Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Surelab miydi sizinki de
Ha yok laboquick benimki o sandım ben ama aynı şeyi yaşadım yaptim testi 1 2 saat sonra baktım cikmis bu şekilde yıkadım da gitmedi. Başka marka denedim ama yok

Eklentiler

• IMG-20210715-WA0007.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 35
Ha yok laboquick benimki o sandım ben ama aynı şeyi yaşadım yaptim testi 1 2 saat sonra baktım cikmis bu şekilde yıkadım da gitmedi. Başka marka denedim ama yok
Seninki daha netmiş canim valla bilemiyorum ki bata 3 kaldi bakalim nasip bu ay cok guzel yumurtlama gordum yumurtlamayla catlamayi degerlendirdim akintim yumurtlamadan itibaren hep vardi ki onceden kuru olurdum kasik bel agrisi da yumurtlamadan beri yasiyorum giguslerde icten icten agri var bu 6. Ayim cok umitlenmistim ama nasip hayirlisi olur insaAlalh hakkimizda ben onceden hep labquik yapiyodum hic kuruma falan gormedim bunda gorunce bi acaba mi dedim

Ya bugün hiç bakamadım buralara, neler olmuş böyle. Bebiş geliyor galiba

İnşallah olur senin inan çok isterim benim de 7.ay oldu artık saymaktan yoruldum

İnşallah olur senin inan çok isterim benim de 7.ay oldu artık saymaktan yoruldum
Canim Allah hepimize nasip etsin insaAllah aratmadan bazen cok istememek lazim galiba istedikce olmuyo sanki ben 2 3 aydir kafa olarak rahattim aslinda ama bu ay guzel yumurtlama gorunce heves geldi içime regl olursakta yaoacak bisey yok onumuzdeki ayi bekliycez yine ama beklemek yoruyor insani

Hayırlısı olsun. Eski msjlarda senin durumunu kendime benzettim yanlış kişiyi hatırlamıyorsam ondan sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…