- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Canım valla çok güzel bir çizgiydi gerçekten. Benim de heyecanlanasım geldi ama yaptıktan sonra epey inceledim. İlk kuruduğunda hiçbir şey yoktu. Yani o testleri 20 dakika sonra falan atmak gerekiyor. Geri kalan hiçbir çizgi doğru sonuç değil.Hadi ya bende laboquick kullanıyorum ama hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı şuana kadar, şaşırdımo çizgiyi görsem çok heyecanlanırdım
Bende bugün bat 6 gün kala yaptım. Tertemiz... Bekletttim 4 saat daha temiz.. Bence de kuruma çizgisi bu değil :)Hadi ya bende laboquick kullanıyorum ama hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı şuana kadar, şaşırdımo çizgiyi görsem çok heyecanlanırdım
Kanlı idrar yap :) varsa daha belirgin çıkacaktır..Canim valla beklerim heralde adet olurum belki ne biliyim adet gecerse test yaparim
Ben yine pazartesi için can hastanesinden randevu aldım. Madem regl oldum gidip hormonlara baktırayım. Hsg çektireyim eğer mümkünse. Bakalım bende ne var ne yok. Valla çok güzel değerlendiriyorum ama olmuyor. Bu işte bir iş var.Kaç kişi var sperm sorunu ve amh düşüklüğü olduğu halde hamile olan ben tamamen kader kısmet olarak bakıyorum artık olaya
Ya sen ovulasyonu falann bırak, o ne güzel ne tatlı bir oje rengi onu söyleGünaydınn kızlarr bugünde böyle… 14.günde fos cıktı
Güvenli limanlarda gezinebilirsin artıkGünaydınn kızlarr bugünde böyle… 14.günde fos cıktı
Zaten ovulasyon döneminde gün aşırı değerlendirin diyorlar, merak etme. Nasipte varsa tek seferde bile oluyor.Kızlar günaydın dün resim atmıştım size oik mi değil mi diye bende tam pik değildir diye değerlendirmedim dünü. Perşembe değerlendirmiştik. Bugün sabahta çatlama görünce değerlendirdim. Şimdi dün yapmış olmamanın gerginliği. Çatlamadan sonra 2 gün değerlendiricez dimi?Eki Görüntüle 2889766
16. Gün göreceksin çift çizgiyi. Sana sözGünaydınn kızlarr bugünde böyle… 14.günde fos cıktı
Çatlamadan sonra 1 gün. 2 yumurtlama+1 çatlama şekilde değerlendiriliyor. Ama doktorların çoğu sprem kalitesi düşmesin diye gün aşırı diyor. Panik yapma sabahında yakalamışsınKızlar günaydın dün resim atmıştım size oik mi değil mi diye bende tam pik değildir diye değerlendirmedim dünü. Perşembe değerlendirmiştik. Bugün sabahta çatlama görünce değerlendirdim. Şimdi dün yapmış olmamanın gerginliği. Çatlamadan sonra 2 gün değerlendiricez dimi?Eki Görüntüle 2889766
Aşkım kalıcı ojeeYa sen ovulasyonu falann bırak, o ne güzel ne tatlı bir oje rengi onu söyle
Gerçekten ben hep laboquick alıyorum şuana kadar hiç çıkmadı ya kuruma çizgisi, hemen atmıyorum da en az 1 gün duruyor öyleceBende bugün bat 6 gün kala yaptım. Tertemiz... Bekletttim 4 saat daha temiz.. Bence de kuruma çizgisi bu değil :)
AhhAşkım kalıcı ojeeçalışan bir kadın olarak en büyük kurtarıcım bu
Ya insallah yoksa adetim yıldönümü tatilimize denk gelecek16. Gün göreceksin çift çizgiyi. Sana söz
Artık tutarsa canım bakalım, yarında değerlendiririm artık gücüm kalmadıÇatlamadan sonra 1 gün. 2 yumurtlama+1 çatlama şekilde değerlendiriliyor. Ama doktorların çoğu sprem kalitesi düşmesin diye gün aşırı diyor. Panik yapma sabahında yakalamışsın
Aynen artık güvenliGüvenli limanlarda gezinebilirsin artık
Aynen iyi yapmışsın için rahat eder en azından ben 6 ay can hastanesinde zaman kaybı yaşadım tahlillerini falan yaptır zaten amh yapan bikaç hastaneden biri. Ama doktorun dediğini çok ciddiye alma sonuçlarına göre kendine iyi bi doktor seç sende bide ordan gol yemeBen yine pazartesi için can hastanesinden randevu aldım. Madem regl oldum gidip hormonlara baktırayım. Hsg çektireyim eğer mümkünse. Bakalım bende ne var ne yok. Valla çok güzel değerlendiriyorum ama olmuyor. Bu işte bir iş var.
Aynen 1 kere yaptık bebek oldu diyenler var hayretlerdeyim yani. Bakalım yarınıda değerlnediririz sonra beklemedeyim artıkZaten ovulasyon döneminde gün aşırı değerlendirin diyorlar, merak etme. Nasipte varsa tek seferde bile oluyor.
Çatlama ve ertesi gün değerlendirin diyorlar