- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 27
Canım benim önceki gebeliğim de böyle çok ağrım olmuştu doktora sormuştum ilk haftalar çok normalde demiştiGebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar sizde de kasıklarda ve vulvaya doğru batma oluyor mu bazen çok şiddetli oluyor geceleri de ağrıyla uyanıyorum regl ağrısıyla beraber oluyor endişelendim açıkçası
Insallah sagliklica vardır bebisinVereceğim yarın canım,zaten çatlıyorum meraktan çalışıyorum fırsatım yok yarın izin günüm beta kaç çıkacak acaba
Atsana buraya filtre show yapalımKızlar günaydın duphaston biteli 6 gün oldu ama hala olmadım gebelik testinde sadece beyaz çiZgiyi gördüm bu sabahta yaptım ama negatif 4 gün daha mı beklesem doktora gitmek için anlamadım normalde duphastonda 4.gün oluyordum sizce ne yapmalıyım
Ah sağ ol canım ya rahatladım biraz ilk gebelik bir deCanım benim önceki gebeliğim de böyle çok ağrım olmuştu doktora sormuştum ilk haftalar çok normalde demişti
Hic umitlenmem randevu aldım hem esime hem kendime o kadar umutsuzum artikDur kız daha varrrr 2 3 güne regl ağrısı çekersen ümitleniriz hemennnn
Çok tebrik ederim
Sağlıkla büyüsünnasıl değerlendirmiştin bugün kaçıncı döngü biraz bahseder misin?
Yaa teşekkür ederim inşallah sizin testte pozitif çıkarYoktur ya Allah korusun eğer kimyasal yada dış gebelik falan yok ise. Kanda betadaki artıştan belli oluyor o da. Rabbim hayırlisi ile sağlıklı bir bebek nasip etsin.ben bile heyacnlanfim sizin adınıza
Az önce yazdım bir önceki mesajdaHayirli olsun cnm bebisini sağlıkla kucağına al nasıl değerlendirme yaptın biraz bilgi ver bizlere batina kaç gün vardi
Evet benim dünden beri var ara ara geliyor tam dediğin gibi. Testi negatif bekliyordum artık dedim adet olcam herhalde öyle bir ağrı. Pozitif çıkmasına rağmen korkuyorum hala. Normal mi bu ağrılar?Gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar sizde de kasıklarda ve vulvaya doğru batma oluyor mu bazen çok şiddetli oluyor geceleri de ağrıyla uyanıyorum regl ağrısıyla beraber oluyor endişelendim açıkçası
Atsana buraya filtre show yapalım
Normal diyorlar canım benim adet 2 gün geçti 3. Gün hala oluyor bir de sıcak tut kendini gaz da çok kötüEvet benim dünden beri var ara ara geliyor tam dediğin gibi. Testi negatif bekliyordum artık dedim adet olcam herhalde öyle bir ağrı. Pozitif çıkmasına rağmen korkuyorum hala. Normal mi bu ağrılar?
Hepsinde çizgi görüyorum hepsindeeeeeyapalım cnm bunlar yaptığım testler yani ben hep beyaz çizgi gördüm ama hala kırmızı olmadı her sabah yaptım ve duphaston kullanmama rağmende hala adet olmadım
Sağol canım tamam dikkat ederim inşallahNormal diyorlar canım benim adet 2 gün geçti 3. Gün hala oluyor bir de sıcak tut kendini gaz da çok kötü
Çook hafifte olsa bende gördüm sanki inşallah vardıryapalım cnm bunlar yaptığım testler yani ben hep beyaz çizgi gördüm ama hala kırmızı olmadı her sabah yaptım ve duphaston kullanmama rağmende hala adet olmadım
Var cnm hayırlı olsunEki Görüntüle 2892390 Diğeri erken gebelikti acaba ucuz kaset testte de çıkacak mı diye şimdi denedim diğerine göre silik olsa da çizgi var dimi?
Sağol canım ilk gebeliğim inşallah sağlıklı olurVar cnm hayırlı olsun
Kaç dakika beklemiş test bu daha çok beklersen netleşir canımEki Görüntüle 2892390 Diğeri erken gebelikti acaba ucuz kaset testte de çıkacak mı diye şimdi denedim diğerine göre silik olsa da çizgi var dimi?