Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@zahrada karnım regl ağrısı gibi ağrıyor ve belime de vuruyor yakında bi test mi patlatsak
Yarın regle göre belli olur artık canımNe zaman kavuşcaksın testine peki bize o lazım ahhaha
En erken ne zaman yaparız kaldı 8 günümüz@zahrada karnım regl ağrısı gibi ağrıyor ve belime de vuruyor yakında bi test mi patlatsak
Aaa bilmiyordum oyle olduğunu. Bakalim bu ay tekrar deneyecegim eger yine klomenle olmazsa bir sonraki ay adetimin 12.gununde kontrole gidecegim. İnsallah gerek kalmadan olurAA bak sein test benimki gibi değil senin progesteron düşük değil bence ama yumurtan catlamiyor olabilir yani klomen ve çatlatma iğnesi kullansan kesin sonuç alacaksın gibime geldi tabi dontor daha iyi bilir ama klomenle yumurta gelişir catlamazda yine pik yapmaz anlatabildim mi ki
Ben acilde veremedim Perşembe günü yarın vericemkızlar kan testini acilde mi vereyim yoksa sağlık ocağın da mı
yaa çok üzüldüm sen de iğne olmuştun bu ay. benim de 11. gün daha erken ama dayanamadım test yaptım tek çizgiydi baya düştüm.Maalesef testim yine bembeyaz. Yıldım
Eveet, bir de doktor kesin olur falan deyince gaza gelmiştim açıkçası nasip ne yapalımyaa çok üzüldüm sen de iğne olmuştun bu ay. benim de 11. gün daha erken ama dayanamadım test yaptım tek çizgiydi baya düştüm.
Dur bakalım birkaç gün geçsin yine yaparsınyaa çok üzüldüm sen de iğne olmuştun bu ay. benim de 11. gün daha erken ama dayanamadım test yaptım tek çizgiydi baya düştüm.
asıl gününde tekrar yaparım da o zaman da negatif görürsem artık iyice bıkkınlık geldi dene dene üzülüyor insanDur bakalım birkaç gün geçsin yine yaparsın
Tebrikler, belirgin çiZginizEki Görüntüle 2892493 Selam kızlar arow diye bir markanın erken gebelik testini yaptım bata 3 gün.Bu testi kullanan var mı güvenilir bir test mi bilemiyorum fiyatı diğer erken gebelik testleriyle aynı.
Selam kızlar tatildeydim yeni döndüm. Var mı güzel haberler hiç bakamadım
Batınız geçti mi acaba?İnşallah çok sağolun emin olamıyorum kan vermeden teste güvenemiyorum nedense