Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kimyasal gebelik geçirmiştim 14. Gün yaptığımda çıkmadı 17.gün pozitifi görmüştüm umut her daim var
Sağlıklı bir gebeliğim var ondada geç ögrenmiştim birde kimyasal geçirdim subatta onuda adet günü ögrenmiştim ama buay ovülasyonla takip etmiştim 3 subattı yumurtlama çatlama 4 şubat 10 gün geçince çıkıyor diye okudum burada o yüzden yaptım test. Birde inanılmaz gögüslerim agrıyordu 3 gün falan agrıdı bugün geçti. Normalde bat önceside ağrımaz. Buna benzer belirtilerim oldu gebeyim sandım bende😅🙈

Sağlıklı bir gebeliğim var ondada geç ögrenmiştim birde kimyasal geçirdim subatta onuda adet günü ögrenmiştim ama buay ovülasyonla takip etmiştim 3 subattı yumurtlama çatlama 4 şubat 10 gün geçince çıkıyor diye okudum burada o yüzden yaptım test. Birde inanılmaz gögüslerim agrıyordu 3 gün falan agrıdı bugün geçti. Normalde bat önceside ağrımaz. Buna benzer belirtilerim oldu gebeyim sandım bende😅🙈
Anladım canım inşallah güzel haberler alırsın da bekleyişin uzun sürmez❤️ bende sana yazdıktan sonra hatırladım 14 müydü 11 miydi tam emin olamadım sana da söyledim ama 😟 unuttum çünkü kusura bakma 😘

Progestanı düzenli kullan canım ben 16. Haftanın sonuna kadar hep kullandım bende şiddetli başdönmesi yapıyordu ama öyle böyle değil ev tepetaklak oluyordu zaten dayanamayıp yarım saat sonra deliksiz derin bir uyku uyuyordum 2 saat sonunda geçiyordu baş dönmesi.. Belli olmaz sende de yapabilir o yüzden kullanım saatlerini bunu göz önüne alarak hesapla derim 😉
Gece yatarken ve sabah kalktığında dedi doktor. Kanamanizi kesti mi sizin? Benim peceteyi lekeleyen yavru ağzı gibi akintim oluyor.

Kızlar ben regl oldum. Testler gelecek aya kaldı artık. 🤦‍♂️🖖
Rabbim enn hayırlı zaman da zaman da nasip etsin canım ama testlerin baya baya pozitif gibiydi eskiye dönük mesajları mesajları okudum az önce 😔😔

Kızlar merabalar. Bugun benım adet günümdü. Fakat olmadım. Birinci hamılelıgımdeki erken hamılelık belırtım hıcbırsey hıssetmemek olmustu. Yanı hamıle kaldıgım ay adet agrısı yasamamıstım. Ikıncısı de oyle olur dıye dusunuyorum. Yanlıs mıyım? Az once bır adet agrııs gibi birsey hıssettım cok üzüldüm hamile değilim diye.

Bende yarın yapcam erken gebelik testi 5 gün var benimde bata bende de epey farklı belirtiler var bakalım ne çıkacak:) ama battan 2 gün önce yapıp negatif çıkan batta pozitif olan kişiler okudum ben burda inşallah gönlünüze göre olur.
Hayırlısı neyse o olsun☺️ Bayram arefesi gönlümüzden geçen başımıza gelir inşallah☺️🙏

Gece yatarken ve sabah kalktığında dedi doktor. Kanamanizi kesti mi sizin? Benim peceteyi lekeleyen yavru ağzı gibi akintim oluyor.
Evet ama bir iki günü buldu kesmesi. Ben baya şırıl şırıl kıpkırmızı kanama yaşadım, rahimde hematom dedikleri kanama bölgesi varmış ultrasonda görülüyordu net biçimde. 16. Haftanın sonunda tamamen temizlendi çok şükür. İlacı atlama sakın düzenli kullan tutunmayı güçlendiriyor kanamayı önlüyor içerideki kanda zamanla rahim tarafından emiliyor.

Evet ama bir iki günü buldu kesmesi. Ben baya şırıl şırıl kıpkırmızı kanama yaşadım, rahimde hematom dedikleri kanama bölgesi varmış ultrasonda görülüyordu net biçimde. 16. Haftanın sonunda tamamen temizlendi çok şükür. İlacı atlama sakın düzenli kullan tutunmayı güçlendiriyor kanamayı önlüyor içerideki kanda zamanla rahim tarafından emiliyor.
Tamam canım inşallah bu gece başlayacağım.

Kızlar sizce pik mi bakabilir misiniz?
BE739B4E-3D87-4222-89B4-ED27F76DAFB6.jpeg

Daha değil gibi canım ama yarın öbür gün olur gün aşırı değerlendir sen 👍🏻
Pik gibi epeyceee, yarın gene bakalım 🌈
Dünde yaptım böyle çıktı, çatlayamadım gitti😂 havuç yesem işe yarar mı sizce, ebru ceylan havuç demişti ama acaba yumurta tam büyümeden mi çatlatırım öyle bir mantığı var mı onuda bilmiyorum açıkçası

Kızlar merabalar. Bugun benım adet günümdü. Fakat olmadım. Birinci hamılelıgımdeki erken hamılelık belırtım hıcbırsey hıssetmemek olmustu. Yanı hamıle kaldıgım ay adet agrısı yasamamıstım. Ikıncısı de oyle olur dıye dusunuyorum. Yanlıs mıyım? Az once bır adet agrııs gibi birsey hıssettım cok üzüldüm hamile değilim diye.
Adet ağrısı en sık yaşanan hamilelik belirtilerinden hiç korkutmayın kendinizi

Ay yeni girebildim yaa hiiç sinir olma elbet olucak relaxx 😂 yarın bakalım ne durumda olucazz ben 14 ünden önce beklemiyorum aslında ama sürpriz olursa güzel olur hhaha
Kiz ben yumurtlayamadim hep 11.gun yumurtlard8m sen naptin

Kiz ben yumurtlayamadim hep 11.gun yumurtlard8m sen naptin
Ben ilk kez yapıyorum ya tam günü bilemedim hiç. Ama takvime göre adetten 14 gün geri gidersem 14-15-16 arası yumurtluyomuşum. Valla tatildeyim bi de inş düzgün yapabilirim şu işi de görürüm pik

X