Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim testlerimede bakar mısınız
Bütün gruplara yazdım nerdeyse
İğne gününü saymassak 12. Gün bugün
Hafif var gibi ama
Sanki dün hiç yoktu yaptığımda bugün biraz belli oluyor gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG_20210626_095716.jpg
    195,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20210626_095620.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşlar merhaba size bişi sormak istiyorum 9 haziranda hsg çektirdim fakat doktorum bu ay korunun dedi anestezili olduğum için biz 1 buçuk hafta korunduk ama 22 haziranda 1 kere korunmasız ilişki oldu adete 9 gün kala sizce tutma olasılığı var mı 1 kere korunmasız ve adete 9 gün kala şuan adetime 5 gün kaldı dünde korunmssız ilişki oldu sizce gebelik olur mu 3 yıldır uğraşıyoruz pkoluyum hsgde tüplerim açık çıktı çok şükür fakat rahim ağzım tıkalı çıktı açıldı çok şükür benim gibi olan var mı adete 9 ve 6 gün kala? ilişki yaşayıp hamile kalan

Evet dimii banada öyle geldi bir heyecan bastı:))) insallah bütün bu belirtilerim adetten değilde hamileliktendir

teşekkür ederiim evet çok heyecanlandım gerçekten
InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Çok silik görünüyor ama bi kaç gün sonra Tekrar ve istersen

Ben de gördüm Dün hiç yok bugün varsa bence hamilesindir

Ben de gördüm Dün hiç yok bugün varsa bence hamilesindir
İnsallah kuzu
Benimde ümidim o yönde
Dün yoktu valla hatta baya üzülmüştüm testi atmısım normaldede atmam heralde o kızgınlıkla atıverdim yoksa kıyaslardık
Sen ne durumdasın biz bigün arayla gidiyorus zannedersem dimi =)
Sen benden bigün sonra vurulmustun iğne
Ama benim aşırı regl ağrılarım var
Umarım hayra işarettir

Aynı gün iğne yapmıştık. 14 haziranda yaptım ben de. Çizgi gittikçe silikleşiyor ben de iğne etkisi diye düşünüyorum. Aslında belirtilerim de var ama nebiliyim. Üsttekini dün yapmıştım alttaki bugün

Eklentiler

• C512C3F5-90D7-4D75-8E6F-DB67A54D2D01.jpeg
    170,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızçelerim ben takvimde flo kullanıyorum. Ovu testinde 23. Gün yumurtlama gördüm parametre olarak ekledim pozitif diye ama 24 ü yumurtlama olarak güncelliyo anlamadım sebebini bilen var mı ?

Aa aynı gün müydük
Aslında 12. Gün erken iğne etkisi olabilir ama ben dün önceki gün negatifi görüp bugün silik görünce bi heveslendimde
İnsallah alırıs güzel haberler
Ben pazartesi regl olmassam kan testi yaptırım diyorum
Sen düşünüyo musun

Çatlamış mı sizce kızlar

Eklentiler

• 83D23147-3608-425C-8530-6237FB7DFE55.jpeg
    181,9 KB · Görüntüleme: 38
Pazartesi de test yaparım hamile olduğuma ikna olursam kan veririm çizgi koyulaşırsa falan varsa artık testte çıkar heralde bata 1 kalıyo çünkü

Ben cizgiyi goruyorum canim insallah igne etkisi bitmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…