ve aramızda seninle 4 gün var batlara baktım da 3 gün önce ben gitmiştim doktora 10mm olmuş olması gerektiği gibi dedi9.8 mm olmuş hala sınırları istediğimiz gibi değil dedi.
Bayramdan sonra ilk güne randevu almıştım zatennHemen bir kadın doğum uzmanına kooş haftaya keseyi bile görürsün inşallah
canımm bu ay öncelikle hiç bir kayganlaştırıcı falan kullanmadık. zorda olsa o şekilde girdik ilişkiye. Yumurtlamadan 3 gün önce, 1 gün önce ve yumurtlama+çatlama günü Değerlendirdik 3 gün.Ayy hayırlı olsun neler yaptın tecrübelerini bizimle paylaş
Bilimsel açıklama için teşekkür ederimGebelik testleri altın plaka üzerine emdirilmiş antikor içeriyor. Yani biosensörler. Dağılan çizgiler sadece indikatör yani akışın varlığını gösteriyor ve uçucuyor zaten. Yani toplanıp orada birikmeleri imkansızHayırlı olsun...
Ne alaka ya... Başka bir doktor bol mutlaka, kesede ne sorun varmış onu dedi mi? Bi de netten bakmak lazım beta değerleriyle kesenin boyutunu karşılaştırmalı.. Özel e gitme imkanın varsa mutlaka git, netten bulunduğun şehrin doktorlarına ve yorumlarına bak bir de en olmadı yakınlardaki başka büyük bir şehirde doktora git o kadar kolay olmuyor bu işler sonuçtaBebek 9.8 olmus ama kese hala tam istedigimiz gibi degil dedi. 4 gun sonra gel yoksa kürtaj dedi. Başka doktora da gidicem.
Kese sınırları net değilmiş. Beta değerim yüksek bilmiyorum canım baya sıkıldı.ve aramızda seninle 4 gün var batlara baktım da 3 gün önce ben gitmiştim doktora 10mm olmuş olması gerektiği gibi dedi
Aynen canım bende de sadece regl gününde kasık ağrısı oldu onun dısında hic bisey yok herkeste farklı oluyo bu belirtilerOkuyunca yazayım dedim her hamilede ve hamilelikte göğüslerde dolgunluk hassasiyet ilk belirti değildir kızlar, bende olmadı benim göğüslerimin şişmesi hassaslaşması 4. Aydan sonra oldu meselabiraz kuru bir kadınım da tahta kadar olmasa da küçüktür o yüzden kendinize bu belirtiyle eziyet etmeyin
Canını sıkma lütfen baska doktora görün biKese sınırları net değilmiş. Beta değerim yüksek bilmiyorum canım baya sıkıldı.
Canım eşim doktor benim. Çalıştığı hastanedeki 3 doktora gözüktüm aşağı yukarı aynı şeyi söyledi. Özele d de gidicez birazdan mardinde yasıyorum doğru düzgün doktor da yok burda bakalım.5+3 teyim kese 9.8 mm beta 15bin küsürNe alaka ya... Başka bir doktor bol mutlaka, kesede ne sorun varmış onu dedi mi? Bi de netten bakmak lazım beta değerleriyle kesenin boyutunu karşılaştırmalı.. Özel e gitme imkanın varsa mutlaka git, netten bulunduğun şehrin doktorlarına ve yorumlarına bak bir de en olmadı yakınlardaki başka büyük bir şehirde doktora git o kadar kolay olmuyor bu işler sonuçta
O doktor önce gözlerine sonra da diline baktırsın.. Bu tür meselelerde hele ki kürtaj amleiyat dendiğinde asla tek doktorla kalma, daha iyi imkanlara sahip bir hastane varsa oraya git ama sakın üniversite hastanesi tıp fak falan olmasın deli olursun orada daKese sınırları net değilmiş. Beta değerim yüksek bilmiyorum canım baya sıkıldı.
Yok gidicez birazdan özele de Bakalım. Devlet hastanesine gitmiştim.O doktor önce gözlerine sonra da diline baktırsın.. Bu tür meselelerde hele ki kürtaj amleiyat dendiğinde asla tek doktorla kalma, daha iyi imkanlara sahip bir hastane varsa oraya git ama sakın üniversite hastanesi tıp fak falan olmasın deli olursun orada da
Bayramdan sonra ilk güne randevu almıştım zatennHemen bir kadın doğum uzmanına kooş haftaya keseyi bile görürsün inşallah
Ayy hayırlı olsun neler yaptın tecrübelerini bizimle paylaş
Ayy ne güzel ne güzeldeğerinde çok sağlıklı bir yükseliş var çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Canım benim bat 11 temmuzdu. O gün yaptım 21 çıktı düşüktü değerim. Şimdi gecikmemin 5. Günü çok şükür yükselmişBattan kaç gün sonra çıktı bu değer ? Adetim ne kadar gecikti şu an bir başka deyişle
Evet mardinde olduğunu biliyorum belki bu alanda daha iyi bir uzman vardır antep ya da urfa daCanım eşim doktor benim. Çalıştığı hastanedeki 3 doktora gözüktüm aşağı yukarı aynı şeyi söyledi. Özele d de gidicez birazdan mardinde yasıyorum doğru düzgün doktor da yok burda bakalım.5+3 teyim kese 9.8 mm beta 15bin küsür
He o zamn gebelik olabilir. Cunku gebelikle adet belirtileri cok benzer. Ama sanrm sizin kanda negatif cikmistiPeki adet geciktiyse??
Git bakalım merak ediyorum ben de inşallah daha iyi ve uzman bir doktor çıkar karşınıza. Her şey normal sıkıntı yok der ve seni rahatça evine dinlenmeye gönderirYok gidicez birazdan özele de Bakalım. Devlet hastanesine gitmiştim.
kuzum gün baktırdığımda aynı ve kese de aynı ilk gittimde 4e3tü kese salı günü 9.8e 6 olmuştu iyi gelmiş dedi valla sıkma canını lütfennn.. betaya baktırmamıştım kese göründü diye ama artış şöyleydi 14 88 206 846 2346 idi.. 5 kere vermiştim.. 2346 dan sonraki gün 4e3tü keseCanım eşim doktor benim. Çalıştığı hastanedeki 3 doktora gözüktüm aşağı yukarı aynı şeyi söyledi. Özele d de gidicez birazdan mardinde yasıyorum doğru düzgün doktor da yok burda bakalım.5+3 teyim kese 9.8 mm beta 15bin küsür
Kan verdiğimde 1 gün geçmişti 2. gündü, şu an hala yok gelen giden öyle takılıyorum ben de evde test de yok kocam da almıcaz bekle bayramdan sonra dr a gideriz diyorHe o zamn gebelik olabilir. Cunku gebelikle adet belirtileri cok benzer. Ama sanrm sizin kanda negatif cikmistikac gun gecikti
Yaa benim arkadasin ilk kanda cikmadinadetin 4. Gunu yapti oyle cikti 27 idi daha deger bakalm sizin nasl olacak. Bence olsa bir tane alirim eczaneden gecmis ne de olsa adetinz belki gec dollnemedirKan verdiğimde 1 gün geçmişti 2. gündü, şu an hala yok gelen giden öyle takılıyorum ben de evde test de yok kocam da almıcaz bekle bayramdan sonra dr a gideriz diyorbıktı artık kadın doğum test muhabbetlerinden
Ne kadar çok tahlil istemişler ben toplamda 3 kez verdim ilkinde 0.50 lerde, 2. 49, 3. Kan verdiğimde 900lerdeydi daha da vermedim direkt ultrasonda ne zaman görünecekse dr o haftaya randevu verdi sonra hiç anımsamıyorum betaya baktıklarını..kuzum gün baktırdığımda aynı ve kese de aynı ilk gittimde 4e3tü kese salı günü 9.8e 6 olmuştu iyi gelmiş dedi valla sıkma canını lütfennn.. betaya baktırmamıştım kese göründü diye ama artış şöyleydi 14 88 206 846 2346 idi.. 5 kere vermiştim.. 2346 dan sonraki gün 4e3tü kese
Hemen onun kararını vermeyiz sanir im bakalım doğru diyorsunuz.Evet mardinde olduğunu biliyorum belki bu alanda daha iyi bir uzman vardır antep ya da urfa davarsa neden olmasın günübirlik gider gelirsiniz bi bakar ne bileyim ya kürtaj deyince ben de endişelendim