Ben 48 saat sonra rastgele vermiştim doktor şüpheniz var mı deyinceyumurtladığın gün yapsaydın yavru kan verme işini ajklsdaksldja 9. gün kan verdim anca 14 çıktı biliyosun erken dahaa
Evde bir adet testim var ama evden çıkarken unuttumben yumurtladığım gün kaset test yapmıştım canım çekmişti ajksdhajkdhajkh totem
Ayyy gittim bende sabah alttan muayene etti ama korkulcak bişey yoktuuBenim doktor vajinacı her seferinde karından bakar diye sıkışık gidiyorum yok alttan daha net görünüyormul bir zararı yok baktığımız yerle benek arası köprü kurulur dedi
Çok sevindim kuzuuuAyyy gittim bende sabah alttan muayene etti ama korkulcak bişey yoktuu
5 haftalık mışım bebeği gördük çok şükür
Kalp atışıda varla yok arasındaydı daha yeni oluşuyor kalp atışı da dedi haftaya çağırdı
Çok sağol canımm isteyen herkese nasip olsun inşallahÇok sevindim kuzuuu
Harika
Asilama in etkisini genwlde bence 1-2 ay icinde goruyorsun o aldigin hormonlar sonradan etki ediyor kimisine bana zannetmiyorum da. Nasil bir bunyem varsa hahaha. Kimisi rahim filmi cektirir cat die hamile kalir eee hani oldu kac ay yok bise. Poliptendir o hah yaptir dedi doktor yartik ameliyata kac ay oldu yine yok bisey yani demem o ki . Biseylerin sebep olmasi lazimBende iş çok bende bunun yüzünden geri kalırdım şimdi tam tersini yapıyorm öncelik olmaktan çıktı zaten öncelik de olsa olmuyor olmasada Allah en hayırlı zamanda versin. Şimdi geldim hastaneden prolaktinim 2.58 olmuş düşmüş doktor yokşaşırmadık bende eşine göründüm sonuç almaya gideceğim bakalım. Nedense aşılamada istemiyor canım kaçtı hevesim.
Masllah saglikla gelissin buyusun bebegin insallah.Ayyy gittim bende sabah alttan muayene etti ama korkulcak bişey yoktuu
5 haftalık mışım bebeği gördük çok şükür
Kalp atışıda varla yok arasındaydı daha yeni oluşuyor kalp atışı da dedi haftaya çağırdı
İnşallahMasllah saglikla gelissin buyusun bebegin insallah.
Şüphelen canım Şüphelen inşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum hahahabenim bata 1 hafta kala böyle ağrım olduğunda senden şüpheleniyorum demiştiniz ben hepinizden toplu toplu şüphe etmeye başlıyorum şu anK kizkizakiz @larissa123
Eee ne zaman bi testle gözümüzü şenlendirceksinŞüphelen canım Şüphelen inşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum hahahabeklemek zorlaşıyor iyice
Gercekten çok erken yakaladım. 30 haziran yumurtladım, 5 temmuzda kuruma çizgisi gibi çizgi çıktı. Diger günler koyulaşmaya basladı. 8 temmuzda çizgi daha belirgindi ve ovulasyon testinde pike giden koyulaşma basladı, 9 temmuzda deger 5,20 çıktıCanımDulciana aramızda en erken yakalayan sensin sanırım sana bir danışayım bugün yumurtlamanın 7. Günü bata da 7 gün var. Sen ne zaman yumurtlamıştın ne zaman test yapmıştın tam olarak sabırsız birisi soruyorrr
Ahahaha ay komik minnoş annisyumurtladığın gün yapsaydın yavru kan verme işini ajklsdaksldja 9. gün kan verdim anca 14 çıktı biliyosun erken dahaa
yap yap yap yapppSelam kızlar aşılamamın 11. Ve 12. Günü kahve akıntım geldi adet başlangıcı sandım ama bugün normal sarı akıntıya dönmüş sizce o yerleşme kanaması mıdır eşime test yapalom diyorum bana inanmıyor
Yapacağım canım da ümitlenmek istemiyorum her ay hüsran olunca ve bizim ailede yerleşme akıntısı olmadı hiç inanasım gelmiyor çok çok üzüldüğüm bir durum oldu o kahve kanama ondan olmuş olabiliryap yap yap yappp
Haydi yapınSelam kızlar aşılamamın 11. Ve 12. Günü kahve akıntım geldi adet başlangıcı sandım ama bugün normal sarı akıntıya dönmüş sizce o yerleşme kanaması mıdır eşime test yapalom diyorum bana inanmıyor