Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide uzak tutunca daha belli oluyor oyle bak benxe
Canım benmkı de öyleydi uzak tutunca belli oluyodu hevesini kırmak istemem ama adet oldum sonra. Yerlesme kanaması gibi oldu adetimde nasıl kendimi beynimi şartladıysam artık adetim bile sökülemedi🤣🤣 genelde varsa direk cıkıyor zaten zorla bulmaya calısmıyosun

Bu lanet yarına yumurtlar mı sizce yaa öfff korktuğum başıma gelecek :KK70:

3b977cff-cc9a-4dfa-9dd8-df8e536f4e8f.jpg

evet arkadaşlar ben temmuza transfer oldum üç klomen iğne tedavisinden sonra bu ay dinlenmeye bırakıyorum kendimi çok üzgünüm moralim bozuk sadece uyumak istiyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum ama bi taraftan da durmadan ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum aylardır her ay iki kere üç kere doktora git yumurta takibi bilmemne 9 ay bitti artık onuncu aya giriyoruz olmadı ne yapalım var bi zamanı Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah....isteyen herkese de dua ediyorum dualarımdasınız. bir ay bana müsaade.. blog a da girmeyim hiç düşünmeyim istiyorum kendimi bu konudan uzaklaştırmak istiyorum biraz anlayacağınız. herkese bebişli aylar diliyorum

evet arkadaşlar ben temmuza transfer oldum üç klomen iğne tedavisinden sonra bu ay dinlenmeye bırakıyorum kendimi çok üzgünüm moralim bozuk sadece uyumak istiyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum ama bi taraftan da durmadan ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum aylardır her ay iki kere üç kere doktora git yumurta takibi bilmemne 9 ay bitti artık onuncu aya giriyoruz olmadı ne yapalım var bi zamanı Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah....isteyen herkese de dua ediyorum dualarımdasınız. bir ay bana müsaade.. blog a da girmeyim hiç düşünmeyim istiyorum kendimi bu konudan uzaklaştırmak istiyorum biraz anlayacağınız. herkese bebişli aylar diliyorum
Bizden bi tane daha hepimizin hikayesi aynı canım üzme kendini benim de 1 sene oldu 2. Femara kullanışım bitti sonuç yine hüsran inşallah biran önce bebeklerimize kavuşuruz biter bu hasret

Kızlar ya bat 25 haziran bugün 13.gün döngümde dün ovulasyon testi yapmadım ondan önceki gün silik çıkmıştı bugün de silik çıktı ama şeffaf renkte yapışkan akıntım var bel ağrısı var ve karnımda sağlı sollu şişkinlik var bunlar yumurtlama belirtisi olabilir dimi bide bende baya zamandır yumurtlama akıntısı olmuyordu testte hep silik kalacak diye korkuyorum aslında ama belirtilerde var inşallah çatlar yumurta ya benim genelde 15. Gün Çatlama oluyor önceki aylardan biliyorum Havuç suyu mu içsem acaba pko var bende çatlamayacak diye korkuyorum bide clife macun kullanıyorum inşallah faydası olur belki de akıntım ondan oldu 😇

kızlar merhaba yumurtlama günüme 3 gün var diye gösteriyor ama kasıklarım da sancılar var bugün acaba yumurtluyor muyum

Foto da atar mısın yapınca kendi yumurtlama zıkkımımla karşılaştırıyorum da ne görsem 😂😂
Kuzum benim eski ovulasyon testimi atıyorum bak istersen benimde bu ay düzenli yapmadım bide hep silik çıkıyor git gide bir koyulaşma var ama tamda beklediğim gibi değil foto da çekmedim hevesim kaçtı açıkçası 😣

Eklentiler

• IMG_20210414_202734.jpg
    IMG_20210414_202734.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 44
X