Benimde olmazsa 6.aya giricem hayirlisi olsun insallahOlacak inşallah kuzum iyi düşünelim iyi olsun sen kaç aydır deniyorsunbak benim 3.senem hala pes etmedim uğraşıyorum
Ana erken mi gelmiş benim 27 de catladi daha gelen yok testte negatifMayıs 27de pik gordum 28de çatladı peçeteye sildikce geliyo büyük bi ihtimal de yarin sokulur
kız ebru yumurtlama üstünden 17. günt est yapın diyodu kesme ümidini kan görene kadar kesmek yokkk kanı da 2 günden fazla görürsek umut kescez yoksa o da yokAna erken mi gelmiş benim 27 de catladi daha gelen yok testte negatif
Haydi inşallah (akşama regl oldukız ebru yumurtlama üstünden 17. günt est yapın diyodu kesme ümidini kan görene kadar kesmek yokkk kanı da 2 günden fazla görürsek umut kescez yoksa o da yok
Dhjdjfjfjfjfjff insallah insallah kiz daha temmuz olmadi ne agustosu
Bende bu ay boyle yapiyorum hadi hayirlisiBen bu ay oğluma gebe kaldigim formülü uygulayacam ozaman düşünmem de 10 12 14 16 18 20 de ilişki olur kafam da rahat olur
Bu iyimisBen bu ay oğluma gebe kaldigim formülü uygulayacam ozaman düşünmem de 10 12 14 16 18 20 de ilişki olur kafam da rahat olur
Yumurtam kaçıyo bu ayDhjdjfjfjfjfjff insallah insallah kiz daha temmuz olmadi ne agustosu
Ben 2 ay böyle denedim olmadı. Sonra ovulasyon aldım 2 ayda ovulasyonla pes peşe denedim yine olmadıBen bu ay oğluma gebe kaldigim formülü uygulayacam ozaman düşünmem de 10 12 14 16 18 20 de ilişki olur kafam da rahat olur
2020dw miyiz kızAbartmayın daha haziran bitmedi ağustosa geçtiniz direk 2021 e geçelim bence biz
Sende belirti yokmu adet belirtisi canım?Benimde olmazsa 6.aya giricem hayirlisi olsun insallah
Ovulasyon testi aldım ama ben pek anlamadım sürekli silik çıkıyor hiç mi pik yapmaz anlamadım . Adetlerim düzenlidir pko falan da yok ama neden öyle çıkıyor anlamadimBen 2 ay böyle denedim olmadı. Sonra ovulasyon aldım 2 ayda ovulasyonla pes peşe denedim yine olmadıgünü gelince tek gün olsada bebiş geliyo işte...
Bir diziye sardın işi gücü bıraktımNerelerdesin kız sen kaçakk
Daha sökülmedim bakalimAna erken mi gelmiş benim 27 de catladi daha gelen yok testte negatif
Insallah tez vakitte olurBen 2 ay böyle denedim olmadı. Sonra ovulasyon aldım 2 ayda ovulasyonla pes peşe denedim yine olmadıgünü gelince tek gün olsada bebiş geliyo işte...
Senle ben zaten bahtsız bedeviİlkinde üçümüzde yumurtlama gününü kaçırmışız sayılmaz bence