Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ovülasyonla takip ettim gün aşırı değerlendirdim başka hiçbir şey yapmadım bolca dua ettim dualarımdasınız Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah
Sag olasin canım son bir şey sorabilir miyim gün aşırı dışında ustuste oldu mu yoksa sadece bir gün boş bir gün dolu muydu?

Sag olasin canım son bir şey sorabilir miyim gün aşırı dışında ustuste oldu mu yoksa sadece bir gün boş bir gün dolu muydu?
Bir gün boş bir gün dolu :)rastgele bir gün dedim ki Rabbim bayram öncesi bana bir mutluluk yaşatır mısın dedim güldüm gerçek oldu dua kapım açıkmış :)

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Canm bende atlattım virüsü iyiydim ilac kullanmadim ama sabahları ac karnına tahinle muz karıştırıp yedim surekli kivi yedim bol bol su ictim
Bende sıkıntı yok esim halsizdi çok şükür oda iyi şimdi bool su, portakal limon tüketiyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Bence gebe olup olmadığından emin olup öyle iç ilaçları. Ne olacağı belli olmaz malum ilaçlarda aşır ilaçlar.
Teşekkür ederim İcmedim kuzum şuan iyiyiz
Gecmis olsun aşı olmamis miydiniz
Gebelik şüphen varsa ilac icme bencede
Teşekkür ederim Aşı olmadık, içmedim bol c vitamini ve bol su içiyoruz suanlik sıkıntı yok Çok şükür

Bata son 1 2 gündür sırtım ağrıyo gebelik belirtisi mi diye google amcayı yalayıp yuttum elimde 1 tane erken gebelik testi heyecan doruklarda bekliyorum
Varsa zaten şimdi bile çıkmaz mı erken gebelik testi ile Ben çok fazla yanıltıyorlar diye almadım ama pişmanım bi çift göreydim onu da yaşayandım böyle kör olacak gibi testlere bakmazdı diyorum

Varsa zaten şimdi bile çıkmaz mı erken gebelik testi ile Ben çok fazla yanıltıyorlar diye almadım ama pişmanım bi çift göreydim onu da yaşayandım böyle kör olacak gibi testlere bakmazdı diyorum
Çıkar tabii ama inat ettim bat gününe kadar yapmıcam zaten gebelik yoktur yumurtam 9 günde zor çatladı onuda değerlendirmedik ama işte nasıl bi yokluksa bile bile ya tutarsa diyorum burda zaten o kadar çok çift çizgi görüp negatif olan var ki dediğin gibi onada güvenilmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…