Benimde yarin sanirim ama bugun halsizlik kramplar gogus agrisi yeminle yildim artik olacaksak olalim da rahat edelimVar ben bugün adet oldumsenden var mı güzel haberler
Benim 2 gün önce böyleydi, bugün yaptığımda koyulaşmıştı T çizgim. Sadece erken olduğunu gösterir yeni bir gebelik olduğunu. İnsanların dediğini takma canım. Kan değerlerin düzenli artıyor mu buna bak senKızlar 5 günüm geçti batden teyzem böyle silik çıkıyorsa ümitlenme sağlıksız gebeliktir diyor bu konu hakkın da bilgisi olan var mı
Bende kullandım bu marka testi canım bata 2 gün kala pozitifti bat günü kan verdim 925 ti beta hcg hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 2892493 Selam kızlar arow diye bir markanın erken gebelik testini yaptım bata 3 gün.Bu testi kullanan var mı güvenilir bir test mi bilemiyorum fiyatı diğer erken gebelik testleriyle aynı.
Ne zaman yapcaz kizEn erken ne zaman yaparızkaldı 8 günümüz
Kiz ben bir kez gittim 3.deneme falandi dedi 15 progesteronun çok iyi belki hanesinde falan prolaktinde yukswkti anam ne umutlandım sonra yalan olduEveet, bir de doktor kesin olur falan deyince gaza gelmiştim açıkçasınasip ne yapalım
Aynen gün verin banaBilmiyorumki ne zaman yapsakbirlikte yapalım bari heyecan olsun hahaha
Ah ne çektik be guzumKiz ben bir kez gittim 3.deneme falandi dedi 15 progesteronun çok iyi belki hanesinde falan prolaktinde yukswkti anam ne umutlandım sonra yalan oldu
Ben tek olsam çektirirdim eşim ve doktor 1 sene diyor pufAh ne çektik be guzumbu ay da tam adet bitimi İstanbula gidiyorum 15 gün falan yokum. O da öyle yanacak bu ay off off. Bir daha klomen kullanmadan hsg mi çektirsem diyorum
Ya bende şimdi kan testimi aldım hastaneden böyle çıktı pozitif yazıyo ama beta hcg değerim sizinkinden epey farklı neden böyle sıkıntı yoktur dimi bide adet olacakmışım gibi inanılmaz karnım ağrıyorBende kullandım bu marka testi canım bata 2 gün kala pozitifti bat günü kan verdim 925 ti beta hcg hayırlı olsun :)
Ya ne bileyim eşimin sperm sorun yok, bu ay iki yumurtalıkda da güzel yumurtalar vardı, çatlama iğnesi oldum. Düzenli değerlendirdim. Ama yok yok yok daha ne yapacağım bilmiyorum çaresizimBen tek olsam çektirirdim eşim ve doktor 1 sene diyor puf
Boşver başka değerleriiii tebriklerrr sen 2 güne bir kan ver bakalım düzenli artış oluyor mu öyle takip edersinnn ağrılar da çok normal regl gününde daha beter olur korkmaaEki Görüntüle 2892553
Ya bende şimdi kan testimi aldım hastaneden böyle çıktı pozitif yazıyo ama beta hcg değerim sizinkinden epey farklı neden böyle sıkıntı yoktur dimi bide adet olacakmışım gibi inanılmaz karnım ağrıyor
Ay daha çok var balım yaEn erken ne zaman yaparızkaldı 8 günümüz
Hayırlı olsun canım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2892493 Selam kızlar arow diye bir markanın erken gebelik testini yaptım bata 3 gün.Bu testi kullanan var mı güvenilir bir test mi bilemiyorum fiyatı diğer erken gebelik testleriyle aynı.
Henuz adet olmadım canım ben ama ovülasyon testim yumurtlama gösteriyor acaba genemı yumurtluyorum bünyem alt üst oldu..
Teşekkür ederimmmmBoşver başka değerleriiii tebriklerrr sen 2 güne bir kan ver bakalım düzenli artış oluyor mu öyle takip edersinnn ağrılar da çok normal regl gününde daha beter olur korkmaa
Amin Allah razı olsun inşallah sıkıntısız geçiririm henüz bende çok bilemiyorum doktora gitmedim Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin Allahım inşallahHayırlı olsun canım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gebelik testi yapmak istemez misinnHenuz adet olmadım canım ben ama ovülasyon testim yumurtlama gösteriyor acaba genemı yumurtluyorum bünyem alt üst oldu..