Ben yoruldum yaa tek cızgı görmekten adeti beklıyorum ayaklarım falan yanıyor ama nedense ıkıncı cızgıde koyu cok kopkoyu degıl ama koyu yani yumurtlamadır diye düşünüyorum canım:)) en az 100tane test aldığım ve hepsındede tek çizgiler vardıGebelik testi yapmak istemez misinn
Sen yinede gebelik testi yap cnm bat ne zaman kiBen yoruldum yaa tek cızgı görmekten adeti beklıyorum ayaklarım falan yanıyor ama nedense ıkıncı cızgıde koyu cok kopkoyu degıl ama koyu yani yumurtlamadır diye düşünüyorum canım:)) en az 100tane test aldığım ve hepsındede tek çizgiler vardı
Eki Görüntüle 2892553
Ya bende şimdi kan testimi aldım hastaneden böyle çıktı pozitif yazıyo ama beta hcg değerim sizinkinden epey farklı neden böyle sıkıntı yoktur dimi bide adet olacakmışım gibi inanılmaz karnım ağrıyor
Salı günü canımSen yinede gebelik testi yap cnm bat ne zaman ki
Az kalmış aslında cnm bende her an olabilirim ama hala olmadım testlerimde negatif sadece beyaz çizgi çıkıyor ama sabah yine yapıcamSalı günü canım
Dün lekelenme oldu bugün adet günüm normalde ama henüz gelen giden yok. Tatilden bugün döndüm yarın test yapacağım adet gelmezse ama umudum yok açıkcası belirti yok hiç
Bebeğinizzz hayırlı olsun ne güzel ya Allahım bizede böyle sonuçlar nasip etsin siz yarın kan vereceksiniz peki belirtileriniz neler geneli adet ağrısından bahsediyor sizde ne farklar var bizler içinde dualarınızı eksik etmeyinBenimde aynı durum bat yarın Perşembe test yaptım yani bata 4 gün kala kokuya hassasiyet artmıştı şüphelendim aynı sizin ki gibi silik çıktı bugün yine yaptım yine aynı ilk dakika silik sonra koyulasiyor pazartesiye bekliyorum sabırsızlıkla. Bu attığım fotoğraflar bata 4 gün kala normal gebelik test
Insallah vardır canım haber edersinDün lekelenme oldu bugün adet günüm normalde ama henüz gelen giden yok. Tatilden bugün döndüm yarın test yapacağım adet gelmezse ama umudum yok açıkcası belirti yok hiç
Gebelik testi yap.istersen canimsHenuz adet olmadım canım ben ama ovülasyon testim yumurtlama gösteriyor acaba genemı yumurtluyorum bünyem alt üst oldu..
Cok korkuyorumGebelik testi yap.istersen canims
Benimde yarin sanirim ama bugun halsizlik kramplar gogus agrisi yeminle yildim artik olacaksak olalim da rahat edelim
Koenzim Q10 hakkinda bilgi sahibi olan var mı kızlar? Yumurtam gelişmiyor, gelismesi icin kullanmak istiyorum. Birde arı sütü bal polen karışımınında iyi oldugunu duydum. Kullanıp fayda goren var mı
Evet klomen kullaniyorum 2 aydır fakat ovulasyon testinde yumurtlama görmedim klomene ragmen. Bu ay 3. Ayim sabah aksam kullanacagim klomeni. Ona ek olarak omega 3, koenzim Q10 ve incir kürü yapmayı düşünüyorum. Faydasini görürüm insallahKoenzim Q10 Yumrta gelişmesi hakkında fikrim yok ama yumurtayı kaliteli yaptığını duymuştum. Yumrta gelişmesi için klomen tarzı ilaçlar veriliyor doktorun onu verebilirdi, denediniz mi?
Evet klomen kullaniyorum 2 aydır fakat ovulasyon testinde yumurtlama görmedim klomene ragmen. Bu ay 3. Ayim sabah aksam kullanacagim klomeni. Ona ek olarak omega 3, koenzim Q10 ve incir kürü yapmayı düşünüyorum. Faydasini görürüm insallah
Her gun duzenli olarak gunde bir kere yapıyorum testi. Cok stres yapiyorum ona bagliyorum testte yumurtlama gormememi. Bu ay test yapmadan deneyecegim, kafamdan tamamen atmaya çalışacağım. Prolaktinim normal seviyede çıktıKullandığın halde görmemen çok ilginç acaba pik oluyor hemen mi çatlıyor YumurtanNasıl ovulasyon yapıyorsun günde bir kere mi? Dediklerin hepsi iyi ama incir kürüne dikkat et o prolaktin hormonunu yükseltip yumurtlamanı engelleyebilir.