ŞEKER HAYALETİMSİ BİŞEY GÖRDÜM SANKİİ HADİİİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞBu arada gozle goruluyo ins sizde gorebilirsiniz
Aşko sen hayaletimsi gördügünde genelde negatif çıkıyoŞEKER HAYALETİMSİ BİŞEY GÖRDÜM SANKİİ HADİİİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
Bende d b12 hiçbir şey yok hepsi ekside ilaç kullanınca da artmıyoKızlar D vitamini hamile kalmada cok etkiliymis hiç baktırdınız mı
Hahahahahahha ay ilahı kahkaha attım
O kadar haklısın ki görüşüm bile psikolojik hahahahahaAşko sen hayaletimsi gördügünde genelde negatif çıkıyo
Ben ikinci çizgiyi göremedim o kadar yakinlastirdim falan ama belki fotoğraftan görünmüyordur. İnşallah hamilesindir.Kizlar gunaydin bu test bozukmu cok yakin degilmi cizgiler
Ya var da net degil ama cok yakin degilmi onu sordum.ŞEKER HAYALETİMSİ BİŞEY GÖRDÜM SANKİİ HADİİİ İNŞŞŞŞŞŞŞŞ
Yakin canim cok yakin yaa bence bozuk testBen ikinci çizgiyi göremedim o kadar yakinlastirdim falan ama belki fotoğraftan görünmüyordur. İnşallah hamilesindir.
Ben ikinci çizgiyi göremedim o kadar yakinlastirdim falan ama belki fotoğraftan görünmüyordur. İnşallah hamilesindir.
Kızlar D vitamini hamile kalmada cok etkiliymis hiç baktırdınız mı
Evet kuzum ya benim 7 çıktı normal değer 10 ile 44 arasında hemen ilaca başladım damla kullandım faydası azmış damlanın hap yazdı doktorum dcolefor diye bir hap iki gün de bir içecek doktor hemen yükselir dedi bende demir eksikliği de var onun için de ilaca başladımKızlar D vitamini hamile kalmada cok etkiliymis hiç baktırdınız mı
Aksam et tükettiginde cay icerken 1-2 damla limon sık canım icine . O da demirini etkilşyorEvet kuzum ya benim 7 çıktı normal değer 10 ile 44 arasında hemen ilaca başladım damla kullandım faydası azmış damlanın hap yazdı doktorum dcolefor diye bir hap iki gün de bir içecek doktor hemen yükselir dedi bende demir eksikliği de var onun için de ilaca başladım
Teşekkür ederim canım denerim onu daAksam et tükettiginde cay icerken 1-2 damla limon sık canım icine . O da demirini etkilşyor
Yumurtlayali kac gün oldu acabaGünaydınlar ben sanirim regli oluyorum halbuki ovulasyon testine göre yarın olmam lazım ama diye diye geldim bu grubabat 9 Temmuz canım çim Hali
Catlamadan sonra 14.gunde oluyor benim hep canım cogunlugunda da öyle yarın 14.gunun seninde 1 günün kalmış yani.11.gun yumurtladim 12.gun catladi bugün 25.gunum ne zaman adet olurum?
Normalde 12 ya da 13 Haziran olcaktim erken yumurtladim.
Haaa catlamadan sonra tamamdir ben yumurtlama diye biliyordum of kesin olacak adet bezdimCatlamadan sonra 14.gunde oluyor benim hep canım cogunlugunda da öyle yarın 14.gunun seninde 1 günün kalmış yani.