Akintim olduğu için namaz bile kılamıyorum ama dua ediyorum bakalım.nasip.Aydaa... Dur hemen kaybetme umudunu dua et bol bol eve git abdest al Kuran oku Rahman ve Rahim surelerini oku.. Ben hamileliğimde 4. Haftadan 11. Haftaya kadar hep kanama yaşadım ve 16. Haftaya kadar progestan kullandım hem de naısl iğnesi serumu hapı hepsi.. Tutundu bebeğim şimdi 2 yaşında. Neler yaşanıyor hamilelikte moral ve dua çok büyük etken.. Kendini salma dua et bol bol
Ayyyy kızzzzzz bitane daha test yap 4 saat çişini tutupYıkadım canım sen söyleyince ama o çizgi baya işlemiş gidecek gibi değil. Fotoğrafı atıyorum. Ama önemli olan hemen çıkması. 2 saat sonra gördüm ben çizgiyi.
Canım benimGittim doktora. Tam yuvarlak değil kese aşağıya doğru bakiyor. Iç basıncını kaybediyor gibi dedi bu doktor da pek umutlu konuşmadı. Atarim ultrason resmini.
Ben de çıkmayacağına eminimSizinkiyle ayni bi testim var benim de 2 saat sonra çıkan bu sabah bi daha test yaptım bi şey çıkmadı. Gereksiz heyecan yarattım kendimeama maalesef çıkmadı
Yaparım akşam ama yok yani. Kuruma çizgisi o canım. Laboquickte oluyor beeyle.Ayyyy kızzzzzz bitane daha test yap 4 saat çişini tutup
22 sinde benim. Ben de inanmadım bi daha yapıyım dedim cok cok silik bisey oldu. Bu sabah tekrarladım bembeyazBen de çıkmayacağına eminimheyecanlı oluyo ama. Senin bat ne zaman?
Oo senin daha çok varmış. Benim yarın olmam gerekiyor. Zaten hafif hafi sancılar vurmaya başladı bile. Şu testleri doğru düzgün yapsınlar!22 sinde benim. Ben de inanmadım bi daha yapıyım dedim cok cok silik bisey oldu. Bu sabah tekrarladım bembeyaz
Laboquick kullanmayacağım daha yafs resmen umutlarimla oynuyorOo senin daha çok varmış. Benim yarın olmam gerekiyor. Zaten hafif hafi sancılar vurmaya başladı bile. Şu testleri doğru düzgün yapsınlar!
Benim bildiğim kadarıyla akıntın özüre girebilir ama tabi emin değilim dua edelim inşallah Rabbim sağlıklk bir gebelik ve evlat nasip etsinAkintim olduğu için namaz bile kılamıyorum ama dua ediyorum bakalım.nasip.
Hadi ya... Umutlanmıştım ben de.. Neyse olsun olur inşallah umudumuz bakiiYaparım akşam ama yok yani. Kuruma çizgisi o canım. Laboquickte oluyor beeyle.
Al benden de o kadar,benimde negatif çıktı bugunKızlar yarın adet günüm ve benim bugün inanılmaz bir baş dönmem var arkadaşlarım tuttu beni düşünün bide gaz sorunum var sabah test yaptım negatif anlayamıyorum nedir bu ya
Aynen ben deRegl günüm yarın canım. Ben de testlerden baya gol yedim. İlk 5 dakikada çıkan çizgiden ötesine inanmiyorum artık.
Tabi ki yarın da test yapicam. Bugün regl olmassam tabi. Regl gelene kadar devamkeHadi bakalım biz çatlıcaz meraktan ama sen yarını bekle bütün topik olabilir diyo sen yok emin gibiyim diyosun ayy bana sabah olmazuyanır uyanmaz test yap beni etiklemene gerek yok yakın takipçin olucam zaten
Erken gebelik testiyle sabah ilk idrarınızda bakabilirsinizKızlar bat 21 temmuz ama son bir haftadır kasıklarda ağrı alt karında pelvik bölgede doluluk hissi günde 20 bin adım atarım bacaklarım ağrımaz bacaklarımda ağrı yorgunluk uyku hali çok tuhaf haller içindeyim ne oluyor anlamadım test yapsam bişeyde çıkmaz heralde daha 5 gün var :)
Bugünki doktorum 37 değere ilaç yazmadı birdahaki ay yine baktır dedi. Her doktorun görüşü farklı. İlla bir bildiği vardır
Akintim olduğu için namaz bile kılamıyorum ama dua ediyorum bakalım.nasip.
Bak benimde böyle baya benziyor moralim bozuldu şimdi Umarım sağlıkla ilerler devamları ya dedikleri gibi olmaz ptesi güzel haberler verEki Görüntüle 2889519 böyle aşağıya bakıyor bir gözü muhtemelen düşer dedi doktor. Ama dış gebeliği dışladık artık dedi. Bir umut protestan kullanıcam. Yolk mu ne varmış embriyo da oluşmuş rahim de gayet kalın güzel dedi ama yuvarlak olması gerekiyor ya p.tesi gidicem tekrar. Karar verilcek.