Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Listedeki üzgün işaretleri haziran ayıdır biz temmuza odaklanalim negatiflerde temmuzlarda insallah pozitife döner =)
Canım benide ekler misin adetim düzensiz bilmiyorum bu 9. deneme takviye de c life macun

Günaydınnnn ayy ne güzel haberlerrrrrr jannaa güneşşş mutluluktan yataktan kalkamıyorum sayenizdeee 😍😍😍

Gözümü bir açtım ağzımda o dediğiniz demir tadı kan gibi allaah dediim ama meğer diş etlerim kanamış demir tadı olsun diye heralde beynim bunu da yaptırdı helal olsun gerçekten

Hamiş haberlerini görünce kalkıp bir test patlatsam mı dedim sonra bata daha 7 8 gün olduğu geldi hatta belki 9 vee senin 2 gün kaldı asla yapmıyor aslaaaa
Yusra-61 Yusra-61 hoşgeldinnn canım ❤️
- Janna - - Janna - kuzum bende daha belirgin gördüm inşallah bebiş bu yaaa 😘
Günaydın herkese tatlı kızlar😊 Hamişlere çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah en kısa sürede bize de tattırsın bu duyguyu 😍 Bata son 2 👍🏻

Günaydın herkese tatlı kızlar😊 Hamişlere çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah en kısa sürede bize de tattırsın bu duyguyu 😍 Bata son 2 👍🏻🤣
Benim de son 3 ama bu sabah adet olcam gibi ağrıyla uyandım 😔 her an adet olacakmışım gibi geliyor. Sen de durumlar nedir kuzum

Minnoş gebelerimiz artıyo yaaa
J janna çok belirgin belli oluyo aşırı siliklerde fotoğrafta çıkmıyo zaten demekki iyice belirginleşiyo 🥰
Evet canım bakalım yarın nasıl olur göreceğiz yavas yavas sona geliyorum🥰🥰
Günaydın herkese tatlı kızlar😊 Hamişlere çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah en kısa sürede bize de tattırsın bu duyguyu 😍 Bata son 2 👍🏻🤣
inşallah kuzumm🤭🙏🏻 Allah hepimize nasip etsin🙏🏻🙏🏻

X