Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.

Ayy Allahım şı duyguyu o kadar çok iyi biliyorm ki yaşamış birisi olarak. İnşallah 4 gün sonra bir mucize olur ve kesesi istediğiniz gibi olur dilerim cuma gününün suyu hürmetine

Emin misin kuruma yıka içini aç gidiyorsa kuruma gitmezse başka şey olblr kuzum
Yıkadım canım sen söyleyince ama o çizgi baya işlemiş gidecek gibi değil. Fotoğrafı atıyorum. Ama önemli olan hemen çıkması. 2 saat sonra gördüm ben çizgiyi.

Eklentiler

• E0B3C2D5-0485-46F6-AFA8-097829616922.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 57
Yıkadım canım sen söyleyince ama o çizgi baya işlemiş gidecek gibi değil. Fotoğrafı atıyorum. Ama önemli olan hemen çıkması. 2 saat sonra gördüm ben çizgiyi.
ah kuzum ya olumsuz düşünceye ne de güzel ikna ediyosun kendiniii test perileri kırmızı çizmiş oraya

Allah bilirde sen yarın ilk idrarla tekrarla ben bu testten şüphelendim birde mümkünse 2 damla idrar koy canım çünkü çok susuz kaldığı için gece vucud yakıyor testi adet ne zaman bu arada?

Benimki 4 yasi geciyor tam zamani dedik ama bir turlu dennk gelemiyorz esimle bizmki cok istedigi icin sabirsizlaniyor. E boyle bekleyecek misnz

Allah bilirde sen yarın ilk idrarla tekrarla ben bu testten şüphelendim birde mümkünse 2 damla idrar koy canım çünkü çok susuz kaldığı için gece vucud yakıyor testi adet ne zaman bu arada?
Adet günüm yarın canım. Yarın tekrarlarım tabi ya da istenmeyen son olan kanamalarla karşılaşırım hayırlısı valla.

Ben dostinex kullanırken gebe kalmıştım

Ben dostinex kullanırken gebe kalmıştım

Öylede sanırsam kalamayacağım diye değilde kalırsam bilmez ilaca devam edersem düşer diye dediğini düşündüm ya da şöyle dedi sağlıklı yumrtlama olmayabilir dedi o da sağlıksız gebelik demek olblr Kendim sormadım neden diye tahminim o yönde mantıken.

Adet günüm yarın canım. Yarın tekrarlarım tabi ya da istenmeyen son olan kanamalarla karşılaşırım hayırlısı valla.

İstenmeyen kanamalara alıştık orasını düşünme gelirse devamkee denemelere sen ya güzel şeyler olursa kısmına kapıl bence canım. Yarın sabah bekliyorm her ne olursa olsun hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…