- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
Aynen kuzum ya öyleydi ama gebelik olmamıştı yineOyy baya vişne çürüklüymüş kırmızı kırmızıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum ya öyleydi ama gebelik olmamıştı yineOyy baya vişne çürüklüymüş kırmızı kırmızıı
Olsun sen değerlendirmişsin yakalamışsın gerisi artık Allah'tan nasip demekten başka bişey denmiyorAynen kuzum ya öyleydi ama gebelik olmamıştı yine
Dogru diyorsun insallah olmam=)Yumurtlamadan sonra 14gun canım akşam olursun eğer gebe değilsen demekki gece yumurtladın
Insallah canım yaBelli olmaz canım umut kesme hemen belki yarinda olmazsın mucizen seninledir
Son 3 testin sanki yumurtlama, pik, yumurtlama gibiKuzum benim eski ovulasyon testimi atıyorum bak istersen benimde bu ay düzenli yapmadım bide hep silik çıkıyor git gide bir koyulaşma var ama tamda beklediğim gibi değil foto da çekmedim hevesim kaçtı açıkçası
Qbow dedim sana o günü bulur diye
Hayırlısı olsun inşallah kuzum ne diyelimOlsun sen değerlendirmişsin yakalamışsın gerisi artık Allah'tan nasip demekten başka bişey denmiyor
Zaten eski tetslerimdi canım bakalım bu ay ne olacakSon 3 testin sanki yumurtlama, pik, yumurtlama gibi
Valla kuzum sen git ağustos ayını aç konu açan hamile kalıyor bak haso konu açtı kız adet olmadan gebe kaldı ama kimyasal oldu sonra bu ay da hali açtı ondan da gebelik haberi bekliyorum Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Haso18 HaliSorma yastayım ben ağustos grubuna gidiyorum ahhajajahaja
Pik yaptıgı gün 2-3 tane havuc ye canımKızlar ya bat 25 haziran bugün 13.gün döngümde dün ovulasyon testi yapmadım ondan önceki gün silik çıkmıştı bugün de silik çıktı ama şeffaf renkte yapışkan akıntım var bel ağrısı var ve karnımda sağlı sollu şişkinlik var bunlar yumurtlama belirtisi olabilir dimi bide bende baya zamandır yumurtlama akıntısı olmuyordu testte hep silik kalacak diye korkuyorum aslında ama belirtilerde var inşallah çatlar yumurta ya benim genelde 15. Gün Çatlama oluyor önceki aylardan biliyorum Havuç suyu mu içsem acaba pko var bende çatlamayacak diye korkuyorum bide clife macun kullanıyorum inşallah faydası olur belki de akıntım ondan oldu
Ahahha çok haklısınnn çokk amiiin
Ashsjsjs asko sabahtan yaptın yaptınSorma yastayım ben ağustos grubuna gidiyorum ahhajajahaja
Tamam kuzum teşekkür ederimPik yaptıgı gün 2-3 tane havuc ye canım
Ay insallah ama bence bugün yarın olurum testler salı negatfti
7 de servise biniyo kız çok zorAshsjsjs asko sabahtan yaptın yaptın
Dur bismillah bi oncesi bi sonrasi da oluyorSorma yastayım ben ağustos grubuna gidiyorum ahhajajahaja
Yumurtlayali kac gün oldu acaba