsrana uğramak korkutuyor işteErken gebelikle çıkabilir canım. Ben 5 gün kala öğrendim, sonrasında hergün kaset test ile koyulaşmasını takip ettim. Aslında beklemek en iyisi ama insan dayanamıyor anlıyorum seni
Birde adet geçtikten sonra yapıldı sanırım beklenen gününüz geçmedi yani aşıdan sonra kaldınız doğru muBen ilk dozumdan sonra hamile kaldım. Adetimin 5. Gününde vuruldum. Doktorum gebelik planlarken aşı yaptırılabileceğini söylemişti. İkinci doz için cuma günü gittiğimde konuşcam, önerirse vurulacağım.
Biontech vuruldum canım. şuanki varyasyonlara sinovac çok etkili olmuyorHangi aşı bionctech mi sinovac mı
Aynen vuruldum sonra yumurtlamam oldu. Hatta yumurtlama günü de lazere gittim ben son bir seans daha yaptırayım diyeBirde adet geçtikten sonra yapıldı sanırım beklenen gününüz geçmedi yani aşıdan sonra kaldınız doğru mu