Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 5 günüm geçti batden teyzem böyle silik çıkıyorsa ümitlenme sağlıksız gebeliktir diyor bu konu hakkın da bilgisi olan var mı
Benim 2 gün önce böyleydi, bugün yaptığımda koyulaşmıştı T çizgim. Sadece erken olduğunu gösterir yeni bir gebelik olduğunu. İnsanların dediğini takma canım. Kan değerlerin düzenli artıyor mu buna bak sen:KK66:

Kızlar adet günüme 6 gün var ara ara vajinaya bı ağrı vuruyor zonklamada değil içten bir güç uygular gibi. Bu ay daha değişik şeyler yaşıyorum ins sonu hüsran bitmez.

Eveet, bir de doktor kesin olur falan deyince gaza gelmiştim açıkçası 😅 nasip ne yapalım
Kiz ben bir kez gittim 3.deneme falandi dedi 15 progesteronun çok iyi belki hanesinde falan prolaktinde yukswkti anam ne umutlandım sonra yalan oldu😅

Kiz ben bir kez gittim 3.deneme falandi dedi 15 progesteronun çok iyi belki hanesinde falan prolaktinde yukswkti anam ne umutlandım sonra yalan oldu😅
Ah ne çektik be guzum 😔 bu ay da tam adet bitimi İstanbula gidiyorum 15 gün falan yokum. O da öyle yanacak bu ay off off. Bir daha klomen kullanmadan hsg mi çektirsem diyorum

Ah ne çektik be guzum 😔 bu ay da tam adet bitimi İstanbula gidiyorum 15 gün falan yokum. O da öyle yanacak bu ay off off. Bir daha klomen kullanmadan hsg mi çektirsem diyorum
Ben tek olsam çektirirdim eşim ve doktor 1 sene diyor puf

31505470-02BF-489F-AB22-D227C261DF64.jpeg

Bende kullandım bu marka testi canım bata 2 gün kala pozitifti bat günü kan verdim 925 ti beta hcg hayırlı olsun :)
Ya bende şimdi kan testimi aldım hastaneden böyle çıktı pozitif yazıyo ama beta hcg değerim sizinkinden epey farklı neden böyle sıkıntı yoktur dimi bide adet olacakmışım gibi inanılmaz karnım ağrıyor

Ben tek olsam çektirirdim eşim ve doktor 1 sene diyor puf
Ya ne bileyim eşimin sperm sorun yok, bu ay iki yumurtalıkda da güzel yumurtalar vardı, çatlama iğnesi oldum. Düzenli değerlendirdim. Ama yok yok yok daha ne yapacağım bilmiyorum çaresizim 😔😔

Eki Görüntüle 2892553

Ya bende şimdi kan testimi aldım hastaneden böyle çıktı pozitif yazıyo ama beta hcg değerim sizinkinden epey farklı neden böyle sıkıntı yoktur dimi bide adet olacakmışım gibi inanılmaz karnım ağrıyor
Boşver başka değerleriiii tebriklerrr sen 2 güne bir kan ver bakalım düzenli artış oluyor mu öyle takip edersinnn ağrılar da çok normal regl gününde daha beter olur korkmaa

X