Hayırlısı olsun. Eski msjlarda senin durumunu kendime benzettim yanlış kişiyi hatırlamıyorsam ondan sormuştum
Bat a vardı daha yukarıda okuduğum msjlarda test yapmış ama negatif çıkmıştı. Bata henüz olduğu için testi tekrarlayacaktınız. Aynı kişiye yazdımsa tabi. Dogru mu:)
Benim bata 4 gün var test yaptım negatif çıktı bugün
Hadi bakalım o mu büyük ben miHahah şimdi bekliyosun ya gelmez illa son ana kadar bekletir
İlk 5 dakikada çıktı bu silik çizgi onuda ayrıca belirtmek istedim umarım sadece ben görmüyorumdur :)Kızlar bata 4 gün kala dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı galiba hamileyim birde siz bakar mısınız :)
Hayırlı olsun canım İnşAllah meleğin seninledir yalnız değilsin görüyorum bendeİlk 5 dakikada çıktı bu silik çizgi onuda ayrıca belirtmek istedim umarım sadece ben görmüyorumdur :)
Ewet benim testlere olan bütün inancım yandı bitti kül olduHadi yaa bu testler insanı çok umutlandırıyor
Valla kuzu hayırlısı olsun bakalım inşallah bugün bir arkaba geldi sen hamilesin bak gör diyor test negatif insana şüphe verdiriyorAyhh hadi inşallah Allah gönlüne göre en güzelini versin canım test sonucunu lütfen paylaş bekliyorumm
Valla o ağrı bende yorulunca oluyor arada geliyor gidiyor. Adet olmadım daha 10 gün olacak benim gecikme
Esinizde sorun yoksa sperm 48 saat canlı kalabiliyormus. Doktorlar zaten gün aşırı öneriyor çatlama önemli..Ay ne zaman çatlayacak bu yumurtabeniö sevdicek yorgun grldi uyuyakaldı bugünü değerlendiremedik ama dün değerlendirmiştik sorun olur mu acaba kaçırıcaz diye çok korkuyorum
Kuruma gibi durmuyor bence. Ovulasyon testin Varsa onu da yap istersen benim o çift çıkınca şüphelenmiştim sonra gebelik testi yapmıştımKizlar sizce bu kuruma cizgisimi sabah yapmistim ilk 10 dk bisey cikmayinca biraktim ise gittim simdi gordum bende kuruma cizgisi falan hic cikmamisti o yuzden bi sormak istedim
Eki Görüntüle 2889655
Hayırlı uğurlu olsun regl günün geçince kan verKızlar bata 4 gün kala dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı galiba hamileyim birde siz bakar mısınız :)
Kuruma gibi durmuyor bence. Ovulasyon testin Varsa onu da yap istersen benim o çift çıkınca şüphelenmiştim sonra gebelik testi yapmıştım
Silikte olsa var gibi duruyor. Bazı erken gebelik testlerinde kendiliğinden çizgi oluyormuş. İçinizin rahat etmesi için kan verin isterseniz..Eki Görüntüle 2889720
Bu erken gebelik testini yaptim simdi ama net bisey cikmadi silik bi cizgi var 2 gun kaldi bata olsa net cikardi heralde
Ya canim spem sorunu olmasa ben daha çok heyecanlanacağım ama bana bu iş biraz zor olur gibi geliyor. Bu denemeler boş iş gibiVaryaa bütün ümidimi sana bağlamıştım test falanda yalan oldu direk kan vermek en mantıklısı iyi ki benim gazıma gelip gidip kan vermedin daha çok üzülürdüm
Laboquick. Güzel bir kuruma çizgisiydiBu testin markası ne? Ben hiç böyle kuruma çizgisi görmedim