Güzel haberlerini almak dileğiyle ...Aynen embriyo da oluşmuş dedi doktor ama Bakalım hayal kırıklığı benim için çok daha kotu ümit etmiyorum ama dikkat ediyorum. Yatıyorum sürekli ve progestan i da aldim başlıcam akşam inşallah. Haber veririm. Hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum
Vajinal mi alın dedi yoksa oral mı ?Gece yatarken ve sabah kalktığında dedi doktor. Kanamanizi kesti mi sizin? Benim peceteyi lekeleyen yavru ağzı gibi akintim oluyor.
9.8 olan ne ben anlamadım canımBebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.
Kız benim bundan önceki ay 11. Günde olmuştu acelesi neyse şimdi de ondan bekliyorum galiba erkendenAy yeni girebildim yaa hiiç sinir olma elbet olucak relaxxyarın bakalım ne durumda olucazz ben 14 ünden önce beklemiyorum aslında ama sürpriz olursa güzel olur hhaha
Kaçıncı gundesin canimKız benim bundan önceki ay 11. Günde olmuştu acelesi neyse şimdi de ondan bekliyorum galiba erkenden
14. Gün bugün canımKaçıncı gundesin canim
Varyaa bütün ümidimi sana bağlamıştım test falanda yalan oldu direk kan vermek en mantıklısı iyi ki benim gazıma gelip gidip kan vermedin daha çok üzülürdümKızlar ben regl oldum. Testler gelecek aya kaldı artık.
DeğiliiimKiz sen hamis değil.misin
Yarin sabah yap bence varsa cikar herlde artikDayanamamış test almış benim adam daama biraz daha bekleyeyim diyorum pazar sabahı yaparım belki dayanabilirsem ben de.. Pek umudum yok çünkü korunuyorduk 2. İçin biraz erken diyoruz ama ben istemiyor değilim olsa seve seve
Canım bi havuç yemekle yumurta büyümeden çatlar diye bişi olmaz onlar abartıDünde yaptım böyle çıktı, çatlayamadım gittihavuç yesem işe yarar mı sizce, ebru ceylan havuç demişti ama acaba yumurta tam büyümeden mi çatlatırım öyle bir mantığı var mı onuda bilmiyorum açıkçası
Aslında bence doktorun çok umudu yoktu isterseniz kullanin dedi. Izmirde ablamın doktoruyla konuştum dış gebelik ihtimalin ve kanaman yoksa bir kaybın olmaz şansını dene kullan dedi. Vajinal kullandım.Vajinal mi alın dedi yoksa oral mı ?
Kesenin boyu:) 9.8 mm9.8 olan ne ben anlamadım canım
Evet evet pik yumurtlama gününüzEki Görüntüle 2889676 kizlar sizce pik mi yumurtlama olmuş mu?Eki Görüntüle 2889677
Pik gibi duruyor ama yarın sabah çatlayacak gibi değilKızlar yine benKızlar testim yumurtlama mı ben anlayamıyorum Ya dünden beri pozitif iki çizgi de aynı renk resimleri de ekledim öncekiler beklediği için biraz silikleşmiş gerçi. Bugün hem sabah hem akşam yaptım bilenler yorum yapabilir mi lütfen tecrübesizim kusura bakmayın lütfen şimdiden teşekkür ederim
Kasiklarim çok ağrıyordu normalde benim yumurtlamam 14. Günde filan olur şuan 12.gunum De yumurtlama gördüm hayırlısı bakalimEvet evet pik yumurtlama gününüz
Ay ne zaman çatlayacak bu yumurtaPik gibi duruyor ama yarın sabah çatlayacak gibi değil