Eskisi gbi taksam şu icmezdim saldım ben de valla aman napim=)Çok mu uğraşıyoruz acaba bunlarlakaçıyorlar resmen günleri bile şaşıyor
Umarım pozitif görürsünüz ve gebesinizdirMerhabba cevabınız ıcın cok tesekkkur ederim çizgim ince bordo bir çizgi kamerada malesef bellı olmuyor elde cok net hele ustune bıde ısık tutuncu cok net görunuyor fakat bu erken gebelık testını yapmadan once yaptıgım ıkı kast testtede silik olarak cıktı ama dun artı med sanırım marka bı kast test denedim hıc bısey cıkmadı acıkcası bende anlamadım . Bata ıkı gun kaldı 18 i bazen bır gun one veya bır gun erkene gelebılıyor beklıyorum bakalım ya olursa sürpriz olucak sadeece varmı bılmıyorum psıkolojkmi bılmıyorum midem iyi degıl gıbı dun ve oncekı gunde cok belim agrıdı normalde ben reglıye bı kac gun kala lekelenmeye baslardım öyle bıseyde olmadı ıkı gun kalmasına ragmen yalnız baya konusmaya ıhtıyacım varmıs ıcımı doktum
Çift çizgi çıkarsa koş tabii hastane kapılarınaKeşke olsa canım ama öyle kolay mı ya? İhtimal çok düşük. Kan versem kan verme bağimlisi olurum diye korkuyorumsonra her adet dönemi hastane kapılarına koşarım
Eskisi gbi taksam şu icmezdim saldım ben de valla aman napim=)
Kurumaya benzemiyor çok belirginKuruma çizgisinden nefret ediyoruuummm
canım kuruma çizgisi pembe olmaz. bende aynısını yaşadım yaptıgımda çizgi filan hiç birşey yoktu testi bırktım 4-5 saat sonra eve döndüğümde pembe çigi vardı ve bu kadar net bile değildi. testi tekrarlamanı öneririm gebelik var gibi...Kuruma çizgisinden nefret ediyoruuummm
Kese de ne istediği gibi değilmiş tam açıklama yapmadı mı ? Başka doktor görüşü almak böyle durumlarda iyidir. İmkanınız varsa kesinlikle başka doktora görünün . Tatil dolayısıyla bugün bile görünebilirsinizBebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.
Böyle diyince de inada binmesin iş
Kiz var da pazartesi den sonra zor olacak=)Değerlendirme varsa gün aşırı bencede takma.
Ben olmadığına emin gibiyim. Hani bi yanim insallah vardır diyor ama test bi dağildi bi toparlandı. Epey süre hiçbir şey yoktu. Kuruyunca ikinci çizgi çıktı. Böyle şeyler de hayata heyecan katiyor işte.Çift çizgi çıkarsa koş tabii hastane kapılarınakız benim bembeyaz testte belki çıkmamıştır diye hastaneye gitmişliğim var o bile ayrı heyecan hemşire kan alırken bebek vardır inşallah demişti bi havaya girmiştim ki
Hahaha, galiba öyle olacakİdrar sıkışıkken yapılan ovu testi fark eder mi acaba ya
Hadi bakalım biz çatlıcaz meraktan ama sen yarını bekle bütün topik olabilir diyo sen yok emin gibiyim diyosun ayy bana sabah olmazBen olmadığına emin gibiyim. Hani bi yanim insallah vardır diyor ama test bi dağildi bi toparlandı. Epey süre hiçbir şey yoktu. Kuruyunca ikinci çizgi çıktı. Böyle şeyler de hayata heyecan katiyor işte.yarın regl günüm
Dayanamamış test almış benim adam daBenimki 4 yasi geciyor tam zamani dedik ama bir turlu dennk gelemiyorz esimlebizmki cok istedigi icin sabirsizlaniyor. E boyle bekleyecek misnz
Tesekkur ederim guzel dıleklerıniz ıcın hayırlısı olsun rabbım burda bekleyen herkese guzel haberler ulastırsın tez zamandaUmarım pozitif görürsünüz ve gebesinizdir
Sizinkiyle ayni bi testim var benim de 2 saat sonra çıkan bu sabah bi daha test yaptım bi şey çıkmadı. Gereksiz heyecan yarattım kendimeBen olmadığına emin gibiyim. Hani bi yanim insallah vardır diyor ama test bi dağildi bi toparlandı. Epey süre hiçbir şey yoktu. Kuruyunca ikinci çizgi çıktı. Böyle şeyler de hayata heyecan katiyor işte.yarın regl günüm
Gittim doktora. Tam yuvarlak değil kese aşağıya doğru bakiyor. Iç basıncını kaybediyor gibi dedi bu doktor da pek umutlu konuşmadı. Atarim ultrason resmini.Kese de ne istediği gibi değilmiş tam açıklama yapmadı mı ? Başka doktor görüşü almak böyle durumlarda iyidir. İmkanınız varsa kesinlikle başka doktora görünün . Tatil dolayısıyla bugün bile görünebilirsiniz
İkinci test yap 4 saat su içmee ben de merak ettim iyiceBen olmadığına emin gibiyim. Hani bi yanim insallah vardır diyor ama test bi dağildi bi toparlandı. Epey süre hiçbir şey yoktu. Kuruyunca ikinci çizgi çıktı. Böyle şeyler de hayata heyecan katiyor işte.yarın regl günüm
Aydaa... Dur hemen kaybetme umudunu dua et bol bol eve git abdest al Kuran oku Rahman ve Rahim surelerini oku.. Ben hamileliğimde 4. Haftadan 11. Haftaya kadar hep kanama yaşadım ve 16. Haftaya kadar progestan kullandım hem de naısl iğnesi serumu hapı hepsi.. Tutundu bebeğim şimdi 2 yaşında. Neler yaşanıyor hamilelikte moral ve dua çok büyük etken.. Kendini salma dua et bol bolGittim doktora. Tam yuvarlak değil kese aşağıya doğru bakiyor. Iç basıncını kaybediyor gibi dedi bu doktor da pek umutlu konuşmadı. Atarim ultrason resmini.
Ayy inşallah kuzum valla güldüm kendime bugünDevam kızlar 14 ten sonra gelecek sizinkiler
Bugünki doktorum 37 değere ilaç yazmadı birdahaki ay yine baktır dedi. Her doktorun görüşü farklı. İlla bir bildiği vardırÖylede sanırsam kalamayacağım diye değilde kalırsam bilmez ilaca devam edersem düşer diye dediğini düşündüm ya da şöyle dedi sağlıklı yumrtlama olmayabilir dedi o da sağlıksız gebelik demek olblrKendim sormadım neden diye tahminim o yönde mantıken.