Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu yumurtlama pilim çatlama kaç günde olup bitiyor. Reglden önceki 14. Gün yumurtlama olsa sonraki gün pik bir sonraki günde çatlamama mı oluyor normal şartlarda. Diyelim ilk iki günü değerlendiremedik çatlamanın olduğu günse değerlendirsek olur mu? Şansıma iki gün eşimden ayrıyım cuma gelecek cuma da ya yumurtlama günü olur yada çatlama emin değilim ovulasyon takip ediyorum zaten

Olur tabi ki gun asiri iliskinin amaci aslinda sansi arttirmak cunku sperm vajinal ortamda max 3 gun yasayabiliyor siz gun asiri degerlendirdiginizde sperm ve yumurtanin karsilasma sansini arttiriyosunuz sadece. Ama bu o gun icinde olmayacagi manasinada gelmez hatta tam gunu olur yani 😊 catlamasida ortalama 14 15 veya 16.gunlerde olabiliyor 12 ve 13.gunlerde yumurtlamanin yukseldigi donemler... Yani cumayi degerlendirirseniz tam gunu 👍 Bol sans insallah guzel haberlerle gelirsiniz

Olur tabi ki gun asiri iliskinin amaci aslinda sansi arttirmak cunku sperm vajinal ortamda max 3 gun yasayabiliyor siz gun asiri degerlendirdiginizde sperm ve yumurtanin karsilasma sansini arttiriyosunuz sadece. Ama bu o gun icinde olmayacagi manasinada gelmez hatta tam gunu olur yani 😊 catlamasida ortalama 14 15 veya 16.gunlerde olabiliyor 12 ve 13.gunlerde yumurtlamanin yukseldigi donemler... Yani cumayi degerlendirirseniz tam gunu 👍 Bol sans insallah guzel haberlerle gelirsiniz
Anladım teşekkür ederim 😇

Aynen kuzum ya diyete bir gün başlıyorum ikinci gün bırakıyorum yaa nasıl kilo verecez 😂😂😂
Valla ben 1 haftadır falan ekmeği kestim tatlıyıda haftada 1 yiyorm cok canım cekerse😌😂😂 insallah böyle devam edersem gene düşücem de 50 ye kadar düsmem herhalde geçen yaz cok iyi zayıflamıştm gelinlikte barbie gibi durcam diye🤣🤣

Eşimde diyo ki aşkım 10 uz olmasın bizim senın bu 20 yumurtadan sonra ajdkskxnsk
9996DE27-4A50-4647-B65B-F41213DF9D65.jpeg
senin bu msjdan sonra bugün gördüğüm gönderide aklıma geldin😂😂

Kız ben telefondan atamıyorum foto hep kocama yolluyorum bilgisayardan whatsapp açıp fotoyu alıp gruba atıyorum çin işkencesi 😂😂😂 android olduğundan mı bilmem sıkıntı var 😂
Oyy yok kuzum tamam sen atma😂 zor işmiş seninkisi😁 bende ilk defa resim attım ama kolay oldu telefonla alakalıdır muhtemelen 🤔

Kizlar gunaydin bu test bozukmu cok yakin degilmi cizgiler

Eklentiler

• 20210609_100543.jpg
    20210609_100543.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 61
Günaydınlar ben sanirim regli oluyorum halbuki ovulasyon testine göre yarın olmam lazım ama diye diye geldim bu gruba 🤭🤭🤭 bat 9 Temmuz canım çim Hali Hali

X