Benimde böyle çıkmıştı 3,4 gün önce erken gebelikte sonra ertesi gün biraz daha koyulaştı hastaneye gittim kan verdim öyle anladım sizde gidin mutlaka. Çok erken olduğunu söyledi benim doktorum bende beta hcg değerlerini takip edeceğim mutlaka kan verinEki Görüntüle 2892682
Az önce test yaptım böyle çıktı, ilk idrara 5.30 da gitmiştim o zaman uykulu uykulu yapamadım bunu 9da yaptım ikinci idrarla. Yalnız bu prodoctor marka elimde bundan vardı 2 tane bundan yaptım ikisi de aynı çıktı. Prodoctor marka çok güvenilir değil diyolardı ben de aldıktan sonra öğrenmiştim elimde kaldı
Cnm sen direkt doktora gidip yumurta takibi yaptir.Her gun duzenli olarak gunde bir kere yapıyorum testi. Cok stres yapiyorum ona bagliyorum testte yumurtlama gormememi. Bu ay test yapmadan deneyecegim, kafamdan tamamen atmaya çalışacağım. Prolaktinim normal seviyede çıktı
Hahaa ay bende bayramdan once gittim iyi geldi ama ben bittiginde gitmistim o anlamda ise yaramadiBenim tık yok 2 aydır tıkır tıkır geç gelmiyor erken bile geldi bu ay dur durak yok öyle güzel adet oluyorm ki nazar değmesinbirde yine Trabzon yaylalara düğünlere gittim bayram çok yoğun geçti anlamadım gezerken havadan mı o yana bu yana adet oldum. Horon tepmek iyi geldi
İnşAllah olursun hayırlısıyla canım.
Bende bir çizgi gördüm.Kızlar günaydın tertemiz bir testle bu ayı bitiricem galiba hala adet olmadım deliricem adet söktürücüde kullandım duphaston biteli 7.gün yine bu ay doktora gidince başıma ne cıkacak acabaEki Görüntüle 2892656
Malesefki hastalandım cnmBende bir çizgi gördüm.
Siz de regl gününden sonra mı yapmıştınız testiBenimde böyle çıkmıştı 3,4 gün önce erken gebelikte sonra ertesi gün biraz daha koyulaştı hastaneye gittim kan verdim öyle anladım sizde gidin mutlaka. Çok erken olduğunu söyledi benim doktorum bende beta hcg değerlerini takip edeceğim mutlaka kan verin
Güvenilir bir test değil bence başka markayla denemelisinEki Görüntüle 2892682
Az önce test yaptım böyle çıktı, ilk idrara 5.30 da gitmiştim o zaman uykulu uykulu yapamadım bunu 9da yaptım ikinci idrarla. Yalnız bu prodoctor marka elimde bundan vardı 2 tane bundan yaptım ikisi de aynı çıktı. Prodoctor marka çok güvenilir değil diyolardı ben de aldıktan sonra öğrenmiştim elimde kaldı
Yaaa yerleşme mi acabaaGünaydın kızlar,
Yeni gebe haberleri var harikabu ay gebe kalan herkesi tebrik ederim
Sabah biraz kahverengi ya da pas rengi diyebileceğim lekelenmem oldu sanırım akşama sökülür reglinşallah gebe kalmak isteyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşur
Yaaa yerleşme mi acabaa
Vallahi hiç anlamadım ihtimal vermiyorum ama bekleyelim yarına kadarYaaa yerleşme mi acabaa
Şu an hiç ağrı sızı da yok bu yüzden ihtimal veremedim aslında, 3 gün önce olan sancım bitti bugün bat günüYaaa yerleşme mi acabaa
Test yaptın mı kuzuŞu an hiç ağrı sızı da yok bu yüzden ihtimal veremedim aslında, 3 gün önce olan sancım bitti bugün bat günügöğüs hassiyeti dışında bulantı vs de yok kasık ağrısı da yok
Canım şehir dışındayım test yapamıyorumTest yaptın mı kuzu
Şu an hiç ağrı sızı da yok bu yüzden ihtimal veremedim aslında, 3 gün önce olan sancım bitti bugün bat günügöğüs hassiyeti dışında bulantı vs de yok kasık ağrısı da yok
Ağrı sızı yoksa biraz daha ihtimal arttırdım şuanVallahi hiç anlamadım ihtimal vermiyorum ama bekleyelim yarına kadar
Çok açık kahverengi devam etmeyen bir akıntı bu akşama kadar maceramızda neler olacak acaba
Kısmet artık, çünkü bu ay değerlendirdik düZgün olarak kısmet değilmiş diyeceğim başka türlüsünü bilemedimAğrı sızı yoksa biraz daha ihtimal arttırdım şuangenelde hep 1 damla geldi sonra kesildi kızlarında ama ayy hadi inşallah öyle olur yaa gelmesin devamı
Benim ilk gebeligimde bir tane bile belirtim yoktu belirtilere takılma benceŞu an hiç ağrı sızı da yok bu yüzden ihtimal veremedim aslında, 3 gün önce olan sancım bitti bugün bat günügöğüs hassiyeti dışında bulantı vs de yok kasık ağrısı da yok
Karbonat testi falan yapıyodu birileri kimdi hatırlamadım onları bi denesene test yoksa mademKısmet artık, çünkü bu ay değerlendirdik düZgün olarak kısmet değilmiş diyeceğim başka türlüsünü bilemedim
Şu an bende de pek yok göğüs hassasiyetim var sadece aslında hiç takılmıyorum ama sabah çok çok küçük bir lekelenme olunca acaba regl mi gelecek dedimBenim ilk gebeligimde bir tane bile belirtim yoktu belirtilere takılma bence
Ha haKarbonat testi falan yapıyodu birileri kimdi hatırlamadım onları bi denesene test yoksa madem
Cok teşekkür ederimCnm sen direkt doktora gidip yumurta takibi yaptir