Hemen bitsin de testleşelimm su çok güzel sende gelOvulasyon testi sipariş ettim bugün teslim aldım. Bir de o şekilde deneyelim bakalım. Nöbetli çalışıyoruz eşimle, geçen ay tam nöbetteyken yumurtlamışımşu an adet döneminde olduğum için yazılanları sadece okumakla yetiniyorum
Hemen bitsin de testleşelimm su çok güzel sende gel
Kızzzzz gördün mü yazdığımı benim testler cortladıBaya kalabalığız ilk kullananlar olaralk sağolsun arkadaşlar falcımız gibi yorum yapıp fikir veriyolarr
Kıııız inanılmazzzz ahahha nasıl bi rezillik regl ne zaman bitiyo bacım hangi şehirdesin sen getireyim istanbulsaKızzzzz gördün mü yazdığımı benim testler cortladıtest yapmamalıyım demekki gelmedi testlerim sadece 6 gebelik testi yollamışlar bana hsdhhd direk hamile kalcaksam demekki
Ben ebru ceyhandan aldım. Çarşamba siparişi verdim perşembe akşamüstü kargo geldi. Ben evde olmadığım için bugün alabildim şubeden. Testleri kullanmadım o yüzden birşey diyemem ama hız olarak çok iyilerKızzzzz gördün mü yazdığımı benim testler cortladıtest yapmamalıyım demekki gelmedi testlerim sadece 6 gebelik testi yollamışlar bana hsdhhd direk hamile kalcaksam demekki
Ben de ebru hanımdan aldım. Hem hızlı hem de testler çok net gösteriyorBen ebru ceyhandan aldım. Çarşamba siparişi verdim perşembe akşamüstü kargo geldi. Ben evde olmadığım için bugün alabildim şubeden. Testleri kullanmadım o yüzden birşey diyemem ama hız olarak çok iyiler
Cektin mi fotosunu atabilir misin canim kafamiz karişik ya yumurtlama gormemiz lazim testlerdeBen de ebru hanımdan aldım. Hem hızlı hem de testler çok net gösteriyor
Benim bu ay yumurtlamam 2 gün erken oldu. Degerlendirdik inşallah hayırlısıyla tutar hepimizin kızlar
#kktemmuzekibi komple amin
Vallahi nasıl bi reziillik sormaKıııız inanılmazzzz ahahha nasıl bi rezillik regl ne zaman bitiyo bacım hangi şehirdesin sen getireyim istanbulsa
Çok teşekkürler bilgi için ben de hiç sorun olucağını düşünmedim böyle saçma bi şey nasıl oldu anlamadım bende. Neyse bari bu ay da böyle deniyim çünkü regl bi tuhaftı benim bu ay. Erken de yumurtlayabilirim gibi geliyoBen ebru ceyhandan aldım. Çarşamba siparişi verdim perşembe akşamüstü kargo geldi. Ben evde olmadığım için bugün alabildim şubeden. Testleri kullanmadım o yüzden birşey diyemem ama hız olarak çok iyiler
Adetliyken yaptırdın sanırsam lh neden çok yüksek ki canımKızlar hormon sonuclarm böyle sizce nasıl??
Lh yüksekliği fsh göre değişir eğer lh fshdan yüksek ise mesela fsh 4 lh 7 ise yumrtlama olsa dahi çatlamaz bu da gebeliği engellerYüksek değil benim lh bugün adet dönemimde 27,8 cıktı7 nin nesi yüksek kii
Benım ondan catlamıyomuş demek ki:)) doktor zaten söyledi bunu bana o günLh yüksekliği fsh göre değişir eğer lh fshdan yüksek ise mesela fsh 4 lh 7 ise yumrtlama olsa dahi çatlamaz bu da gebeliği engeller
Adetliyken yaptırdımm ondanda biraz yüksek cıkmıs olabilir normal demedi tabi ama önünde büyük bi engel de değil dedi klomenle halledicez dedi gerekirse çatlatma iğnesi vuracakmısAdetliyken yaptırdın sanırsam lh neden çok yüksek ki canımbu yükseklik normal mi dedi doktor?
Amin canım inşallah bu temmuzda hepimiz hamıle kalalım artıkGerçekten öyle ya nasip kısmet 1-2 ilişkiyle hamile kalan da var sonuçta :) neyse çok üzülmiim madem testlerime :) inşallah en kısa zamanda isteyen herkes
Klomen ne işe yarıyor peki ? Catlamayi kolaylaştırmak için mi veriyor doktorAdetliyken yaptırdımm ondanda biraz yüksek cıkmıs olabilir normal demedi tabi ama önünde büyük bi engel de değil dedi klomenle halledicez dedi gerekirse çatlatma iğnesi vuracakmıs