Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamm son adete göre bugün gebeliğim 5+3 gözüküyor yarın sabah ilk doktor randevuma gidicem nasıl oluyor bu muayene işi bilen yazsın lütfen ❤️ ultrasonda gözükür mü ?
Vajinal ultrason yaptıran oldumu o biraz korkutuyor beni bilgilendiriinn azıcık yaa 😅
Benim doktor vajinacı her seferinde karından bakar diye sıkışık gidiyorum yok alttan daha net görünüyormul bir zararı yok baktığımız yerle benek arası köprü kurulur dedi 😂

Kızlar günaydın tertemiz bir testle bu ayı bitiricem galiba hala adet olmadım deliricem adet söktürücüde kullandım duphaston biteli 7.gün yine bu ay doktora gidince başıma ne cıkacak acaba 😅
7D2491B9-8426-4DE1-A1E2-D4FBC32E7AEB.jpeg

Her gun duzenli olarak gunde bir kere yapıyorum testi. Cok stres yapiyorum ona bagliyorum testte yumurtlama gormememi. Bu ay test yapmadan deneyecegim, kafamdan tamamen atmaya çalışacağım. Prolaktinim normal seviyede çıktı

Düzenli ama iki kere yap birde mesela sabah akşam gibi sabah 10. 00 akşam 17.00 gibi. Çünkü bunu şundan dedim aniden pik olup hemen çatlama da olabiliyor yani. Ya da aşırı büyüme olmadan çatlıyor yumurtan doktor takipli oldunuz mu hiç? Tekrar diyorm çok aşırı tüketmeyin inciri hormonuzla oynamasın kararında yapın derim.
Stres de olsan sürekli olmaması durumu olmazdı. Birde yumurtlama masajını deneseniz bununla aynı zamanda. Birde hangi testlerle lh yapıyorsunuz?

Kızlar buda ovulasyom testim tekrar pik nasıl olur gebelikte çıkmıyor bu gün 31.gün adet olalı fikri olan var mı
image.jpg

Bugün artık alıyım cnm çok sağolasın 🥰
kız pik olması da ayrı muamma jksdh 2. kere mi yumurtluyosun napıyosunn bende mesela kaset silikken ovulasyon pik değildi ama regl günümde pik olmaya yakındıı geç döllenme mi oldu noldu çok karışık senin adhjkashda

kız pik olması da ayrı muamma jksdh 2. kere mi yumurtluyosun napıyosunn bende mesela kaset silikken ovulasyon pik değildi ama regl günümde pik olmaya yakındıı geç döllenme mi oldu noldu çok karışık senin adhjkashda
Ayy benimde dün 2 kere yaptım ovulasyon testini anladım bu koyulaşacak, anlamadım gitti bütün karmaşıklık beni buldu bu ay 😅

Düzenli ama iki kere yap birde mesela sabah akşam gibi sabah 10. 00 akşam 17.00 gibi. Çünkü bunu şundan dedim aniden pik olup hemen çatlama da olabiliyor yani. Ya da aşırı büyüme olmadan çatlıyor yumurtan doktor takipli oldunuz mu hiç? Tekrar diyorm çok aşırı tüketmeyin inciri hormonuzla oynamasın kararında yapın derim.
Stres de olsan sürekli olmaması durumu olmazdı. Birde yumurtlama masajını deneseniz bununla aynı zamanda. Birde hangi testlerle lh yapıyorsunuz?
Cok doğru söylediniz. Dediginiz gibi yapayim. Cunku adetlerim duzenli yumurtlamıyor olamam. Yumurtlama masajini yaptim fakat yumurtlama gormeyince moralim cok bozukdu biraktim. Daha adet olmadim moralim bozulunca test yapmayida biraktim 24. Gunde. Yeni adetimle beraber sıfırdan başlayacağım

Ebru ceylan testleriylw yapıyorum

Insallah vardır canım haber edersin 🤗
20210726_093038.jpg

Az önce test yaptım böyle çıktı, ilk idrara 5.30 da gitmiştim o zaman uykulu uykulu yapamadım bunu 9da yaptım ikinci idrarla. Yalnız bu prodoctor marka elimde bundan vardı 2 tane bundan yaptım ikisi de aynı çıktı. Prodoctor marka çok güvenilir değil diyolardı ben de aldıktan sonra öğrenmiştim elimde kaldı

Bebeğinizzz hayırlı olsun ne güzel ya Allahım bizede böyle sonuçlar nasip etsin siz yarın kan vereceksiniz peki belirtileriniz neler geneli adet ağrısından bahsediyor sizde ne farklar var bizler içinde dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah size de tez zamanda insallahAz önce kan verdim ama aile hekimi gebelik ihtimaline karşı tüm kan testlerini aldı belirti olarak bat dan 4-5 gün önce tamda bayrama denk geldi et kokusu mahvetti bulantım oldu ara ara çok olmasa da kasık ağrısı kramp giriyor ilk belirti aslında yumurtlamadan bir hafta sonra tek taraflı batma olmuştu ama psikolojik buda diyip geçmiştim ani hareketlerde basım doner gibi oluyor ilk normal kaset testi bata 4 gün önce yapmıştım erken gebelik değil digerinide bugün yaptım bat 1 gün geçince.

Eklentiler

• IMG_20210726_094822.jpg
    IMG_20210726_094822.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20210722_223936.jpg
    IMG_20210722_223936.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 45
X