- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallahEvet dimii banada öyle geldi bir heyecan bastı:))) insallah bütün bu belirtilerim adetten değilde hamileliktendir
teşekkür ederiim evet çok heyecanlandım gerçekten
Çok silik görünüyor ama bi kaç gün sonra Tekrar ve istersenKızlar benim testlerimede bakar mısınız
Bütün gruplara yazdım nerdeyse
İğne gününü saymassak 12. Gün bugün
Hafif var gibi ama
Sanki dün hiç yoktu yaptığımda bugün biraz belli oluyor gibi geldi bana
Gördüm ben var çizgiKızlar benim testlerimede bakar mısınız
Hafif var gibi ama
Aynen olmassam regl zaten pazartesi kan vericem insallahh gelmesde reglÇok silik görünüyor ama bi kaç gün sonra Tekrar ve istersen
=))) yarında denerim bi pazarteside kan veririö refl olmassam insallH bakalım=)Gördüm ben var çizgi
Ben de gördümKızlar benim testlerimede bakar mısınız
Hafif var gibi ama
İnsallah kuzuBen de gördümDün hiç yok bugün varsa bence hamilesindir
Aynı gün iğne yapmıştık. 14 haziranda yaptım ben de. Çizgi gittikçe silikleşiyor ben de iğne etkisi diye düşünüyorum. Aslında belirtilerim de var ama nebiliyim. Üsttekini dün yapmıştım alttaki bugünİnsallah kuzu
Benimde ümidim o yönde
Dün yoktu valla hatta baya üzülmüştüm testi atmısım normaldede atmam heralde o kızgınlıkla atıverdimyoksa kıyaslardık
Sen ne durumdasın biz bigün arayla gidiyorus zannedersem dimi =)
Sen benden bigün sonra vurulmustun iğne
Ama benim aşırı regl ağrılarım var
Umarım hayra işarettir
Canım benım insallah hamileyimdir de nasip eder
Pik ama bugün de daha koyu da olblr silinedebilir canım
Masallahh asla umitlendirmek istemem ama sanirim bu gebelik kuzum igne etkisi gecmistir insallahKızlar günaydın
10.günüm gene silik çizgi belirdi gibi
Aa aynı gün müydükAynı gün iğne yapmıştık. 14 haziranda yaptım ben de. Çizgi gittikçe silikleşiyor ben de iğne etkisi diye düşünüyorum. Aslında belirtilerim de var ama nebiliyim. Üsttekini dün yapmıştım alttaki bugün
Masallah bariz hamilelik saglikla ilerlesin insallah kan ver kuzumBuda şuan tam hali
Pazartesi de test yaparım hamile olduğuma ikna olursam kan veririm çizgi koyulaşırsa falanAa aynı gün müydük
Aslında 12. Gün erken iğne etkisi olabilir ama ben dün önceki gün negatifi görüp bugün silik görünce bi heveslendimde
İnsallah alırıs güzel haberler
Ben pazartesi regl olmassam kan testi yaptırım diyorum
Sen düşünüyo musun
Ben cizgiyi goruyorum canim insallah igne etkisi bitmistirKızlar benim testlerimede bakar mısınız
Hafif var gibi ama