Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saat 10 gibi yapacağım foto atarım ayyy kist fln olmasın yumurtlama olsun😂
Ya bende geçen aylarda gebelik olmamasına rağmen hep kasıkta sancı oluyordu o kistten sebepmiymis yani?? Bu ay hiç olmadı mesela belkide adetle eridi gitti ay kafamda deli sorular🙄🙄😱

Ilişki günlerini mutlaka takvime kaydet hatta gündüz mü ilişki oldu gece mı onu bile not et adet oldun mu ondan 14 gün geriye gittiğinde o saatlerde ilişki olmuş mu anlarsın mesela gündüz adet olduysan 14 gün önce o saatlerde yumurtlamışsın demektir bu şekilde kaçırmadığına iyice emin olabilirsin. Ben 2 aydır hiç kaçırmamışım mesela yumurtlama çatlama hepsi değerlendirmişim ama nasip olmadı. Ben hep not ediyorum tabi bu sende strest yaratırsa bırak akışına stres çok etkiliyor dedi doktorum stres yapma dedi bana
Ooo canim sen baya profesyonellesmissin masallah 😊 bu ay hepimize nasip olsun insallah 🙏💕 bu son adetten saydim geriye doğru 14 gun ne oncesi ne o gun nede sonraki gun degerlendirmemisiz bir surude belirti gordum birde 🙈

Ooo canim sen baya profesyonellesmissin masallah 😊 bu ay hepimize nasip olsun insallah 🙏💕 bu son adetten saydim geriye doğru 14 gun ne oncesi ne o gun nede sonraki gun degerlendirmemisiz bir surude belirti gordum birde 🙈
Aaa belkide o yüzden tutmadı tüh ya üzüldüm mesela boş yere gitmiş 1 ay .. şaka gibi zaten 1 ayda toplam 5 gün şansımız var ondada kaçırınca koca 1 ay boşa gidiyor🤦‍♀️

Aaa belkide o yüzden tutmadı tüh ya üzüldüm mesela boş yere gitmiş 1 ay .. şaka gibi zaten 1 ayda toplam 5 gün şansımız var ondada kaçırınca koca 1 ay boşa gidiyor🤦‍♀️
Canim ben vajinismustum yenene kadar ilk defa gecen ay biraz deneyebildik ama yine öyle sık sık değildi bu ay tam gaz devam😂 hatami ogrenmis oldum sayende tesekkur ederim cok sıvı almayacağım testi yapana kadar biraz koyuluk göreyim bende bu ne boyle ya😂

Pik değil ama çok çok yakın bugün değerlendirmen iyi olur bence yarın pik olursa onuda değerlendirirsin çok daha garanti olur 😊
Yarın koca nöbetçi yok bugünü değerlendirdik cumayı da değerlendiririz artık olcağını sanmam bu ay bebikin 😥😂

Yarın koca nöbetçi yok bugünü değerlendirdik cumayı da değerlendiririz artık olcağını sanmam bu ay bebikin 😥😂
Zaten kocalar yüzünden gidiyo boşa koca 1 ay benimkide gececi olduğu zaman geç geliyor hele yumurtlama günü hiç yapası olmuyo artık hergün dayiyorum keciboynuzunu şimdi azcık belli edince hemen hazırda bekliyo kocanı besle canım adamlar anca boğazdan sonra hazır oluyo😂😂

Zaten kocalar yüzünden gidiyo boşa koca 1 ay benimkide gececi olduğu zaman geç geliyor hele yumurtlama günü hiç yapası olmuyo artık hergün dayiyorum keciboynuzunu şimdi azcık belli edince hemen hazırda bekliyo kocanı besle canım adamlar anca boğazdan sonra hazır oluyo😂😂
ay sorma 3 gün üst üste oldu cezerye yedi bol bol dana ahaha :KK70: meyve tabağı falan yaptım yalakalık sonra baktım içeriden huhuuu diye sesleniyo :KK70::KK70:

Canim ben vajinismustum yenene kadar ilk defa gecen ay biraz deneyebildik ama yine öyle sık sık değildi bu ay tam gaz devam😂 hatami ogrenmis oldum sayende tesekkur ederim cok sıvı almayacağım testi yapana kadar biraz koyuluk göreyim bende bu ne boyle ya😂
Ah canm geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür bencede hep takipte olmak iyi bişey nerde hata yaptığını anlaman acısından senin ilk gebeliğin mi olucak? Daha önce yaşadın mı gebelik

Ah canm geçmiş olsun atlatmışsın çok şükür bencede hep takipte olmak iyi bişey nerde hata yaptığını anlaman acısından senin ilk gebeliğin mi olucak? Daha önce yaşadın mı gebelik
Yok canim ilk olacak benim daha 10 aylik evliyim ben 😊 cok tesekkur ederim stres yapmadan yurutmek lazim bu sürecide işte

Yok canim ilk olacak benim daha 10 aylik evliyim ben 😊 cok tesekkur ederim stres yapmadan yurutmek lazim bu sürecide işte
Bende 10 ay 😅🙈 ay bu yeni gelinlerin stresi daha büyük başladılar daha bebek yokmu diye inşallah biran önce gebe kalırızda milletle uğraşmayız. 10 aydır deniyomusun sen peki?

Bende 10 ay 😅🙈 ay bu yeni gelinlerin stresi daha büyük başladılar daha bebek yokmu diye inşallah biran önce gebe kalırızda milletle uğraşmayız. 10 aydır deniyomusun sen peki?
Aynen her arayan soruyor mutlaka olsa niye saklayayim israrla soruyorlar 😂 yok canim 6 ay denemeye çalıştık olmadi vajinismus olduğumu fark ettim sonra kendi cabamla aparat vs sayesinde yendim regl falan araya girdi yatılı misafir geldi derken 2 ay bu şekil gecti nisanda ben yendim bu hastalığı mayısta denedik takvime bakarak ovulasyonu 3 gun once gostermis oda ben hemen havalara girdim hamileyim diye denemedik ondan sonra aklimca diyorum yerinden oynar duser falan tutmaz ahaha 😂😂 yumurtlama kacmis gitmis megersem bu ayda ovulasyon testleriyle ilerliyorum iste riske atmamak icinde 2 3 gunde bir deniyoruz simdilik sabrim tukenmek uzere ama 🤭

- Janna - - Janna - kuzum sen su aslan çayını nasıl iciyordun ac mi tok karninami nasil demliyorsun benim kader arkadaşım vajinismus yoldaşım sorduda ben bilmiyorum dedim aklima sen geldin 🤭 Kubra899 Kubra899

- Janna - - Janna - kuzum sen su aslan çayını nasıl iciyordun ac mi tok karninami nasil demliyorsun benim kader arkadaşım vajinismus yoldaşım sorduda ben bilmiyorum dedim aklima sen geldin 🤭 Kubra899 Kubra899
Ozelden konusmustuk cnm🥰 sen ac karnına demistin saracoglu dinledimm yemeklerden 2 saat sonra diyor kafam karıstı🤣

1 tatlı kasıgı teste disli aslan pencesini 1 bu bardagı kaynamıs suda 5-6 dk demleyip süzüp iciyodum canım aç karnına sabah akşam

Kızlar bugün 8.gunum adette ovulasyon testim bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_20210609_224915.jpg
    IMG_20210609_224915.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 44
X