Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen bitsin de testleşelimm su çok güzel sende gel

Baya kalabalığız ilk kullananlar olaralk sağolsun arkadaşlar falcımız gibi yorum yapıp fikir veriyolarr

Kızzzzz gördün mü yazdığımı benim testler cortladı test yapmamalıyım demekki gelmedi testlerim sadece 6 gebelik testi yollamışlar bana hsdhhd direk hamile kalcaksam demekki
Kıııız inanılmazzzz ahahha nasıl bi rezillik regl ne zaman bitiyo bacım hangi şehirdesin sen getireyim istanbulsa

Kızzzzz gördün mü yazdığımı benim testler cortladı test yapmamalıyım demekki gelmedi testlerim sadece 6 gebelik testi yollamışlar bana hsdhhd direk hamile kalcaksam demekki
Ben ebru ceyhandan aldım. Çarşamba siparişi verdim perşembe akşamüstü kargo geldi. Ben evde olmadığım için bugün alabildim şubeden. Testleri kullanmadım o yüzden birşey diyemem ama hız olarak çok iyiler

Ben de ebru hanımdan aldım. Hem hızlı hem de testler çok net gösteriyor
Benim bu ay yumurtlamam 2 gün erken oldu. Degerlendirdik inşallah hayırlısıyla tutar hepimizin kızlar

Slm kızlar aramıza ben de katılmak istiyorum. Hali Beni de ekler misin canım? Bat 7 temmuz, 7 aydır deniyoruz ve yaş 34

Kıııız inanılmazzzz ahahha nasıl bi rezillik regl ne zaman bitiyo bacım hangi şehirdesin sen getireyim istanbulsa
Vallahi nasıl bi reziillik sorma istanbul bebiim ama sağol valla gerek yok bari bu ay da böyle deniyim olmazsa sonraki aya artık test

Çok teşekkürler bilgi için ben de hiç sorun olucağını düşünmedim böyle saçma bi şey nasıl oldu anlamadım bende. Neyse bari bu ay da böyle deniyim çünkü regl bi tuhaftı benim bu ay. Erken de yumurtlayabilirim gibi geliyo bu ay da olmazsa önümüzdeki ay test yaparım artık

Adetliyken yaptırdın sanırsam lh neden çok yüksek ki canım bu yükseklik normal mi dedi doktor?
Adetliyken yaptırdımm ondanda biraz yüksek cıkmıs olabilir normal demedi tabi ama önünde büyük bi engel de değil dedi klomenle halledicez dedi gerekirse çatlatma iğnesi vuracakmıs

Adetliyken yaptırdımm ondanda biraz yüksek cıkmıs olabilir normal demedi tabi ama önünde büyük bi engel de değil dedi klomenle halledicez dedi gerekirse çatlatma iğnesi vuracakmıs
Klomen ne işe yarıyor peki ? Catlamayi kolaylaştırmak için mi veriyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…