Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silikte olsa var gibi duruyor. Bazı erken gebelik testlerinde kendiliğinden çizgi oluyormuş. İçinizin rahat etmesi için kan verin isterseniz..
Burda cok okudum cizgi olayini yapmadan ozellikle gunese tutup baktim cizgi yoktu ama predictor bulamamis esim oyuzden bende pek guvenmiyorum 2 gun var bata bekliycem artik

Günaydın
Erken gebelik değil bu yüzden batınızdan önce çıkması beni umutlandırıyor
Evet bu kaset test erken gebelik ile yapsam sanırım daha belirgin çıkar :) bu arada dünküne baka daha belirgin sanırım :)

Valla kuzu hayırlısı olsun bakalım inşallah bugün bir arkaba geldi sen hamilesin bak gör diyor test negatif insana şüphe verdiriyor
Ne varsa bu akrabalarda komşularda var zaten bilime pabucunu ters giydirirler. Benim de bugün 8 gün oldu hala yok, gelecek gibi belirti de yok battan bu yana 31 gün oldu şimdiye adet olmuş bitmiş yıkanıp temizlenmiştim süt beyazı akıntı geliyor arada da şeffaf geliyor artık ne var ne yoksa takip ediyorum ama bir yandan da saldım yokuş aşağı espriler yapıp duruyorum eşime boş boş

Ya canim spem sorunu olmasa ben daha çok heyecanlanacağım ama bana bu iş biraz zor olur gibi geliyor. Bu denemeler boş iş gibi
Kaç kişi var sperm sorunu ve amh düşüklüğü olduğu halde hamile olan ben tamamen kader kısmet olarak bakıyorum artık olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…