Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstenmeyen kanamalara alıştık orasını düşünme gelirse devamkee denemelere sen ya güzel şeyler olursa kısmına kapıl bence canım. Yarın sabah bekliyorm her ne olursa olsun hayırlısı olsun 💃💃
Sağol canım desteğin için🤩 alıştık gerçekten de 😅 hepimiz için hayırlı olsun. Bu ay ya da başka ay o bebekler buraya gelecek! Okka! 😁

Canım daha önce yazmıştım ama tekrardan yazayım dedim benim arkadaşta 6. hafta kese göründü ama doktor boş görünüyor. 7. hafta gel demiş. 7. hafta gittiklerinde bebeği görebilmişler. 7. haftaya kadar yalancı gebelik gibi düşünüp stres yaptı boş yere... Sakin kalmaya çalış. En kötü diyarbakır geç 1-1.5 saatlik yol. Orası daha büyük ve daha çok doktor imkanı var. Tatile girmeden kafam rahat etsin dersen hemen yola çıkabilirsin...
Kese var ama sınırları net değil dedi 3 u de. Sağlıksız olabilirmiş. şimdi mardin de Bi doktora geldim iyiymiş ameliyattan çıkmasını bekliyorum.

Bebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.
Yok canım hemen ne kürtajı 🤨 kaç aylık bebeklere bile doktorlar yok ense kalınlığı yok düşük kulak diyorlar. Riske atmak istemedikleri için onların dili öyle.. sen gönlünü ferah tut lütfen 🥰🥰🥰

Öyle güzelim de saatler sonra çıkan çift çizgi 😁
Ahh ahhh ben daha onu bile göremedim😅 diğer yazılanları okudum yıkamışsın yine gitmemiş 😍 gidip kan versene nasılsa test parasıyla aynı 😃 sabaha kadar nasıl beklicennnnn ayy sen hamile olursan bana nasıl bi umut olursun bi bilsennnn

Bildirme bakınnn 🙈🙈 benim bebeğim yok beni çıldırtmak mı istiyorsun benim bebeğim yok😂😂

Eklentiler

• 4F5C869F-0DEC-4711-A5F2-52678078604A.jpeg
    4F5C869F-0DEC-4711-A5F2-52678078604A.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bat 21 temmuz ama son bir haftadır kasıklarda ağrı alt karında pelvik bölgede doluluk hissi günde 20 bin adım atarım bacaklarım ağrımaz bacaklarımda ağrı yorgunluk uyku hali çok tuhaf haller içindeyim ne oluyor anlamadım test yapsam bişeyde çıkmaz heralde daha 5 gün var :)

Ahh ahhh ben daha onu bile göremedim😅 diğer yazılanları okudum yıkamışsın yine gitmemiş 😍 gidip kan versene nasılsa test parasıyla aynı 😃 sabaha kadar nasıl beklicennnnn ayy sen hamile olursan bana nasıl bi umut olursun bi bilsennnn
Keşke olsa canım ama öyle kolay mı ya? İhtimal çok düşük. Kan versem kan verme bağimlisi olurum diye korkuyorum 😅 sonra her adet dönemi hastane kapılarına koşarım 😝

Yumurtlayamadim.dun.koyuydu gene siliklemis 2 aydır ovu yaptım hep 11 de yumurtluodm aha 11 yine siliklesti cortingen ama az şsu ictiydim 20 22 de bi daha yapam bu sıcakta susuz olmuyor

Kızlar yarın adet günüm ve benim bugün inanılmaz bir baş dönmem var arkadaşlarım tuttu beni düşünün bide gaz sorunum var sabah test yaptım negatif anlayamıyorum nedir bu ya

X