Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi aldım ama ben pek anlamadım sürekli silik çıkıyor hiç mi pik yapmaz anlamadım . Adetlerim düzenlidir pko falan da yok ama neden öyle çıkıyor anlamadim
Canım sU içmeyi kesmen gerek en az 3 saat. Çünkü idrarın açık renk oldumu çok açık çıkıyor ve doğru sonuç vermiyor insan şüpheye düşüyor. Benim ilk ovulasyon denemem ramazandaydı ve oruçlu olduğum için 5 6 saat susuzlukla yapıyordum ve çok güzel koyulukta çıkıyordu. Bu ay 2 saatlik susuzlukla yaptım silik değildi ama pembe renk cıktı çizgiler ne kadar susuz kalırsan o kadar etkili

Canım iki saat içmiyorum sonra bir sefer wc çıkıyorum sonra ikinci çıktığımda test yapıyorum adetim 8 günü başladım hep silik neyse bu ayım geçti zaten adet olayım Dr a gidicem sonra devam edicem bakalım bı görseydim pik olayini için rahatlasaydi

Aaa gercekten öyle yaa buna katiliyorum kesinlikle bir gün bEnim islerim vardi su icmedim lavaboya cikmadim baya bekledi hatta ne kadar koyu idrarim bugun demistim ve o gun diger gunlerden daha pembe cikmisti normalde diger gunler 2 saat bekleyip yapıyordum yarin tekrar fazla bekleyip yapacağım

Kızlar merhaba dün adetim bitti bugün 7.gunum yani ama kasığımda ince bir sızı var 2 saat sıvı tüketmeyin ovulasyon testi yapacağım bakalım erken yumurtlama olabilir mi acaba

Kızlar merhaba dün adetim bitti bugün 7.gunum yani ama kasığımda ince bir sızı var 2 saat sıvı tüketmeyin ovulasyon testi yapacağım bakalım erken yumurtlama olabilir mi acaba
valla olabilir foto atsana yaptıktan sonra veya önceki aydan kist oluştuysa onun sökülme acısıdır

yarın su içmiyosun arkadaşım 1 yudum iç çok fena oluyosan ben az su tüketiyorum malesef belki ondan koyu çizgilerim başından beri

Aynen öyle canım zaten aylar geçtikçe hepsinin yöntemini iyice öğreniyorsun malesef ben daha 2 ay öncesinde ovulasyon nedir bilmezdim daha fazla bilgilenmeden gebe kalalım inşallah çünkü bu hamilelik serüveninde konular bitmiyormuş anladım

yarın su içmiyosun arkadaşım 1 yudum iç çok fena oluyosan ben az su tüketiyorum malesef belki ondan koyu çizgilerim başından beri
Ben cok su içiyorum oyle boyle değil heran elimde yani demek 4 haziranda ondan oyle koyu çıktı kizzz daha icmeyecem su fazla

Ayy insallah canım Rabbim nasip etsin ya ben cok su icmekten kacirmissam yumurtlamayı ya baya silik çıkıyor benimde cunku 9 gündür

ovulasyoncu ablalar az önce yapayım bi bakayım nolmuş dedim pik sayılmaz dimi bi yorum yapar mısınız

Kızlar ovulasyon takibi yapmak istiyorum bana marka önerebilir misiniz bide adet bittikten kaç gün sonra baslamam gerekiyo???

Ayy insallah canım Rabbim nasip etsin ya ben cok su icmekten kacirmissam yumurtlamayı ya baya silik çıkıyor benimde cunku 9 gündür
Ilişki günlerini mutlaka takvime kaydet hatta gündüz mü ilişki oldu gece mı onu bile not et adet oldun mu ondan 14 gün geriye gittiğinde o saatlerde ilişki olmuş mu anlarsın mesela gündüz adet olduysan 14 gün önce o saatlerde yumurtlamışsın demektir bu şekilde kaçırmadığına iyice emin olabilirsin. Ben 2 aydır hiç kaçırmamışım mesela yumurtlama çatlama hepsi değerlendirmişim ama nasip olmadı. Ben hep not ediyorum tabi bu sende strest yaratırsa bırak akışına stres çok etkiliyor dedi doktorum stres yapma dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…