- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
Olacak inşallah kuzum iyi düşünelim iyi olsun sen kaç aydır deniyorsun bak benim 3.senem hala pes etmedim uğraşıyorumAy insallah ama bence bugün yarın olurum testler salı negatfti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacak inşallah kuzum iyi düşünelim iyi olsun sen kaç aydır deniyorsun bak benim 3.senem hala pes etmedim uğraşıyorumAy insallah ama bence bugün yarın olurum testler salı negatfti
O zaman cuma artık şansınıza çatlaması denk gelse de olur7 de servise biniyo kız çok zor
Aynen belki de yumurtlamam inşO zaman cuma artık şansınıza çatlaması denk gelse de olur
Tamam 5 de kalkabilirsn sabah saatleri en verimli saatler değil mi ama7 de servise biniyo kız çok zor
Canım seninde mi az geliyor bu ay? Ne oldu bize böyle aynı dediğin gibi renk hem çok açık hem çok az ya valla pedler ziyan oluyo gibi o dereceCanım benmkı de öyleydi uzak tutunca belli oluyodu hevesini kırmak istemem ama adet oldum sonra. Yerlesme kanaması gibi oldu adetimde nasıl kendimi beynimi şartladıysam artık adetim bile sökülemedi genelde varsa direk cıkıyor zaten zorla bulmaya calısmıyosun
Benım bugün bitti sanırım hiç gelmedi silince bile. Bu adetim bildigin lekelenme gibi oldu o yüzden malesef vücudum çok şiş kaldı Bi an bu ayı pas geçip düzgün bi adet dönemi geçirsem mi diye düsünmüyorum da değil haniCanım seninde mi az geliyor bu ay? Ne oldu bize böyle aynı dediğin gibi renk hem çok açık hem çok az ya valla pedler ziyan oluyo gibi o derece
Ovulasyona başla hadiBenım bugün bitti sanırım hiç gelmedi silince bile. Bu adetim bildigin lekelenme gibi oldu o yüzden malesef vücudum çok şiş kaldı Bi an bu ayı pas geçip düzgün bi adet dönemi geçirsem mi diye düsünmüyorum da değil hani
Benm adetim biter bitmez sağ kasık harekete geçti bismillahAynen belki de yumurtlamam inş
Başlıcam yarın da doktor da takip etcekmis beni çatlamazsa iğne vurucam dedi ya iğne vurulan var mı daha önce ben korkarm nerden vuruyoOvulasyona başla hadi
Yaa benim de. Burda hamile olan arkadaşlar tezgaha değince bile karnımız acıyor diyordu bugün aynısı yaşandı doktora gitmesem kesin umutlanırdım ahahshhs. Ya boşver bu da düzgün vücut kendini alıştırıyo belkide sizinde ilk deneme dimiBenım bugün bitti sanırım hiç gelmedi silince bile. Bu adetim bildigin lekelenme gibi oldu o yüzden malesef vücudum çok şiş kaldı Bi an bu ayı pas geçip düzgün bi adet dönemi geçirsem mi diye düsünmüyorum da değil hani
Yavrum yumurtaların taşıyodurBenm adetim biter bitmez sağ kasık harekete geçti bismillah
Benim bi arkadaşım vurdurmuştu karından vuruluyomuş hiç hissetmiyomuşsunBaşlıcam yarın da doktor da takip etcekmis beni çatlamazsa iğne vurucam dedi ya iğne vurulan var mı daha önce ben korkarm nerden vuruyo
Evet ilk denemeydi ikinciye geçeceğizYaa benim de. Burda hamile olan arkadaşlar tezgaha değince bile karnımız acıyor diyordu bugün aynısı yaşandı doktora gitmesem kesin umutlanırdım ahahshhs. Ya boşver bu da düzgün vücut kendini alıştırıyo belkide sizinde ilk deneme dimi
İlkinde üçümüzde yumurtlama gününü kaçırmışız sayılmaz benceEvet ilk denemeydi ikinciye geçeceğiz
Valla taşıyolar galiba klomenle birlikte suan Hiçbir sey yemesem bile hep şiş alt karnımYavrum yumurtaların taşıyodur
hadi ya iyi bari acıtmıyosaBenim bi arkadaşım vurdurmuştu karından vuruluyomuş hiç hissetmiyomuşsun
kız genelde 1 yıl olmayınca falan yapıyolar bu işlemleri he daha 1. aydan sonra level atlamış doktor manyağı bi kendi haline bıraksaydı 3 4 ayValla taşıyolar galiba klomenle birlikte suan Hiçbir sey yemesem bile hep şiş alt karnım
hadi ya iyi bari acıtmıyosa
Kuzum bizim tanıdık ondan bize hızlandırılmıs yaptıkız genelde 1 yıl olmayınca falan yapıyolar bu işlemleri he daha 1. aydan sonra level atlamış doktor manyağı bi kendi haline bıraksaydı 3 4 ay
şey yapsaydı direkt çocuğu verseydi ahahahhahaKuzum bizim tanıdık ondan bize hızlandırılmıs yaptı
Ahhahaha verebilse verirdi sanrm baya cabaladı adamcagız eşimde sperm testi vermisşey yapsaydı direkt çocuğu verseydi ahahahhaha