Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında hsg 6 aydan önce bende istemiyorum ya olursa boşuna hsg cektiricem ya da açıksa sadece beklemekte gerek bazen işte biz sabırsızız sankim🙄🙄😶
Ben bugün pmse girdim galiba. Sinirli uyandım. Şu anda da alayına isyan edesim var 😅 ben sabırlı ve azimli insanımdır ama sadece konunun bana bağlı olduğu durumlarda. Şöyle yap valla olacak ama yapması çok zor deseler günlerce uğraşıp yapayım ama şimdi elinden geleni yapıp kös kös beklemek sonra da olmaması sinirlerimi bozuyiiiiir 🙈 gelecek ay yine aynı terane 🤦🏻‍♀️

Yaşın kaçtı canım? Kaç ay denemeyi düşünüyorsun? Yaz biterken ben artık giderim ne sorun varsa bulsunlar. Kısırlık merkezi filan mi var nereye gideceğim bilmiyorum. Kadın erkek birlikte değerlendiren bir kurum kuruluş yok mu ya?
Ben de 2 3 aya giderim heralde ben gitmiştim ama bisi yok dediydi

Doktorlar da çok uyuz. Ben gittim bebek düsünüyorum dedim. Alttan muayene etti. Yumurta rezervin iyi dedi. Kan testi yapalım dedi. Bildiğin hemogram testi yapılmış. Genel sağlığıma bakmış yani karaciğer, böbrek fonksiyonları vs. Hormon testi istemedi. Tüpler için 6 ay dene olmazsa bakarız dedi yolladı. Yaw şuna ayrintili baksalar da her ay bosuna uğrasacağimiza başka işlere bakalım. 2 aydir hayat durdu bebek bekliyoruz şurda 😅
2ay mi oldu

Valla bakın kızlar burda herkes açık açık konusuyor demekki hayat öyle dışarıdaki gibi ay yanlışlıkla oldu ay ilk geceden oldularla dönmüyormuş bu yüzden bende 6-8 ay arası normal 1 seneden sonrada eşlerin ikisininde kontrol edilmesi gerektiğini düşünmeye başladım 🤨
Senin ne kadar oldu

2 aydır deniyoruz ama 35 yaşındayım ben 😇 1 sene doktorlar bile bekleme diyorlar. Sanki ovulasyon takibi yapıp doğru zamanda birlikte olsam hoop diye bebek gelecek gibi geliyordu 6 sene korundum hehehe ne bicim cahillikmis.
Bana da öyle dedi ama 35 ve üzeri 6 ay sonrası dedi bana doktor ben 31 yaşındayım sen de yine de 8 aya falan gelebilirsin dedi acelen varsa o ayri dedi ben de yok dedim heralde ilac falan verecekti yumurta takibi falan biraz daha beklicem. Biraz telaş yaptım çok taktim. 2 3 ay bi dusunmucem başka şeylerle ugrasiyorum bakalım nolcak

Yaşın kaçtı canım? Kaç ay denemeyi düşünüyorsun? Yaz biterken ben artık giderim ne sorun varsa bulsunlar. Kısırlık merkezi filan mi var nereye gideceğim bilmiyorum. Kadın erkek birlikte değerlendiren bir kurum kuruluş yok mu ya?
İnfertilite var ben oraya gidiyorum ama tedavi falan yapmiyolar

Bana da öyle dedi ama 35 ve üzeri 6 ay sonrası dedi bana doktor ben 31 yaşındayım sen de yine de 8 aya falan gelebilirsin dedi acelen varsa o ayri dedi ben de yok dedim heralde ilac falan verecekti yumurta takibi falan biraz daha beklicem. Biraz telaş yaptım çok taktim. 2 3 ay bi dusunmucem başka şeylerle ugrasiyorum bakalım nolcak
Takmamak elde değil ki. Bir de covid var diye evde bunaldım, sıkıldım. Bebek işine sardım resmen 😅 boşvermeyi becerebilirsen bence işin gerçekten kolaylaşır. Ovulasyon takibi falan da insanın stres seviyesini arttırıyor. Hatta bu siteye girmek bile kafayı gebelikte sabit tutuyor.

Takmamak elde değil ki. Bir de covid var diye evde bunaldım, sıkıldım. Bebek işine sardım resmen 😅 boşvermeyi becerebilirsen bence işin gerçekten kolaylaşır. Ovulasyon takibi falan da insanın stres seviyesini arttırıyor. Hatta bu siteye girmek bile kafayı gebelikte sabit tutuyor.
Bende 5 tane var bilerek almadım 10 15 arası yapcam başka bisi yapmicam hep takmicqm diodum ilk kez takmıyorm nede olsa olmuyor saldım aman napim ya çok bunaldım

Bende 5 tane var bilerek almadım 10 15 arası yapcam başka bisi yapmicam hep takmicqm diodum ilk kez takmıyorm nede olsa olmuyor saldım aman napim ya çok bunaldım
Valla ben de bunaldım. Bugün de pms baslangici sanirim. Çok sinirliyim. Benim bu dönem hep çok zorlu geçer. Şimdi çocuğum olmuyor diye kalkip kocamı bicaklayacağım.😂😂😝

Benimde bu ay 4. Deneyişimiz ve bende gerçekten sıkılmaya başladım ama bu ay gerçekten daha az takıyorum geçen ay baktım çok yıprattım kendimi başka şeylere sardım 🙄

Benimde bu ay 4. Deneyişimiz ve bende gerçekten sıkılmaya başladım ama bu ay gerçekten daha az takıyorum geçen ay baktım çok yıprattım kendimi başka şeylere sardım 🙄
Evet. En güzeli çok takmamak. Aslında benim moralim de bozulmuyor ama biraz sıkılıyorum işte öff neden olmadi bee diyerek 🙂 yaşın da genç ise denemeye devam. Doktora gitmekler çok şey bilmekler de insanı stres yapar. Hiç olmaz artık, olmuyor, pes dedikten sonra oluyor insanların.

Ovulasyonla takip ediyoruz işte olması lazım aslında. Boşuna deniyorum gibi geliyor bana. 1 haziran yumurtlama 29 mayıs, 1 haziran ve 3 haziran değerlendirdik. Daha ne yapayım :)
2 haziranı da değerlendir ahahhahahha tövbe yarabbim :KK70:nasipten öteye de gidilmiyorr

X