Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahKızlar kan verdim şuan bekliyorum sonucunu
GüZel bir haber gelsin umarımKızlar kan verdim şuan bekliyorum sonucunu
Evet eşim tedavide şu an test sonuçlarına göre micro tese deneyeceğizTedavi görmüyor musunuz ? Tedavi yada cerrahi yöntemle sperm bulup tüp bebek denenebilir diye biliyorum.
Kızlar e nabızdan bak dedi doktor sonuç çıkınca hemen düşüyor mu e nabıza kendisi düşüyor dediGüZel bir haber gelsin umarım
Düşebilir de düşmeyebilir de ben dün hastaneye gitmiştim o hemen düştü 1.5 saat içinde kontrol etmeni öneririmKızlar e nabızdan bak dedi doktor sonuç çıkınca hemen düşüyor mu e nabıza kendisi düşüyor dedi
evet canım düşüyorKızlar e nabızdan bak dedi doktor sonuç çıkınca hemen düşüyor mu e nabıza kendisi düşüyor dedi
Kullanmadım canım şuan iyiyim sıkıntı yok çok şükürCanım gebelik şüphen olduğu için kullanma sakıneğer gebelik olmadığına tamamen emin olursan kullan çünkü ilacı içtikten sonra bile yine korunma gerekiyo ilaçlar baya ağır çok geçmiş olsunn
Masallah canım hayırlı ugurluca gelsin bebisKızlar testim pozitif
Neler yaptın canims azcık anlatır mısın?=)Kızlar testim pozitif
Kuzum ovülasyonla takip ettim gün aşırı değerlendirdim başka hiçbir şey yapmadım bolca dua ettim dualarımdasınız Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahNeler yaptın canims azcık anlatır mısın?=)
Sag olasin canım son bir şey sorabilir miyim gün aşırı dışında ustuste oldu mu yoksa sadece bir gün boş bir gün dolu muydu?Kuzum ovülasyonla takip ettim gün aşırı değerlendirdim başka hiçbir şey yapmadım bolca dua ettim dualarımdasınız Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Bir gün boş bir gün dolu :)rastgele bir gün dedim ki Rabbim bayram öncesi bana bir mutluluk yaşatır mısın dedim güldüm gerçek oldu dua kapım açıkmış :)Sag olasin canım son bir şey sorabilir miyim gün aşırı dışında ustuste oldu mu yoksa sadece bir gün boş bir gün dolu muydu?
Ayın 24 ünde test yapacağım bakalım Eğer olmazsam9 da cikanda var ama 12. Gunde cikma olasiligi cok daha yuksek.
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bende sıkıntı yok esim halsizdi çok şükür oda iyi şimdi bool su, portakal limon tüketiyoruzCanm bende atlattım virüsü iyiydim ilac kullanmadim ama sabahları ac karnına tahinle muz karıştırıp yedim surekli kivi yedim bol bol su ictim
Teşekkür ederim İcmedim kuzum şuan iyiyizÇok geçmiş olsun canım. Bence gebe olup olmadığından emin olup öyle iç ilaçları. Ne olacağı belli olmaz malum ilaçlarda aşır ilaçlar.
Teşekkür ederim Aşı olmadık, içmedim bol c vitamini ve bol su içiyoruz suanlik sıkıntı yok Çok şükürGecmis olsun aşı olmamis miydiniz
Gebelik şüphen varsa ilac icme bencede
Umarim bebis tutar cnm hemen gorursun. Benim bata 2 gun var umudum olmadigi icin test de yapmiyorm acikcasiAyın 24 ünde test yapacağım bakalım Eğer olmazsam
Varsa zaten şimdi bile çıkmaz mı erken gebelik testi ileBata son 12 gündür sırtım ağrıyo gebelik belirtisi mi diye google amcayı yalayıp yuttum elimde 1 tane erken gebelik testi heyecan doruklarda bekliyorum
Çıkar tabii ama inat ettim bat gününe kadar yapmıcamVarsa zaten şimdi bile çıkmaz mı erken gebelik testi ileBen çok fazla yanıltıyorlar diye almadım ama pişmanım bi çift göreydim onu da yaşayandım böyle kör olacak gibi testlere bakmazdı diyorum