- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Burda cok okudum cizgi olayini yapmadan ozellikle gunese tutup baktim cizgi yoktu ama predictor bulamamis esim oyuzden bende pek guvenmiyorum 2 gun var bata bekliycem artikSilikte olsa var gibi duruyor. Bazı erken gebelik testlerinde kendiliğinden çizgi oluyormuş. İçinizin rahat etmesi için kan verin isterseniz..
Geç döllenmedir belki milletin bata 4 gün kala hcg değeri 60-80 çıkıyoken benim günüm geçtiği halde 21 çıktı. 4 gün içinde de yükseldi 348 e çok şükürEki Görüntüle 2889720
Bu erken gebelik testini yaptim simdi ama net bisey cikmadi silik bi cizgi var 2 gun kaldi bata olsa net cikardi heralde
Bence vaarr gibiiEki Görüntüle 2889736
Kızlar bu dünkü testim Eki Görüntüle 2889737 bunuda bu sabah yaptım kızlar hasta olmama son bir gün kaldı çok şiş hissediyorum şuan kendimi kasıklarım vuruyor arada
GünaydınEki Görüntüle 2889736
Kızlar bu dünkü testim Eki Görüntüle 2889737 bunuda bu sabah yaptım kızlar hasta olmama son bir gün kaldı çok şiş hissediyorum şuan kendimi kasıklarım vuruyor arada
GünaydınKızlar bata 4 gün kala dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı galiba hamileyim birde siz bakar mısınız :)
Evet bu kaset test erken gebelik ile yapsam sanırım daha belirgin çıkar :) bu arada dünküne baka daha belirgin sanırım :)Günaydın
Erken gebelik değil bu yüzden batınızdan önce çıkması beni umutlandırıyor
Hayırlı olsun netleşmiş.. Sağlıklı bir gebelik olsun insEki Görüntüle 2889736
İnşallah hasta olmam bakalım teşekkür ederimHayırlı olsun netleşmiş.. Sağlıklı bir gebelik olsun ins
Sonuç: testi yapmadımYarin sabah yap bence varsa cikar herlde artik
Ne varsa bu akrabalarda komşularda var zaten bilime pabucunu ters giydirirler.Valla kuzu hayırlısı olsun bakalım inşallah bugün bir arkaba geldi sen hamilesin bak gör diyor test negatif insana şüphe verdiriyor
ŞenlendiremedilerGünaydın kızlaaar nasılsınız bugün bir şenlendirin bakalım testlerinizle buraları
Silik çizgi pozitif demekkk ben de adet günü böyle bir çizgiyle öğrendim kan verdim beta 49 çıkmıştıEki Görüntüle 2889720
Bu erken gebelik testini yaptim simdi ama net bisey cikmadi silik bi cizgi var 2 gun kaldi bata olsa net cikardi heralde
Ayyy hadi insaAllah ama bekliyim bat gununu gecerse kan veririmSilik çizgi pozitif demekkk ben de adet günü böyle bir çizgiyle öğrendim kan verdim beta 49 çıkmıştı
Şimdi bile gitsen kanda çıkar, idrara geçtiğine göre kanda kesin çıkarAyyy hadi insaAllah ama bekliyim bat gununu gecerse kan veririm
Test yaptın mı son günlerde?? Mesela bu sabah? Dr a gittin mi? Ya da gidecek misin?Valla o ağrı bende yorulunca oluyor arada geliyor gidiyor. Adet olmadım daha 10 gün olacak benim gecikme
Şimdi bile gitsen kanda çıkar, idrara geçtiğine göre kanda kesin çıkarbayram sonuna kadar sabredebilecek misin??
Hadi ya bende laboquick kullanıyorum ama hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı şuana kadar, şaşırdımLaboquick. Güzel bir kuruma çizgisiydi
Kaç kişi var sperm sorunu ve amh düşüklüğü olduğu halde hamile olan ben tamamen kader kısmet olarak bakıyorum artık olayaYa canim spem sorunu olmasa ben daha çok heyecanlanacağım ama bana bu iş biraz zor olur gibi geliyor. Bu denemeler boş iş gibi