Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ana erken mi gelmiş benim 27 de catladi daha gelen yok testte negatif
kız ebru yumurtlama üstünden 17. günt est yapın diyodu kesme ümidini kan görene kadar kesmek yokkk kanı da 2 günden fazla görürsek umut kescez yoksa o da yok :KK70:

Selamünaleyküm bende uzun zamandır okuyorum buralardayım ama.yeni üye oldum. Rabbim tüm isteyenlere de bize de nasip etsin en kısa zamanda inşallah 😍bende 17. Snde doktora gideceğim bakalım.ne olucak hormon testleri için bir yıldır bekliyorum uzun zamandır gitmedim doktora bakalım heycanla bekliyorum

Valla kuzum sen git ağustos ayını aç konu açan hamile kalıyor bak haso konu açtı kız adet olmadan gebe kaldı ama kimyasal oldu sonra bu ay da hali açtı ondan da gebelik haberi bekliyorum Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 😇🙏🤰💙 Haso18 Haso18 Hali Hali
Dhjdjfjfjfjfjff insallah insallah kiz daha temmuz olmadi ne agustosu

Abartmayın daha haziran bitmedi ağustosa geçtiniz direk 2021 e geçelim bence biz :KK70:

Ben bu ay oğluma gebe kaldigim formülü uygulayacam ozaman düşünmem de 10 12 14 16 18 20 de ilişki olur kafam da rahat olur
Ben 2 ay böyle denedim olmadı. Sonra ovulasyon aldım 2 ayda ovulasyonla pes peşe denedim yine olmadı 🤦‍♀️ günü gelince tek gün olsada bebiş geliyo işte...

Ben 2 ay böyle denedim olmadı. Sonra ovulasyon aldım 2 ayda ovulasyonla pes peşe denedim yine olmadı 🤦‍♀️ günü gelince tek gün olsada bebiş geliyo işte...
Ovulasyon testi aldım ama ben pek anlamadım sürekli silik çıkıyor hiç mi pik yapmaz anlamadım . Adetlerim düzenlidir pko falan da yok ama neden öyle çıkıyor anlamadim

X