- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Hahah şimdi bekliyosun ya gelmez illa son ana kadar bekletirKız benim bundan önceki ay 11. Günde olmuştu acelesi neyse şimdi de ondan bekliyorum galiba erkenden
Ben görüyorum çünkü aynı şeyi ben de yaşadım bende de bu testten vardi ama yanıltıyor bence. Benim de çok netti yıkadım yine de gitmedi bu sabah başka marka ile yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadıGören var mi yaniliyor muyum?
Eki Görüntüle 2889682
Insallah canims=)Değiliiim4 gün var bata. 20 temmuz. Ama seni inşallah Allah söyletmiştir
Surelab miydi sizinki deBen görüyorum çünkü aynı şeyi ben de yaşadım bende de bu testten vardi ama yanıltıyor bence. Benim de çok netti yıkadım yine de gitmedi bu sabah başka marka ile yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı
Ay niye yumurtlamiyoz cildircim14. Gün bugün canım
Ha yok laboquick benimki o sandım benSurelab miydi sizinki de
Bu testin markası ne? Ben hiç böyle kuruma çizgisi görmedimÖyle güzelim de saatler sonra çıkan çift çizgi
Seninki daha netmiş canim valla bilemiyorum ki bata 3 kaldi bakalim nasip bu ay cok guzel yumurtlama gordum yumurtlamayla catlamayi degerlendirdim akintim yumurtlamadan itibaren hep vardi ki onceden kuru olurdum kasik bel agrisi da yumurtlamadan beri yasiyorum giguslerde icten icten agri var bu 6. Ayim cok umitlenmistim ama nasip hayirlisi olur insaAlalh hakkimizda ben onceden hep labquik yapiyodum hic kuruma falan gormedim bunda gorunce bi acaba mi dedimHa yok laboquick benimki o sandım benama aynı şeyi yaşadım yaptim testi 1 2 saat sonra baktım cikmis bu şekilde yıkadım da gitmedi. Başka marka denedim ama yok
Ya bugün hiç bakamadım buralara, neler olmuş böyle. Bebiş geliyor galibaBen olmadığına emin gibiyim. Hani bi yanim insallah vardır diyor ama test bi dağildi bi toparlandı. Epey süre hiçbir şey yoktu. Kuruyunca ikinci çizgi çıktı. Böyle şeyler de hayata heyecan katiyor işte.yarın regl günüm
İnşallah olur senin inan çok isterim benim de 7.ay oldu artık saymaktan yoruldumSeninki daha netmiş canim valla bilemiyorum ki bata 3 kaldi bakalim nasip bu ay cok guzel yumurtlama gordum yumurtlamayla catlamayi degerlendirdim akintim yumurtlamadan itibaren hep vardi ki onceden kuru olurdum kasik bel agrisi da yumurtlamadan beri yasiyorum giguslerde icten icten agri var bu 6. Ayim cok umitlenmistim ama nasip hayirlisi olur insaAlalh hakkimizda ben onceden hep labquik yapiyodum hic kuruma falan gormedim bunda gorunce bi acaba mi dedim
Yok kuzum regl olduYa bugün hiç bakamadım buralara, neler olmuş böyle. Bebiş geliyor galiba
Canim Allah hepimize nasip etsin insaAllah aratmadan bazen cok istememek lazim galiba istedikce olmuyo sanki ben 2 3 aydir kafa olarak rahattim aslinda ama bu ay guzel yumurtlama gorunce heves geldi içime regl olursakta yaoacak bisey yok onumuzdeki ayi bekliycez yine ama beklemek yoruyor insaniİnşallah olur senin inan çok isterim benim de 7.ay oldu artık saymaktan yoruldum
Hadi yaa bu testler insanı çok umutlandırıyorYok kuzum regl oldu
Yusraaa sen hamile misinYusra-61