- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Bir varmış bir yokmuş yumurtalar nereye kaybolmuş gibi ama biz onları buluruz hiççç sıkıntı değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım desteğin için alıştık gerçekten de hepimiz için hayırlı olsun. Bu ay ya da başka ay o bebekler buraya gelecek! Okka!İstenmeyen kanamalara alıştık orasını düşünme gelirse devamkee denemelere sen ya güzel şeyler olursa kısmına kapıl bence canım. Yarın sabah bekliyorm her ne olursa olsun hayırlısı olsun
Devam kızlar 14 ten sonra gelecek sizinkilerKuzu rezalet benzin istasyonunda ovulasyon yaptım bu çizgi mi bana reva şimdi puuu ben de devamkeeee 11.gün
Kese var ama sınırları net değil dedi 3 u de. Sağlıksız olabilirmiş. şimdi mardin de Bi doktora geldim iyiymiş ameliyattan çıkmasını bekliyorum.Canım daha önce yazmıştım ama tekrardan yazayım dedim benim arkadaşta 6. hafta kese göründü ama doktor boş görünüyor. 7. hafta gel demiş. 7. hafta gittiklerinde bebeği görebilmişler. 7. haftaya kadar yalancı gebelik gibi düşünüp stres yaptı boş yere... Sakin kalmaya çalış. En kötü diyarbakır geç 1-1.5 saatlik yol. Orası daha büyük ve daha çok doktor imkanı var. Tatile girmeden kafam rahat etsin dersen hemen yola çıkabilirsin...
Inşallah sagolun aminAyy Allahım şı duyguyu o kadar çok iyi biliyorm ki yaşamış birisi olarak. İnşallah 4 gün sonra bir mucize olur ve kesesi istediğiniz gibi olur dilerim cuma gününün suyu hürmetine
Yok canım hemen ne kürtajı kaç aylık bebeklere bile doktorlar yok ense kalınlığı yok düşük kulak diyorlar. Riske atmak istemedikleri için onların dili öyle.. sen gönlünü ferah tut lütfenBebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.
Kız ne kuruma çizgisi bu bayaaa çift çizgiiiKuruma çizgisinden nefret ediyoruuummm
Inşallah bakalımYok canım hemen ne kürtajı kaç aylık bebeklere bile doktorlar yok ense kalınlığı yok düşük kulak diyorlar. Riske atmak istemedikleri için onların dili öyle.. sen gönlünü ferah tut lütfen
Öyle güzelim de saatler sonra çıkan çift çizgiKız ne kuruma çizgisi bu bayaaa çift çizgiii
Ahh ahhh ben daha onu bile göremedim diğer yazılanları okudum yıkamışsın yine gitmemiş gidip kan versene nasılsa test parasıyla aynı sabaha kadar nasıl beklicennnnn ayy sen hamile olursan bana nasıl bi umut olursun bi bilsennnnÖyle güzelim de saatler sonra çıkan çift çizgi
Valla o yumurta buraya gelecekBir varmış bir yokmuş yumurtalar nereye kaybolmuş gibi ama biz onları buluruz hiççç sıkıntı değil
Keşke olsa canım ama öyle kolay mı ya? İhtimal çok düşük. Kan versem kan verme bağimlisi olurum diye korkuyorum sonra her adet dönemi hastane kapılarına koşarımAhh ahhh ben daha onu bile göremedim diğer yazılanları okudum yıkamışsın yine gitmemiş gidip kan versene nasılsa test parasıyla aynı sabaha kadar nasıl beklicennnnn ayy sen hamile olursan bana nasıl bi umut olursun bi bilsennnn
Valla o yumurta buraya gelecek
Ahahahah senin evin yokBildirme bakınnn benim bebeğim yok beni çıldırtmak mı istiyorsun benim bebeğim yok
Yumurtlayamadim.dun.koyuydu gene silillemis 2 aydır ovu yaptım hep 11 de yumurtluodm aha 11 yine siliklesti cortingen