Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım pozitif görürsünüz ve gebesinizdir

Keşke olsa canım ama öyle kolay mı ya? İhtimal çok düşük. Kan versem kan verme bağimlisi olurum diye korkuyorum sonra her adet dönemi hastane kapılarına koşarım
Çift çizgi çıkarsa koş tabii hastane kapılarına kız benim bembeyaz testte belki çıkmamıştır diye hastaneye gitmişliğim var o bile ayrı heyecan hemşire kan alırken bebek vardır inşallah demişti bi havaya girmiştim ki

Kuruma çizgisinden nefret ediyoruuummm
canım kuruma çizgisi pembe olmaz. bende aynısını yaşadım yaptıgımda çizgi filan hiç birşey yoktu testi bırktım 4-5 saat sonra eve döndüğümde pembe çigi vardı ve bu kadar net bile değildi. testi tekrarlamanı öneririm gebelik var gibi...

Bebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.
Kese de ne istediği gibi değilmiş tam açıklama yapmadı mı ? Başka doktor görüşü almak böyle durumlarda iyidir. İmkanınız varsa kesinlikle başka doktora görünün . Tatil dolayısıyla bugün bile görünebilirsiniz

Ben olmadığına emin gibiyim. Hani bi yanim insallah vardır diyor ama test bi dağildi bi toparlandı. Epey süre hiçbir şey yoktu. Kuruyunca ikinci çizgi çıktı. Böyle şeyler de hayata heyecan katiyor işte. yarın regl günüm

Hadi bakalım biz çatlıcaz meraktan ama sen yarını bekle bütün topik olabilir diyo sen yok emin gibiyim diyosun ayy bana sabah olmaz uyanır uyanmaz test yap beni etiklemene gerek yok yakın takipçin olucam zaten

Benimki 4 yasi geciyor tam zamani dedik ama bir turlu dennk gelemiyorz esimle bizmki cok istedigi icin sabirsizlaniyor. E boyle bekleyecek misnz
Dayanamamış test almış benim adam da ama biraz daha bekleyeyim diyorum pazar sabahı yaparım belki dayanabilirsem ben de.. Pek umudum yok çünkü korunuyorduk 2. İçin biraz erken diyoruz ama ben istemiyor değilim olsa seve seve

Sizinkiyle ayni bi testim var benim de 2 saat sonra çıkan bu sabah bi daha test yaptım bi şey çıkmadı. Gereksiz heyecan yarattım kendime ama maalesef çıkmadı

Gittim doktora. Tam yuvarlak değil kese aşağıya doğru bakiyor. Iç basıncını kaybediyor gibi dedi bu doktor da pek umutlu konuşmadı. Atarim ultrason resmini.

İkinci test yap 4 saat su içmee ben de merak ettim iyice

Gittim doktora. Tam yuvarlak değil kese aşağıya doğru bakiyor. Iç basıncını kaybediyor gibi dedi bu doktor da pek umutlu konuşmadı. Atarim ultrason resmini.
Aydaa... Dur hemen kaybetme umudunu dua et bol bol eve git abdest al Kuran oku Rahman ve Rahim surelerini oku.. Ben hamileliğimde 4. Haftadan 11. Haftaya kadar hep kanama yaşadım ve 16. Haftaya kadar progestan kullandım hem de naısl iğnesi serumu hapı hepsi.. Tutundu bebeğim şimdi 2 yaşında. Neler yaşanıyor hamilelikte moral ve dua çok büyük etken.. Kendini salma dua et bol bol

Bugünki doktorum 37 değere ilaç yazmadı birdahaki ay yine baktır dedi. Her doktorun görüşü farklı. İlla bir bildiği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…