Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik testi yapmak istemez misinn
Ben yoruldum yaa tek cızgı görmekten adeti beklıyorum ayaklarım falan yanıyor ama nedense ıkıncı cızgıde koyu cok kopkoyu degıl ama koyu yani yumurtlamadır diye düşünüyorum canım:)) en az 100tane test aldığım ve hepsındede tek çizgiler vardı 😔

Bakın

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 45
Ben yoruldum yaa tek cızgı görmekten adeti beklıyorum ayaklarım falan yanıyor ama nedense ıkıncı cızgıde koyu cok kopkoyu degıl ama koyu yani yumurtlamadır diye düşünüyorum canım:)) en az 100tane test aldığım ve hepsındede tek çizgiler vardı 😔
Sen yinede gebelik testi yap cnm bat ne zaman ki

Kızlar selamm son adete göre bugün gebeliğim 5+3 gözüküyor yarın sabah ilk doktor randevuma gidicem nasıl oluyor bu muayene işi bilen yazsın lütfen ❤️ ultrasonda gözükür mü ?
Vajinal ultrason yaptıran oldumu o biraz korkutuyor beni bilgilendiriinn azıcık yaa 😅

Benimde aynı durum bat yarın Perşembe test yaptım yani bata 4 gün kala kokuya hassasiyet artmıştı şüphelendim aynı sizin ki gibi silik çıktı bugün yine yaptım yine aynı ilk dakika silik sonra koyulasiyor pazartesiye bekliyorum sabırsızlıkla. Bu attığım fotoğraflar bata 4 gün kala normal gebelik test
Bebeğinizzz hayırlı olsun ne güzel ya Allahım bizede böyle sonuçlar nasip etsin siz yarın kan vereceksiniz peki belirtileriniz neler geneli adet ağrısından bahsediyor sizde ne farklar var bizler içinde dualarınızı eksik etmeyin

Koenzim Q10 hakkinda bilgi sahibi olan var mı kızlar? Yumurtam gelişmiyor, gelismesi icin kullanmak istiyorum. Birde arı sütü bal polen karışımınında iyi oldugunu duydum. Kullanıp fayda goren var mı

Benimde yarin sanirim ama bugun halsizlik kramplar gogus agrisi yeminle yildim artik olacaksak olalim da rahat edelim 😒💩

Benim tık yok 2 aydır tıkır tıkır geç gelmiyor erken bile geldi bu ay dur durak yok öyle güzel adet oluyorm ki nazar değmesin 😇 birde yine Trabzon yaylalara düğünlere gittim bayram çok yoğun geçti anlamadım gezerken havadan mı o yana bu yana adet oldum. Horon tepmek iyi geldi 😂
İnşAllah olursun hayırlısıyla canım.

Koenzim Q10 hakkinda bilgi sahibi olan var mı kızlar? Yumurtam gelişmiyor, gelismesi icin kullanmak istiyorum. Birde arı sütü bal polen karışımınında iyi oldugunu duydum. Kullanıp fayda goren var mı

Koenzim Q10 Yumrta gelişmesi hakkında fikrim yok ama yumurtayı kaliteli yaptığını duymuştum. Yumrta gelişmesi için klomen tarzı ilaçlar veriliyor doktorun onu verebilirdi, denediniz mi?

Koenzim Q10 Yumrta gelişmesi hakkında fikrim yok ama yumurtayı kaliteli yaptığını duymuştum. Yumrta gelişmesi için klomen tarzı ilaçlar veriliyor doktorun onu verebilirdi, denediniz mi?
Evet klomen kullaniyorum 2 aydır fakat ovulasyon testinde yumurtlama görmedim klomene ragmen. Bu ay 3. Ayim sabah aksam kullanacagim klomeni. Ona ek olarak omega 3, koenzim Q10 ve incir kürü yapmayı düşünüyorum. Faydasini görürüm insallah

Evet klomen kullaniyorum 2 aydır fakat ovulasyon testinde yumurtlama görmedim klomene ragmen. Bu ay 3. Ayim sabah aksam kullanacagim klomeni. Ona ek olarak omega 3, koenzim Q10 ve incir kürü yapmayı düşünüyorum. Faydasini görürüm insallah

Kullandığın halde görmemen çok ilginç acaba pik oluyor hemen mi çatlıyor Yumurtan 😒 Nasıl ovulasyon yapıyorsun günde bir kere mi? Dediklerin hepsi iyi ama incir kürüne dikkat et o prolaktin hormonunu yükseltip yumurtlamanı engelleyebilir. 👍

Kullandığın halde görmemen çok ilginç acaba pik oluyor hemen mi çatlıyor Yumurtan 😒 Nasıl ovulasyon yapıyorsun günde bir kere mi? Dediklerin hepsi iyi ama incir kürüne dikkat et o prolaktin hormonunu yükseltip yumurtlamanı engelleyebilir. 👍
Her gun duzenli olarak gunde bir kere yapıyorum testi. Cok stres yapiyorum ona bagliyorum testte yumurtlama gormememi. Bu ay test yapmadan deneyecegim, kafamdan tamamen atmaya çalışacağım. Prolaktinim normal seviyede çıktı

X