Ya bende geçen aylarda gebelik olmamasına rağmen hep kasıkta sancı oluyordu o kistten sebepmiymis yani?? Bu ay hiç olmadı mesela belkide adetle eridi gitti ay kafamda deli sorularSaat 10 gibi yapacağım foto atarım ayyy kist fln olmasın yumurtlama olsun
Ooo canim sen baya profesyonellesmissin masallahIlişki günlerini mutlaka takvime kaydet hatta gündüz mü ilişki oldu gece mı onu bile not et adet oldun mu ondan 14 gün geriye gittiğinde o saatlerde ilişki olmuş mu anlarsın mesela gündüz adet olduysan 14 gün önce o saatlerde yumurtlamışsın demektir bu şekilde kaçırmadığına iyice emin olabilirsin. Ben 2 aydır hiç kaçırmamışım mesela yumurtlama çatlama hepsi değerlendirmişim ama nasip olmadı. Ben hep not ediyorum tabi bu sende strest yaratırsa bırak akışına stres çok etkiliyor dedi doktorum stres yapma dedi bana
Aaa belkide o yüzden tutmadı tüh ya üzüldüm mesela boş yere gitmiş 1 ay .. şaka gibi zaten 1 ayda toplam 5 gün şansımız var ondada kaçırınca koca 1 ay boşa gidiyorOoo canim sen baya profesyonellesmissin masallahbu ay hepimize nasip olsun insallah bu son adetten saydim geriye doğru 14 gun ne oncesi ne o gun nede sonraki gun degerlendirmemisiz bir surude belirti gordum birde
Canim ben vajinismustum yenene kadar ilk defa gecen ay biraz deneyebildik ama yine öyle sık sık değildi bu ay tam gaz devamAaa belkide o yüzden tutmadı tüh ya üzüldüm mesela boş yere gitmiş 1 ay .. şaka gibi zaten 1 ayda toplam 5 gün şansımız var ondada kaçırınca koca 1 ay boşa gidiyor
Yarın koca nöbetçi yok bugünü değerlendirdik cumayı da değerlendiririz artık olcağını sanmam bu ay bebikinPik değil ama çok çok yakın bugün değerlendirmen iyi olur bence yarın pik olursa onuda değerlendirirsin çok daha garanti olur
Zaten kocalar yüzünden gidiyo boşa koca 1 ay benimkide gececi olduğu zaman geç geliyor hele yumurtlama günü hiç yapası olmuyo artık hergün dayiyorum keciboynuzunu şimdi azcık belli edince hemen hazırda bekliyo kocanı besle canım adamlar anca boğazdan sonra hazır oluyoYarın koca nöbetçi yok bugünü değerlendirdik cumayı da değerlendiririz artık olcağını sanmam bu ay bebikin
ay sorma 3 gün üst üste oldu cezerye yedi bol bol dana ahahaZaten kocalar yüzünden gidiyo boşa koca 1 ay benimkide gececi olduğu zaman geç geliyor hele yumurtlama günü hiç yapası olmuyo artık hergün dayiyorum keciboynuzunu şimdi azcık belli edince hemen hazırda bekliyo kocanı besle canım adamlar anca boğazdan sonra hazır oluyo
Ah canm geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür bencede hep takipte olmak iyi bişey nerde hata yaptığını anlaman acısından senin ilk gebeliğin mi olucak? Daha önce yaşadın mı gebelikCanim ben vajinismustum yenene kadar ilk defa gecen ay biraz deneyebildik ama yine öyle sık sık değildi bu ay tam gaz devamhatami ogrenmis oldum sayende tesekkur ederim cok sıvı almayacağım testi yapana kadar biraz koyuluk göreyim bende bu ne boyle ya
Yok canim ilk olacak benim daha 10 aylik evliyim benAh canm geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür bencede hep takipte olmak iyi bişey nerde hata yaptığını anlaman acısından senin ilk gebeliğin mi olucak? Daha önce yaşadın mı gebelik
Bende 10 ayYok canim ilk olacak benim daha 10 aylik evliyim bencok tesekkur ederim stres yapmadan yurutmek lazim bu sürecide işte
Aynen her arayan soruyor mutlaka olsa niye saklayayim israrla soruyorlarBende 10 ayay bu yeni gelinlerin stresi daha büyük başladılar daha bebek yokmu diye inşallah biran önce gebe kalırızda milletle uğraşmayız. 10 aydır deniyomusun sen peki?
Ozelden konusmustuk cnm
1 tatlı kasıgı teste disli aslan pencesini 1 bu bardagı kaynamıs suda 5-6 dk demleyip süzüp iciyodum canım aç karnına sabah akşam
Tesekkur ederim canim halen iciyormusun peki1 tatlı kasıgı teste disli aslan pencesini 1 bu bardagı kaynamıs suda 5-6 dk demleyip süzüp iciyodum canım aç karnına sabah akşam
Tesekkur ederim canım1 tatlı kasıgı teste disli aslan pencesini 1 bu bardagı kaynamıs suda 5-6 dk demleyip süzüp iciyodum canım aç karnına sabah akşam
hıı biraz tırtıngen kuzu devam yapmaya daha erken zatenKızlar bugün 8.gunum adette ovulasyon testim bu şekilde çıktı
10dk beklemiş hali mi buKızlar bugün 8.gunum adette ovulasyon testim bu şekilde çıktı