Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aydaa... Dur hemen kaybetme umudunu dua et bol bol eve git abdest al Kuran oku Rahman ve Rahim surelerini oku.. Ben hamileliğimde 4. Haftadan 11. Haftaya kadar hep kanama yaşadım ve 16. Haftaya kadar progestan kullandım hem de naısl iğnesi serumu hapı hepsi.. Tutundu bebeğim şimdi 2 yaşında. Neler yaşanıyor hamilelikte moral ve dua çok büyük etken.. Kendini salma dua et bol bol
Akintim olduğu için namaz bile kılamıyorum ama dua ediyorum bakalım.nasip.

Gittim doktora. Tam yuvarlak değil kese aşağıya doğru bakiyor. Iç basıncını kaybediyor gibi dedi bu doktor da pek umutlu konuşmadı. Atarim ultrason resmini.
Canım benim 😔 inşallah sonuç değişir, toplarlar. Olmasa da üzülme doğup sağlıksız olacağına bu şekilde oluyor işte..

Oo senin daha çok varmış. Benim yarın olmam gerekiyor. Zaten hafif hafi sancılar vurmaya başladı bile. Şu testleri doğru düzgün yapsınlar! 😝
Laboquick kullanmayacağım daha yafs resmen umutlarimla oynuyor 😁 insallah bize de hayırlısı ile sağlıklı bebeler nasip olur çok amiinn

Hadi bakalım biz çatlıcaz meraktan ama sen yarını bekle bütün topik olabilir diyo sen yok emin gibiyim diyosun ayy bana sabah olmaz 😂 uyanır uyanmaz test yap beni etiklemene gerek yok yakın takipçin olucam zaten😂😂😂
Tabi ki yarın da test yapicam. Bugün regl olmassam tabi. Regl gelene kadar devamke 🤣

Kızlar bat 21 temmuz ama son bir haftadır kasıklarda ağrı alt karında pelvik bölgede doluluk hissi günde 20 bin adım atarım bacaklarım ağrımaz bacaklarımda ağrı yorgunluk uyku hali çok tuhaf haller içindeyim ne oluyor anlamadım test yapsam bişeyde çıkmaz heralde daha 5 gün var :)
Erken gebelik testiyle sabah ilk idrarınızda bakabilirsiniz 🌸 benim 5 gün öncesinde çıktı erken gebelik ile

N Noonameee ve diğer güzel hatunlar nasılsınız?? Benim bugün gecikmenin 7. Günü ve sağ kalçamdan itibaren bacağıma doğru uzanan ağrım var.. Belirti aramıyorum ama çıkıyor mübarek kirpiğim acısa buraya yazıp acaba hamile miyim diye sorcam 😂 😂 😂 sizde de oldu mu böylesi??

Bugünki doktorum 37 değere ilaç yazmadı birdahaki ay yine baktır dedi. Her doktorun görüşü farklı. İlla bir bildiği vardır

Kesinlikle bir bildiği vardır. Zaten ilaç almamak daha iyi bir bakmışsın düşüyor bir bakmışsın çıkıyor herkes de olan birşey bu. 👍

20210716_152709.jpg
böyle aşağıya bakıyor bir gözü muhtemelen düşer dedi doktor. Ama dış gebeliği dışladık artık dedi. Bir umut protestan kullanıcam. Yolk mu ne varmış embriyo da oluşmuş rahim de gayet kalın güzel dedi ama yuvarlak olması gerekiyor ya p.tesi gidicem tekrar. Karar verilcek.

Eki Görüntüle 2889519 böyle aşağıya bakıyor bir gözü muhtemelen düşer dedi doktor. Ama dış gebeliği dışladık artık dedi. Bir umut protestan kullanıcam. Yolk mu ne varmış embriyo da oluşmuş rahim de gayet kalın güzel dedi ama yuvarlak olması gerekiyor ya p.tesi gidicem tekrar. Karar verilcek.
Bak benimde böyle baya benziyor moralim bozuldu şimdi Umarım sağlıkla ilerler devamları ya dedikleri gibi olmaz ptesi güzel haberler ver

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-16-17-08-17-847_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2021-07-16-17-08-17-847_com.miui.gallery.png
    530,9 KB · Görüntüleme: 52
X