Canım benmkı de öyleydi uzak tutunca belli oluyodu hevesini kırmak istemem ama adet oldum sonra. Yerlesme kanaması gibi oldu adetimde nasıl kendimi beynimi şartladıysam artık adetim bile sökülemediBide uzak tutunca daha belli oluyor oyle bak benxe
Belli olmaz canım umut kesme hemen belki yarinda olmazsın mucizen seninlediraa catlamadan sonra tamamdir ben yumurtlama diye biliyordum of kesin olacak adet bezdim
Lanet deme kizz
yarın sabah işe gitmeden kandırayım bariLanet deme kizzdolleyecek o bebek verecek size
Vall yarına yumurtlıcak gibi aşko
Yumurtlamadan sonra 14gun canım akşam olursun eğer gebe değilsen demekki gece yumurtladınHaaa catlamadan sonra tamamdir ben yumurtlama diye biliyordum of kesin olacak adet bezdim
Bizden bi tane daha hepimizin hikayesi aynı canım üzme kendini benim de 1 sene oldu 2. Femara kullanışım bitti sonuç yine hüsran inşallah biran önce bebeklerimize kavuşuruz biter bu hasretevet arkadaşlar ben temmuza transfer oldum üç klomen iğne tedavisinden sonra bu ay dinlenmeye bırakıyorum kendimi çok üzgünüm moralim bozuk sadece uyumak istiyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum ama bi taraftan da durmadan ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum aylardır her ay iki kere üç kere doktora git yumurta takibi bilmemne 9 ay bitti artık onuncu aya giriyoruz olmadı ne yapalım var bi zamanı Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah....isteyen herkese de dua ediyorum dualarımdasınız. bir ay bana müsaade.. blog a da girmeyim hiç düşünmeyim istiyorum kendimi bu konudan uzaklaştırmak istiyorum biraz anlayacağınız. herkese bebişli aylar diliyorum
Aynen kuzum olabilir benimde öyle şu an bugünleri değerlendir mutlakakızlar merhaba yumurtlama günüme 3 gün var diye gösteriyor ama kasıklarım da sancılar var bugün acaba yumurtluyor muyum
Ovulasyon testin var mıı yap hemencikkızlar merhaba yumurtlama günüme 3 gün var diye gösteriyor ama kasıklarım da sancılar var bugün acaba yumurtluyor muyum
öyle yapcam canım :)Aynen kuzum olabilir benimde öyle şu an bugünleri değerlendir mutlaka
ovulasyon testim hiç yok ama bisürü gebelik testim varOvulasyon testin var mıı yap hemencik
Foto da atar mısın yapınca kendi yumurtlama zıkkımımla karşılaştırıyorum da ne görsemöyle yapcam canım :)
canım ovulasyon testim yok ki malesef gebelik testi var elimde bisürüFoto da atar mısın yapınca kendi yumurtlama zıkkımımla karşılaştırıyorum da ne görsem
canım ovulasyon testim yok ki malesef gebelik testi var elimde bisürü(
Kuzum benim eski ovulasyon testimi atıyorum bak istersen benimde bu ay düzenli yapmadım bide hep silik çıkıyor git gide bir koyulaşma var ama tamda beklediğim gibi değil foto da çekmedim hevesim kaçtı açıkçasıFoto da atar mısın yapınca kendi yumurtlama zıkkımımla karşılaştırıyorum da ne görsem
Oyy baya vişne çürüklüymüş kırmızı kırmızııKuzum benim eski ovulasyon testimi atıyorum bak istersen benimde bu ay düzenli yapmadım bide hep silik çıkıyor git gide bir koyulaşma var ama tamda beklediğim gibi değil foto da çekmedim hevesim kaçtı açıkçası