Benm gecen ay boyleydi bu ayin ortasinda kist patladi herlalde cokkk kotu agrim oldu sonra ovulasyonlarim duzeldi. Umarim seninki gebeliktendr. Ben klomen kulmanistm ondan canmAhah kız evet işte inşallah hormonlarda bi soruna işaret değildir yani derdim o
Bakalım beta değerim iyi de. Haber ederim.kuzum gün baktırdığımda aynı ve kese de aynı ilk gittimde 4e3tü kese salı günü 9.8e 6 olmuştu iyi gelmiş dedi valla sıkma canını lütfennn.. betaya baktırmamıştım kese göründü diye ama artış şöyleydi 14 88 206 846 2346 idi.. 5 kere vermiştim.. 2346 dan sonraki gün 4e3tü kese
ultrason fotosu falan vermediler mi koy bir karşılaştıralım istersenBakalım beta değerim iyi de. Haber ederim.
Bu nasil kuruma cizgisi baya var duruoKuruma çizgisinden nefret ediyoruuummm
Geç döllenme olayı konusunda tamamen bilgisizim, hiç de yaşamadım o yüzden bilemiyorum.. Eczane biraz uzak kalıyor eşime namazdan çıkınca al dedim olmaz bekle daha dediYaa benim arkadasin ilk kanda cikmadinadetin 4. Gunu yapti oyle cikti 27 idi daha deger bakalm sizin nasl olacak. Bence olsa bir tane alirim eczaneden gecmis ne de olsa adetinz belki gec dollnemedir
Kuzu rezalet benzin istasyonunda ovulasyon yaptım bu çizgi mi bana reva şimdi puuu
Ya bence de var gibi ama 2 saat sonra çıktı. İlk 10 dakikadan sonra dikkate almayacaktık hani. Bir de 2 gün önce erken gebelik testi yaptım. Hiçbir şey yoktu.Bu nasil kuruma cizgisi baya var duruo
Gebelikte oluyo mu ki böyle acaba lh yüksek mi çıkarBenm gecen ay boyleydi bu ayin ortasinda kist patladi herlalde cokkk kotu agrim oldu sonra ovulasyonlarim duzeldi. Umarim seninki gebeliktendr. Ben klomen kulmanistm ondan canm
Canım daha önce yazmıştım ama tekrardan yazayım dedim benim arkadaşta 6. hafta kese göründü ama doktor boş görünüyor. 7. hafta gel demiş. 7. hafta gittiklerinde bebeği görebilmişler. 7. haftaya kadar yalancı gebelik gibi düşünüp stres yaptı boş yere... Sakin kalmaya çalış. En kötü diyarbakır geç 1-1.5 saatlik yol. Orası daha büyük ve daha çok doktor imkanı var. Tatile girmeden kafam rahat etsin dersen hemen yola çıkabilirsin...Canım eşim doktor benim. Çalıştığı hastanedeki 3 doktora gözüktüm aşağı yukarı aynı şeyi söyledi. Özele d de gidicez birazdan mardinde yasıyorum doğru düzgün doktor da yok burda bakalım.5+3 teyim kese 9.8 mm beta 15bin küsür
Hayrli olsun gayet gorunuyorEki Görüntüle 2889346
Kızlar ikinci çizgiyi görebilen var mı hemen çıktı yoksa ben yanlış mı görüyorum kalbim nasıl atıyor
Beybi benim de başıma gelmişti 2 saat sonra çıktı çizgi sonra regl oldum ama benimki bunun pembe olanıydı galiba miratech marka. Test kalitesine göre de değişir ama kan ver istersen regl geçmiş miydi yoksa daha var mı bata?Ya bence de var gibi ama 2 saat sonra çıktı. İlk 10 dakikadan sonra dikkate almayacaktık hani. Bir de 2 gün önce erken gebelik testi yaptım. Hiçbir şey yoktu.
Regl günüm yarın canım. Ben de testlerden baya gol yedim. İlk 5 dakikada çıkan çizgiden ötesine inanmiyorum artık.Beybi benim de başıma gelmişti 2 saat sonra çıktı çizgi sonra regl oldum ama benimki bunun pembe olanıydı galiba miratech marka. Test kalitesine göre de değişir ama kan ver istersen regl geçmiş miydi yoksa daha var mı bata?
Him bekleyeceksin o zamnGeç döllenme olayı konusunda tamamen bilgisizim, hiç de yaşamadım o yüzden bilemiyorum.. Eczane biraz uzak kalıyor eşime namazdan çıkınca al dedim olmaz bekle daha dedi
Bizde bir tane olunca ve o da uykusuz gecelere sebep olunca adamın bir yandan ödü kopuyor pozitif çıkacak diye bir yandan da istiyor ama tam emin olmak derdinde boşa umutlanmayı sevmiyor gerçi bence daha çok korkuyor ikincidenHim bekleyeceksin o zamnbenimki olsa adetim gelene kadar gunde on test alirdi hadi yap die
avokado unutmaa afiyet olsunnnnMerhaba kizlar dün ve bugünu ekledim pik olmuş mu
Olmuş haydi kooşMerhaba kizlar dün ve bugünu ekledim pik olmuş mu
Geçen ay yedim boşa gitti bu ay yemicem hsjsjsavokado unutmaa afiyet olsunnnn
Kızz nereye koşayim eşim işte akşam gelecekOlmuş haydi kooş
Hemen eşinin iş yerine kooşKızz nereye koşayim eşim işte akşam gelecek