Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya bende laboquick kullanıyorum ama hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı şuana kadar, şaşırdım 😃 o çizgiyi görsem çok heyecanlanırdım
Canım valla çok güzel bir çizgiydi gerçekten. Benim de heyecanlanasım geldi ama yaptıktan sonra epey inceledim. İlk kuruduğunda hiçbir şey yoktu. Yani o testleri 20 dakika sonra falan atmak gerekiyor. Geri kalan hiçbir çizgi doğru sonuç değil.

Günaydınn kızlarr bugünde böyle… 14.günde fos cıktı🤷🏼‍♀️😁

Eklentiler

• C8BC03DA-C66E-41D8-BA67-0E06DE91F1F4.jpeg
    C8BC03DA-C66E-41D8-BA67-0E06DE91F1F4.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 52
Hadi ya bende laboquick kullanıyorum ama hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı şuana kadar, şaşırdım 😃 o çizgiyi görsem çok heyecanlanırdım
Bende bugün bat 6 gün kala yaptım. Tertemiz... Bekletttim 4 saat daha temiz.. Bence de kuruma çizgisi bu değil :)

Kaç kişi var sperm sorunu ve amh düşüklüğü olduğu halde hamile olan ben tamamen kader kısmet olarak bakıyorum artık olaya
Ben yine pazartesi için can hastanesinden randevu aldım. Madem regl oldum gidip hormonlara baktırayım. Hsg çektireyim eğer mümkünse. Bakalım bende ne var ne yok. Valla çok güzel değerlendiriyorum ama olmuyor. Bu işte bir iş var.

Kızlar günaydın dün resim atmıştım size oik mi değil mi diye bende tam pik değildir diye değerlendirmedim dünü. Perşembe değerlendirmiştik. Bugün sabahta çatlama görünce değerlendirdim. Şimdi dün yapmış olmamanın gerginliği. Çatlamadan sonra 2 gün değerlendiricez dimi?
A665AD87-D3B9-460B-B44A-4DCDB1B7CF82.jpeg

Eklentiler

• 6EF4D096-28B3-47DB-BABF-B184129A9A65.jpeg
    6EF4D096-28B3-47DB-BABF-B184129A9A65.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar günaydın dün resim atmıştım size oik mi değil mi diye bende tam pik değildir diye değerlendirmedim dünü. Perşembe değerlendirmiştik. Bugün sabahta çatlama görünce değerlendirdim. Şimdi dün yapmış olmamanın gerginliği. Çatlamadan sonra 2 gün değerlendiricez dimi?Eki Görüntüle 2889766
Zaten ovulasyon döneminde gün aşırı değerlendirin diyorlar, merak etme. Nasipte varsa tek seferde bile oluyor.
Çatlama ve ertesi gün değerlendirin diyorlar

Kızlar günaydın dün resim atmıştım size oik mi değil mi diye bende tam pik değildir diye değerlendirmedim dünü. Perşembe değerlendirmiştik. Bugün sabahta çatlama görünce değerlendirdim. Şimdi dün yapmış olmamanın gerginliği. Çatlamadan sonra 2 gün değerlendiricez dimi?Eki Görüntüle 2889766
Çatlamadan sonra 1 gün. 2 yumurtlama+1 çatlama şekilde değerlendiriliyor. Ama doktorların çoğu sprem kalitesi düşmesin diye gün aşırı diyor. Panik yapma sabahında yakalamışsın :KK70:

Bende bugün bat 6 gün kala yaptım. Tertemiz... Bekletttim 4 saat daha temiz.. Bence de kuruma çizgisi bu değil :)
Gerçekten ben hep laboquick alıyorum şuana kadar hiç çıkmadı ya kuruma çizgisi, hemen atmıyorum da en az 1 gün duruyor öylece

Çatlamadan sonra 1 gün. 2 yumurtlama+1 çatlama şekilde değerlendiriliyor. Ama doktorların çoğu sprem kalitesi düşmesin diye gün aşırı diyor. Panik yapma sabahında yakalamışsın :KK70:
Artık tutarsa canım bakalım, yarında değerlendiririm artık gücüm kalmadı😂

Ben yine pazartesi için can hastanesinden randevu aldım. Madem regl oldum gidip hormonlara baktırayım. Hsg çektireyim eğer mümkünse. Bakalım bende ne var ne yok. Valla çok güzel değerlendiriyorum ama olmuyor. Bu işte bir iş var.
Aynen iyi yapmışsın için rahat eder en azından ben 6 ay can hastanesinde zaman kaybı yaşadım tahlillerini falan yaptır zaten amh yapan bikaç hastaneden biri. Ama doktorun dediğini çok ciddiye alma sonuçlarına göre kendine iyi bi doktor seç sende bide ordan gol yeme

Günaydın kızlar ben gıd gıd gıdak devam 🤣

Eklentiler

• 9B616147-1A70-40A2-AF8D-1F14CF7041C9.jpeg
    9B616147-1A70-40A2-AF8D-1F14CF7041C9.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 27
  • A4487CFE-B97A-474D-849C-AEC896C3E0E4.jpeg
    A4487CFE-B97A-474D-849C-AEC896C3E0E4.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 32
Zaten ovulasyon döneminde gün aşırı değerlendirin diyorlar, merak etme. Nasipte varsa tek seferde bile oluyor.
Çatlama ve ertesi gün değerlendirin diyorlar
Aynen 1 kere yaptık bebek oldu diyenler var hayretlerdeyim yani. Bakalım yarınıda değerlnediririz sonra beklemedeyim artık🙈

X