Ayyy çok heyecanlııCanım aslında test yapabilirdim ama ben şehir dışındayım ve burda hiç eczane yok, geçen ay bugün regl olmuştum 27. Günde şu am gelen giden yok yarın akibet belli olur akşama kadar benim içinde zor beklemek ama değişik oldu bu durum
İnşllah canım ben de diliyorumAyyy çok heyecanlıı10.günde çıkıyor genelde o yüzden dedim hadii bekliyoruz güzel haberini o zaman yarın
Canım benim genelde regl sancım olmaz o yüzden çözemiyorum ama iki gün önce iki gün süren bir adet sancısı oldu ara ara şu an yok ağrı sancı, sabah akıntı oldu az miktarda dedim hasta mı oldum ama henüz yok yarın belli olacak durumlarKız bak heyecanlnmay başlıyoruuuum
Sen ne durumdasın kuzuuuu, gebelik haberleri gelişimde zirvede bırakalım topiğiAyyy çok heyecanlıı10.günde çıkıyor genelde o yüzden dedim hadii bekliyoruz güzel haberini o zaman yarın
Kuzu bende de yumurtlamanın 6. Günü ama yumurtlama gününü 1 saymadım karnım ağrıyo ama hastayım biraz ondandır diye düşünüyorumSen ne durumdasın kuzuuuu, gebelik haberleri gelişimde zirvede bırakalım topiğidiğerlerine geçiş yapalım inşallah, he he
Neden umut olmasın yaaa hepsini değerlendirmiş miydin?Kuzu bende de yumurtlamanın 6. Günü ama yumurtlama gününü 1 saymadım karnım ağrıyo ama hastayım biraz ondandır diye düşünüyorumönümüzdeki günlerde bakıcaz bakalım bi şey var mı bu ayda hamile kalamazsak artık.... gerçi umudum yok benim sadece ayın ve topiğin uğuruna inanıyorum
Canım çok rahatsızlandım bir gün iğne bir gün serum yedim 19 yumurtlama 20 çatlamaydı 17-19-21 değerlendirebildim sadece ama asıl çatlama gününü değerlendiremedim yaniNeden umut olmasın yaaa hepsini değerlendirmiş miydin?
Nasipse gelir benceCanım çok rahatsızlandım bir gün iğne bir gün serum yedim 19 yumurtlama 20 çatlamaydı 17-19-21 değerlendirebildim sadece ama asıl çatlama gününü değerlendiremedim yanibelki aldığım ilaçlar da etki eder bilemiyorum
17 19 20 değerlendirdim 20 catlamaCanım çok rahatsızlandım bir gün iğne bir gün serum yedim 19 yumurtlama 20 çatlamaydı 17-19-21 değerlendirebildim sadece ama asıl çatlama gününü değerlendiremedim yanibelki aldığım ilaçlar da etki eder bilemiyorum
Öyle deme sen geçen aylarda ovulasyon yapmış mıydın?Kiz yok ben randevu aldım eşim için kendim için umutsuz vakayim alıştım artık 7ayda bitiyor yeter
Az bi yumurta tembelligi var demişlerdi o da adetim düzenli diye önemsiz dedi 2 ayrı doktora gitmistimÖyle deme sen geçen aylarda ovulasyon yapmış mıydın?
Bu ay kısmetin gelebilirAz bi yumurta tembelligi var demişlerdi o da adetim düzenli diye önemsiz dedi 2 ayrı doktora gitmistim
AA bak sein test benimki gibi değil senin progesteron düşük değil bence ama yumurtan catlamiyor olabilir yani klomen ve çatlatma iğnesi kullansan kesin sonuç alacaksın gibime geldi tabi dontor daha iyi bilir ama klomenle yumurta gelişir catlamazda yine pik yapmaz anlatabildim mi kiAllah allah.. belki benimde öyledir o yuzden görmüyorumdur yumurtlama.. insallah hepimiz cok guzel yumurtlamalar görürüz
Benim testlerinde sadece kuruma çizgisi çıkıyordu progesteron sıfır olduğu için seninki farklı sad ce pik olmuyor senin o da yumurta catlayi'ca pik oluyor bence klomenle yumurtalar büyümüş ama ya tam olgunlaşmamış erken çatlamış ya da hiç catlamamis belki bak şimdi ben klomen içerken yine lh testlerinde sadece kuruma çizgisi vardı iğneyi yaptırınca pik oldu sonra gün gün silindiEki Görüntüle 2892404 Bu dün yaptığım test