Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahah kız evet işte inşallah hormonlarda bi soruna işaret değildir yani derdim o 🤣🤣🤣
Benm gecen ay boyleydi bu ayin ortasinda kist patladi herlalde cokkk kotu agrim oldu sonra ovulasyonlarim duzeldi. Umarim seninki gebeliktendr. Ben klomen kulmanistm ondan canm

kuzum gün baktırdığımda aynı ve kese de aynı ilk gittimde 4e3tü kese salı günü 9.8e 6 olmuştu iyi gelmiş dedi valla sıkma canını lütfennn.. betaya baktırmamıştım kese göründü diye ama artış şöyleydi 14 88 206 846 2346 idi.. 5 kere vermiştim.. 2346 dan sonraki gün 4e3tü kese
Bakalım beta değerim iyi de. Haber ederim.

Yaa benim arkadasin ilk kanda cikmadinadetin 4. Gunu yapti oyle cikti 27 idi daha deger bakalm sizin nasl olacak. Bence olsa bir tane alirim eczaneden gecmis ne de olsa adetinz belki gec dollnemedir
Geç döllenme olayı konusunda tamamen bilgisizim, hiç de yaşamadım o yüzden bilemiyorum.. Eczane biraz uzak kalıyor eşime namazdan çıkınca al dedim olmaz bekle daha dedi 😂😂

Eklentiler

• 85CFC3E7-8BAE-413F-9281-B1367668EFBB.jpeg
    85CFC3E7-8BAE-413F-9281-B1367668EFBB.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 52F030F8-72FE-461F-B3B2-F62BC791DD36.jpeg
    52F030F8-72FE-461F-B3B2-F62BC791DD36.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu nasil kuruma cizgisi baya var duruo
Ya bence de var gibi ama 2 saat sonra çıktı. İlk 10 dakikadan sonra dikkate almayacaktık hani. Bir de 2 gün önce erken gebelik testi yaptım. Hiçbir şey yoktu. 🤷‍♀️

Eklentiler

• 785219D5-FE6E-4E06-93F1-1731C308945A.jpeg
    785219D5-FE6E-4E06-93F1-1731C308945A.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 60
Benm gecen ay boyleydi bu ayin ortasinda kist patladi herlalde cokkk kotu agrim oldu sonra ovulasyonlarim duzeldi. Umarim seninki gebeliktendr. Ben klomen kulmanistm ondan canm
Gebelikte oluyo mu ki böyle acaba lh yüksek mi çıkar🙄 zaten eğer gebelik değilse regl 3. Günü hormon testine gidicem artık regl döngüm düzenlidir aslında ama yine de bi baktırmakta fayda var heralde 🤷‍♀️

Canım eşim doktor benim. Çalıştığı hastanedeki 3 doktora gözüktüm aşağı yukarı aynı şeyi söyledi. Özele d de gidicez birazdan mardinde yasıyorum doğru düzgün doktor da yok burda bakalım.5+3 teyim kese 9.8 mm beta 15bin küsür
Canım daha önce yazmıştım ama tekrardan yazayım dedim benim arkadaşta 6. hafta kese göründü ama doktor boş görünüyor. 7. hafta gel demiş. 7. hafta gittiklerinde bebeği görebilmişler. 7. haftaya kadar yalancı gebelik gibi düşünüp stres yaptı boş yere... Sakin kalmaya çalış. En kötü diyarbakır geç 1-1.5 saatlik yol. Orası daha büyük ve daha çok doktor imkanı var. Tatile girmeden kafam rahat etsin dersen hemen yola çıkabilirsin...

Ya bence de var gibi ama 2 saat sonra çıktı. İlk 10 dakikadan sonra dikkate almayacaktık hani. Bir de 2 gün önce erken gebelik testi yaptım. Hiçbir şey yoktu. 🤷‍♀️
Beybi benim de başıma gelmişti 2 saat sonra çıktı çizgi sonra regl oldum ama benimki bunun pembe olanıydı galiba miratech marka. Test kalitesine göre de değişir ama kan ver istersen regl geçmiş miydi yoksa daha var mı bata?

Beybi benim de başıma gelmişti 2 saat sonra çıktı çizgi sonra regl oldum ama benimki bunun pembe olanıydı galiba miratech marka. Test kalitesine göre de değişir ama kan ver istersen regl geçmiş miydi yoksa daha var mı bata?
Regl günüm yarın canım. Ben de testlerden baya gol yedim. İlk 5 dakikada çıkan çizgiden ötesine inanmiyorum artık.

Geç döllenme olayı konusunda tamamen bilgisizim, hiç de yaşamadım o yüzden bilemiyorum.. Eczane biraz uzak kalıyor eşime namazdan çıkınca al dedim olmaz bekle daha dedi 😂😂
Him bekleyeceksin o zamn😀 benimki olsa adetim gelene kadar gunde on test alirdi hadi yap die🤣🤣

Him bekleyeceksin o zamn😀 benimki olsa adetim gelene kadar gunde on test alirdi hadi yap die🤣🤣
Bizde bir tane olunca ve o da uykusuz gecelere sebep olunca adamın bir yandan ödü kopuyor pozitif çıkacak diye bir yandan da istiyor ama tam emin olmak derdinde boşa umutlanmayı sevmiyor gerçi bence daha çok korkuyor ikinciden 😂

X