Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay oğluma gebe kaldigim formülü uygulayacam ozaman düşünmem de 10 12 14 16 18 20 de ilişki olur kafam da rahat olur

Canım benmkı de öyleydi uzak tutunca belli oluyodu hevesini kırmak istemem ama adet oldum sonra. Yerlesme kanaması gibi oldu adetimde nasıl kendimi beynimi şartladıysam artık adetim bile sökülemedi🤣🤣 genelde varsa direk cıkıyor zaten zorla bulmaya calısmıyosun
Canım seninde mi az geliyor bu ay? Ne oldu bize böyle 🤣 aynı dediğin gibi renk hem çok açık hem çok az ya valla pedler ziyan oluyo gibi o derece 🤣🤣

Canım seninde mi az geliyor bu ay? Ne oldu bize böyle 🤣 aynı dediğin gibi renk hem çok açık hem çok az ya valla pedler ziyan oluyo gibi o derece 🤣🤣
Benım bugün bitti sanırım hiç gelmedi silince bile. Bu adetim bildigin lekelenme gibi oldu o yüzden malesef vücudum çok şiş kaldı :KK14: Bi an bu ayı pas geçip düzgün bi adet dönemi geçirsem mi diye düsünmüyorum da değil hani😂

Benım bugün bitti sanırım hiç gelmedi silince bile. Bu adetim bildigin lekelenme gibi oldu o yüzden malesef vücudum çok şiş kaldı :KK14: Bi an bu ayı pas geçip düzgün bi adet dönemi geçirsem mi diye düsünmüyorum da değil hani😂
Ovulasyona başla hadi 😂

Yaa benim de. Burda hamile olan arkadaşlar tezgaha değince bile karnımız acıyor diyordu bugün aynısı yaşandı 🤣 doktora gitmesem kesin umutlanırdım ahahshhs. Ya boşver bu da düzgün 🤣 vücut kendini alıştırıyo belkide sizinde ilk deneme dimi

Yaa benim de. Burda hamile olan arkadaşlar tezgaha değince bile karnımız acıyor diyordu bugün aynısı yaşandı 🤣 doktora gitmesem kesin umutlanırdım ahahshhs. Ya boşver bu da düzgün 🤣 vücut kendini alıştırıyo belkide sizinde ilk deneme dimi
Evet ilk denemeydi ikinciye geçeceğiz😂😂

Valla taşıyolar galiba klomenle birlikte suan :KK70: Hiçbir sey yemesem bile hep şiş alt karnım🤣

hadi ya iyi bari acıtmıyosa
kız genelde 1 yıl olmayınca falan yapıyolar bu işlemleri he daha 1. aydan sonra level atlamış doktor manyağı bi kendi haline bıraksaydı 3 4 ay

X