Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberlerini almak dileğiyle ...

Ay yeni girebildim yaa hiiç sinir olma elbet olucak relaxx yarın bakalım ne durumda olucazz ben 14 ünden önce beklemiyorum aslında ama sürpriz olursa güzel olur hhaha
Kız benim bundan önceki ay 11. Günde olmuştu acelesi neyse şimdi de ondan bekliyorum galiba erkenden

Yarin sabah yap bence varsa cikar herlde artik

Canım bi havuç yemekle yumurta büyümeden çatlar diye bişi olmaz onlar abartı sonuçta vücudunun bi mekanizması var öyle köklü bi etki olmaz yediğin bişeyle ama avokado öneriyolar yumurtlama dönemi için, pikten sonra havuç yiyin diyolar bu şekilde dene istersen yarın avokado ye tekrar test yap silikleşene kdr takip et gün aşırı ilişkiyle devam et

Kizlar sizce bu kuruma cizgisimi sabah yapmistim ilk 10 dk bisey cikmayinca biraktim ise gittim simdi gordum bende kuruma cizgisi falan hic cikmamisti o yuzden bi sormak istedim

Kızlar yine ben Kızlar testim yumurtlama mı ben anlayamıyorum Ya dünden beri pozitif iki çizgi de aynı renk resimleri de ekledim öncekiler beklediği için biraz silikleşmiş gerçi. Bugün hem sabah hem akşam yaptım bilenler yorum yapabilir mi lütfen tecrübesizim kusura bakmayın lütfen şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• 49648469-8E14-48D3-A796-475E594708D6.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 3078308C-759A-4C70-B740-AE5F7F0A8860.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 234C704A-0D22-4272-A4AC-47EA561354B2.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 40
Pik gibi duruyor ama yarın sabah çatlayacak gibi değil

Pik gibi duruyor ama yarın sabah çatlayacak gibi değil
Ay ne zaman çatlayacak bu yumurta beniö sevdicek yorgun grldi uyuyakaldı bugünü değerlendiremedik ama dün değerlendirmiştik sorun olur mu acaba kaçırıcaz diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…