Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat a vardı daha yukarıda okuduğum msjlarda test yapmış ama negatif çıkmıştı. Bata henüz olduğu için testi tekrarlayacaktınız. Aynı kişiye yazdımsa tabi. Dogru mu:)
Benim bata 4 gün var test yaptım negatif çıktı bugün

Yanlış kişi olmuş olabilirim. Benim batıma çook var. Birde sizden ricam msjları cvpla yapmanız daha sağlıklı olur, direk sayfaya atarsanız yazıştığınızda görülmeyebilr.
4 gün önce test yapıp çok pozitif görende var nadir olarak görmeyende bat günü tekrar etmeniz adet olmazsanız iyi olur diye düşünüyorum

İlk 5 dakikada çıktı bu silik çizgi onuda ayrıca belirtmek istedim umarım sadece ben görmüyorumdur :)
Hayırlı olsun canım İnşAllah meleğin seninledir yalnız değilsin görüyorum bende İki günde bir sabah tekrarlarsan koyuluğuna bakarsın

Valla o ağrı bende yorulunca oluyor arada geliyor gidiyor. Adet olmadım daha 10 gün olacak benim gecikme

Ay ne zaman çatlayacak bu yumurta beniö sevdicek yorgun grldi uyuyakaldı bugünü değerlendiremedik ama dün değerlendirmiştik sorun olur mu acaba kaçırıcaz diye çok korkuyorum
Esinizde sorun yoksa sperm 48 saat canlı kalabiliyormus. Doktorlar zaten gün aşırı öneriyor çatlama önemli..

Kizlar sizce bu kuruma cizgisimi sabah yapmistim ilk 10 dk bisey cikmayinca biraktim ise gittim simdi gordum bende kuruma cizgisi falan hic cikmamisti o yuzden bi sormak istedim
Eki Görüntüle 2889655
Kuruma gibi durmuyor bence. Ovulasyon testin Varsa onu da yap istersen benim o çift çıkınca şüphelenmiştim sonra gebelik testi yapmıştım

Varyaa bütün ümidimi sana bağlamıştım test falanda yalan oldu direk kan vermek en mantıklısı iyi ki benim gazıma gelip gidip kan vermedin daha çok üzülürdüm
Ya canim spem sorunu olmasa ben daha çok heyecanlanacağım ama bana bu iş biraz zor olur gibi geliyor. Bu denemeler boş iş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…