Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktor vajinacı her seferinde karından bakar diye sıkışık gidiyorum yok alttan daha net görünüyormul bir zararı yok baktığımız yerle benek arası köprü kurulur dedi
Ayyy gittim bende sabah alttan muayene etti ama korkulcak bişey yoktuu
5 haftalık mışım bebeği gördük çok şükür
Kalp atışıda varla yok arasındaydı daha yeni oluşuyor kalp atışı da dedi haftaya çağırdı

Asilama in etkisini genwlde bence 1-2 ay icinde goruyorsun o aldigin hormonlar sonradan etki ediyor kimisine bana zannetmiyorum da. Nasil bir bunyem varsa hahaha. Kimisi rahim filmi cektirir cat die hamile kalir eee hani oldu kac ay yok bise. Poliptendir o hah yaptir dedi doktor yartik ameliyata kac ay oldu yine yok bisey yani demem o ki . Biseylerin sebep olmasi lazim

Masllah saglikla gelissin buyusun bebegin insallah.

Merhaba kızlar. Dünden beri lekelenmem var ve adetime de 3 gün var. Sabah test yaptım ama görmek istediğim için sanırım bi hayalet çizgi görüyorum birde siz bakar mısınız?

Eklentiler

• 81EC4F59-7445-4EF3-859B-085D2CA0F877.jpeg
    222 KB · Görüntüleme: 95
Gercekten çok erken yakaladım. 30 haziran yumurtladım, 5 temmuzda kuruma çizgisi gibi çizgi çıktı. Diger günler koyulaşmaya basladı. 8 temmuzda çizgi daha belirgindi ve ovulasyon testinde pike giden koyulaşma basladı, 9 temmuzda deger 5,20 çıktıyalnız reglinin 1.gününü sayarsam 26.gün yumurtlamışım onun etkisi olabilir. Çok erken yumurtlayan biri göremez belki

Selam kızlar aşılamamın 11. Ve 12. Günü kahve akıntım geldi adet başlangıcı sandım ama bugün normal sarı akıntıya dönmüş sizce o yerleşme kanaması mıdır eşime test yapalom diyorum bana inanmıyor

Haydi yapın gözümüz açılsın benimde sabah geldi akıntı içinde kahve renk vardı sadece, şu an gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…