Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende iş çok bende bunun yüzünden geri kalırdım şimdi tam tersini yapıyorm öncelik olmaktan çıktı zaten öncelik de olsa olmuyor olmasada Allah en hayırlı zamanda versin. Şimdi geldim hastaneden prolaktinim 2.58 olmuş düşmüş doktor yok şaşırmadık bende eşine göründüm sonuç almaya gideceğim bakalım. Nedense aşılamada istemiyor canım kaçtı hevesim.

Kızlar yumurtlamisim progesteron 12.1 çıktı doktorda bakti ultrasyna, dedi ovule olmussun bhcg m negatif 7.gunum catlamayi 1 sayarsak prolaktinim 50 çıktı adetliyken tekrar ver dedi sizce gebelik yok mudur yine? Niye negatf cikti kesin mi megatf erken miydi acaba progesteron bakarken bhcg de baktım yani

Yusra-61 seninde yyksekti canım heralde ben adetin 2.gunu verdim bu ay 18 mi neydi şimdi 50 çıktı 21.gundeyim sen ne düşünüyorsun?

Prolaktin de pik oldu mu olacak derken stresten yaptın bence sen canım. Benimde geçen ay progesteron 10 üzeri değerlerdi prolaktinim 41 di. Antin Kuntin işler ya . Peki birşey kullandın mı bu ay? İlaç vesaire?

Yusra-61 seninde yyksekti canım heralde ben adetin 2.gunu verdim bu ay 18 mi neydi şimdi 50 çıktı 21.gundeyim sen ne düşünüyorsun?

Tam sana yazdım canım.
Aç mı verdin tok mu peki? Bende adetin 2.günü verdim 41 di 5.Günü verdim tok gittim 28 di ilaç verdi kullandım adet de erken oldum bu ay bugün 2.günü gittim yaptırdım hormon 2.58 çıktı prolaktinim vayy vayy işte başımıza gelenler. Zaten ilaçtan yumurtlama görmedim sanırsam testimde lh da bende doktor olmayabilir demişti.

Canım Dulciana aramızda en erken yakalayan sensin sanırım sana bir danışayım bugün yumurtlamanın 7. Günü bata da 7 gün var. Sen ne zaman yumurtlamıştın ne zaman test yapmıştın tam olarak sabırsız birisi soruyorrr

Daha erken kız yarın öbür gün her şey olabiliiir

Prolaktin de pik oldu mu olacak derken stresten yaptın bence sen canım. Benimde geçen ay progesteron 10 üzeri değerlerdi prolaktinim 41 di. Antin Kuntin işler ya . Peki birşey kullandın mı bu ay? İlaç vesaire?
Evet sogan kuru yaptım 5 6 gün gün adetin 2.gunleri normal cikiyor 3 ay önce de 21.gun vermiştim 48 cikmisti ozeldeki doktor dediki gebe olablrsin sonra olmadı bilemedim neyse haftaya özele gidicem olmazsa napalim değişik şeyler nolcak bakalm sag ol canim

Canım halim sen bunlara bakıp kendini daha çok strese sokuyosun bence yumurtlama gördün canavar gibi. E değerlendirdin de dur bakalım sonuç ne olucak. Yine olumsuz olursa o zaman kontrollere gidip baktırırsın kanda hcg döllenmeden sonra 10-11. Günde anca çıkıyo zaten baksana bata 4-5 kala hcg değerleri hep 5 falan çıktı sonradan yükseldi. Şimdiden bozma moralini böyle şeyler düşünme daha bi şey belli değil

Dogru diyosun heyecanlandım prolaktinim.normalde yüksek değil 21.gun diye bence böyle oldu doktor adetliyken ver dedi ondan bi heyecanlandım aslında bir krz daha böyle olmuştu iyi bi ozeldeki doktor 21.gunki prolaktin yuksekligime gebelikte olablr demişti 15 te progesteron çıkınca aman ne bilim bekleyelim görelim

Abooow hadi inşallah canım batima 8 gün var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…