Kız kaç kilosun da yürümek iyiymiş he bol yürüyüş bol su diyolar ikisi de yok BendeO kadar yürüyüş yapıyorum gene kilo veremiyorum arkadaş
57-58 arasında gidip geliyomKız kaç kilosun da yürümek iyiymiş he bol yürüyüş bol su diyolar ikisi de yok Bende
Aman ne çok57-58 arasında gidip geliyomsen
Benimde bir melek oglum bir de kızım var sukurEvet cnm yasayan 2 tane cennet kokulum var cok sukur bi tanede melegimm
Bende 160 kiloda 60 oldu ya off 56 lardaydim pandemi bitirdi biziAman ne çok50 yim ben boyum da 1.60 shjahahsjs
Anasın sen anaa olsun o kadarrBende 160 kiloda 60 oldu ya off 56 lardaydim pandemi bitirdi bizi
Benım 167 boyumAman ne çok50 yim ben boyum da 1.60 shjahahsjs
Evet kesinde adetinin hangi tarihte gelecegini yumurtlama görmeden kesin bilemezsn sıkıntı ordaBu kesin mi herkeste ya o zaman benim 10 haziranda yumurtlamam lazim
O poşete denk getirmeye calısmak ah ah bilirim o duyguyuPoşetine yap poşetine ozaman hiç anlasilmaz
Son adet tarihinden 14 gun geri sayinca yumurtlama gününü bulmus oluyorsun yani biz o tarihlerde hic denememistik bir hesap cikartcam simdi dur takvimi acayimEvet kesinde adetinin hangi tarihte gelecegini yumurtlama görmeden kesin bilemezsn sıkıntı orda
Son adet tarihinden 14 gun geri sayinca yumurtlama gününü bulmus oluyorsun yani biz o tarihlerde hic denememistik bir hesap cikartcam simdi dur takvimi acayim
Kiz bugün 2 ovulasyon testi yaptım kesinlikle yok yumurtlama silik mi silik test her türlü bir sey çıkmaz bugun ve yarındanBende saydıgımda 2 gün ara vermisiz büyük ihtimalle ondan önceki günlerde bayat sperm denk geldi
Yaşım 33 bir tane 7 yaşında kızım var 2. Ayım olacak bu ayPheebs @nasipetsin @eliflevent yaşınız kaç acaba?
G Gulsenmug34 @Mavilicicek32 deneme süreniz nedir acaba?
Elbet bigün cıkcak kuzum o zamana kadar yapmaya devamKiz bugün 2 ovulasyon testi yaptım kesinlikle yok yumurtlama silik mi silik test her türlü bir sey çıkmaz bugun ve yarından
En gec 3 güne bekliyorum hic olmama ihtimali yokmudur kiElbet bigün cıkcak kuzum o zamana kadar yapmaya devam
Pheebs @nasipetsin @eliflevent yaşınız kaç acaba?
G Gulsenmug34 @Mavilicicek32 deneme süreniz nedir acaba?