Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh, lh, estradiol ve prolaktinim normal cikti. Progestren bu ay yaptiracagim.. siz kac aydir gormuyorsunuz birde progesteronunuz kac çıktı. İnsallah görürsünüz sizde yumurtlama 🤲🏻🤲🏻
Kuzum benim progesteron yemin etmiş yukselmemeye o.1 çıktı yani sıfır o yüzden asla lh testinde kırmızı çizgi Göremedim herşey normal progesteron sıfır

Oldu bitti öyle birşeyler. Burada da bazı değişik insanlar var sonuçta sanal bir yer ama gerçek insanlarız 😁 çok takılmamak lazım da o ayrı istisnaydı çok yalanı vardı. 👍 Sen napyorsun bakalım nasılsın?
Ya şükür kuzum kendi halimde takılıyorum tatilde hiç bakamadım bı ay kafa dinleme yaptım:)şimdi soluğu geri burda alıyorum regliler tuhaflasti benim sokulemiyor sanki üç beş gün leke koyu siyah gibi oluyor doğru düzgün regl olamıyorum hani günü gelince lekelenme oluyor ya da köyü akıntı regl yakın başlıyor tuhaf kötü lh testlerine ara bakıyorum ama yok bisey zaten tam anlamıyla düzgün regl olmayınca olmaz gibi işte şimdi buralardayum

Kızlar günaydın duphaston biteli 6 gün oldu ama hala olmadım gebelik testinde sadece beyaz çiZgiyi gördüm bu sabahta yaptım ama negatif 4 gün daha mı beklesem doktora gitmek için anlamadım normalde duphastonda 4.gün oluyordum sizce ne yapmalıyım
Duphaston adet için değilde gebelik elde etmek için kullanılıyor aslında o yüzden mümkün gebelik hayirlisiyla

Fsh, lh, estradiol ve prolaktinim normal cikti. Progestren bu ay yaptiracagim.. siz kac aydir gormuyorsunuz birde progesteronunuz kac çıktı. İnsallah görürsünüz sizde yumurtlama 🤲🏻🤲🏻
Bide bişey daha soracam sadece klomen kullanarak mi gidiyosun yoksa ayrıca çatlatma igenesi varmı ki eğer yumurta olgunlasiyor ama catlamiyorsa yine olmaz çatlatma iğnesi sonrası lh pik yapıyor resmen iğne etkisyle sonradan düşüyor falan yani merak ettim sende durum nasıl en çok dikkatimi çeken yazılar bu testte çizgi görmeyenler ben üç senedir göremedim çünkü anca iğne ilaç

Ovu testi foton varmı
1A7CED54-4CAB-4E53-BEA0-7899B3DF7F5F.jpeg
Bu dün yaptığım test

Bide bişey daha soracam sadece klomen kullanarak mi gidiyosun yoksa ayrıca çatlatma igenesi varmı ki eğer yumurta olgunlasiyor ama catlamiyorsa yine olmaz çatlatma iğnesi sonrası lh pik yapıyor resmen iğne etkisyle sonradan düşüyor falan yani merak ettim sende durum nasıl en çok dikkatimi çeken yazılar bu testte çizgi görmeyenler ben üç senedir göremedim çünkü anca iğne ilaç
Sadece klomen kullandim. Catlatma ignesi vs vermedi doktorum. Bu ay son klomende insallah bu ay yumurtlama gorurum.. doktor takibini yapmadi birde. Sadece adetin 5. Gununden itibaren gunde 1 kere bes gun kullan, dedigim gunlerde iliskiye gir dedi. Ben ayriyetten testte yapıyorum ama goremedim yumurtlama. Bu ay sabah akşam kullanacagim klomeni

Sen artık bi test yapsan mıı 👀😍😍
Canım aslında test yapabilirdim ama ben şehir dışındayım ve burda hiç eczane yok, geçen ay bugün regl olmuştum 27. Günde şu am gelen giden yok yarın akibet belli olur akşama kadar benim içinde zor beklemek ama değişik oldu bu durum 😁

X