Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç ay aha yerleşme kanamasıdır deyip adet olunca, gelmemesini diliyorum yumurtlama zamanı daha heyecanlıydı, şu batı beklemek en zoru geçmiyor zaman
Aynen valla, ama herkes şey diyor, olunca hissediyorsun içine doğuyor falan diyor. Bana o hissiyat çok uzak, yine olmadı diyorum

Aynen valla, ama herkes şey diyor, olunca hissediyorsun içine doğuyor falan diyor. Bana o hissiyat çok uzak, yine olmadı diyorum
ben hala bir insan çocuk yapmaya nasıl karar veriyor onun sorgusundayım o sorumluluk falan çocuğum olduğunu hissetmek hele bilmiyorum o mucizenin hissettireceklerini.. o his gelse de inanamam heralde

ben hala bir insan çocuk yapmaya nasıl karar veriyor onun sorgusundayım o sorumluluk falan çocuğum olduğunu hissetmek hele bilmiyorum o mucizenin hissettireceklerini.. o his gelse de inanamam heralde
Ah keşke keşke gelse miniklerimiz de analık duygusu yüklensek iyice

Merhaba benide eklermisin? :) BAT 1 Temmuz
3 yıla yakın deniyorum 9 haziranda hsg çekildim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar alırız
Buarada yaşım 27 onu yazmayı unutmuşum 9 haziranda hsg çektirdim fakat doktorum bu ay korunun dedi biz 1 buçuk hafta korunduk ama 22 haziranda 1 kere korunmasız ilişki oldu adete 9 gün kala sizce tutma olasılığı var mı 1 kere korunmasız ve adete 9 gün kala şuan adetime 6 gün var

Merhaba canım onu bende duydum benim halam kadın doğum hemşiresi bana demiştiki kız erkek istiyorsan yani cinsiyetini belirlemek istiyorsan tam yumurtladığın gün ilişki yaşarsan erkek olur diğer günler ilişki yaşarsan yumurtlama günü değil ondan önce ve sonra olursa kız olur demişti halamında 2 oğlu var kız istiyordu bana dediği gibi yaptı şuan kız çocuğu oldu :)

Evet ya geceden ilişki yıkanma sabah hop kalk işe benim için uyku önemli uyumayınca serseme dönüyorum bebise nasıl uyumadan durucam bilmiyorum hiç bişey yetismiyo çalışınca hiçten yetismiyor
Sen ne iş yapiyorsun canim bebek olunca da devam mi

Merhaba kızlar :) aranızda yeniyim. Yumurtlama gününü hesaplayarak ikinci denememiz oldu. Regl tarihime bugün itibariyle 6 gün var, ama iki gün önce göğüs çevremdeki kahverengiliğin kenarlarında hafif renk değişiklikleri görmeye başladım. Mide bulantısı vs yok ama belimde ve kasıklarımda iğne batırılıyor gibi sızlamalar vardı bugün belim bildiğiniz ağrımaya başladı. Bu sabah ise iç çamaşırımı fazlasıyla ıslatacak bir akıntım oldu ve beyaz renkliydi akıntı bugün az da olsa devam ediyor. Sanırım dayanamayıp Pazar günü erken gebelik testi yapacağım. Sizlerin de yorumlarını almak isterim.

SAT:5 Haziran
BAT:1 Temmuz Döngü sürem 26; bugün 21.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…