Anam biz kahve leke görsek yerleşme kanaması der yine umut bağlarız merak etmeAayyyynnen sürekli lavaboya gidiyorum kahverengi leke gelmiş mi diye, çünkü gelirse belli adet is coming ama gelmemiş se 1 gün kala test yapcam yine
maşallah o nasıl sabır çocuk tekmelediğinde yapsaydınız keşke
Üç ay aha yerleşme kanamasıdır deyip adet olunca, gelmemesini diliyorumAnam biz kahve leke görsek yerleşme kanaması der yine umut bağlarız merak etme
İnşallahhh inşallahBu ay insallah hepimize ugurlu gelsin hepimiz hamile kalalım
Aynen valla, ama herkes şey diyor, olunca hissediyorsun içine doğuyor falan diyor. Bana o hissiyat çok uzak, yine olmadı diyorumÜç ay aha yerleşme kanamasıdır deyip adet olunca, gelmemesini diliyorumyumurtlama zamanı daha heyecanlıydı, şu batı beklemek en zoru geçmiyor zaman
Geçen gün benim de böyleydi, maalesef değil. 20.gündeyim henüz pik yok.Bekliyorum grupta çok geç pik görenler oldu. Onlar umut oluyor. Senin kaçıncı gün?Eki Görüntüle 2877726 kizlar bakarmısıniz bu pik değil demi bugün iliskidu ama esim şehir dısına ciktı biraz once
ben hala bir insan çocuk yapmaya nasıl karar veriyor onun sorgusundayım o sorumluluk falan çocuğum olduğunu hissetmek hele bilmiyorum o mucizenin hissettireceklerini.. o his gelse de inanamam heraldeAynen valla, ama herkes şey diyor, olunca hissediyorsun içine doğuyor falan diyor. Bana o hissiyat çok uzak, yine olmadı diyorum
Aynen rüyasında görenler, içine doğanlar oluyor ben de sıfır his, korku var sadeceAynen valla, ama herkes şey diyor, olunca hissediyorsun içine doğuyor falan diyor. Bana o hissiyat çok uzak, yine olmadı diyorum
Ah keşke keşke gelse miniklerimiz de analık duygusu yüklensek iyiceben hala bir insan çocuk yapmaya nasıl karar veriyor onun sorgusundayım o sorumluluk falan çocuğum olduğunu hissetmek hele bilmiyorum o mucizenin hissettireceklerini.. o his gelse de inanamam heralde
Maaşallah canım tebrik ederimm
Buarada yaşım 27 onu yazmayı unutmuşumMerhaba benide eklermisin? :) BAT 1 Temmuz
3 yıla yakın deniyorum 9 haziranda hsg çekildim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar alırız
Merhaba canım onu bende duydum benim halam kadın doğum hemşiresi bana demiştiki kız erkek istiyorsan yani cinsiyetini belirlemek istiyorsan tam yumurtladığın gün ilişki yaşarsan erkek olur diğer günler ilişki yaşarsan yumurtlama günü değil ondan önce ve sonra olursa kız olur demişti halamında 2 oğlu var kız istiyordu bana dediği gibi yaptı şuan kız çocuğu oldu :)Kızlar sakın eleştirici cevaplar yazmayın ıkı oğlum var çok şükür ama birde kızım olsun istıyorum daha önce kızı olanlar yumurta takıbı yapmışmıydımız kız be ek yumurtlama öncesi ilişki öneriliyor ya
Tamamdır teşekkür ediyorumPik canım bu geceyi kesin değerlendir yarın çatlar spermler hazır beklesin. Yarın gecede değerlendir kafan rahat olur
Teşekkürler yorum içinPik bu cnm
28 yaşındayım da. Bu ay için kaybediyorum yani. Ya ben fazla tezcanlıyım. Bir şey isteyince hemen olsun istiyorum ama öyle bir dünya yok tabi ben normalde 30 küsürüncü günde falan yumurtluyorum pko olduğu için bu ay klomen ve iğne sayesinde 15. Gün çatlamış oldu yumurtam buna da şükür napalım en azından süreç h
Sen ne iş yapiyorsun canim bebek olunca da devam miEvet ya geceden ilişki yıkanma sabah hop kalk işe benim için uyku önemli uyumayınca serseme dönüyorum bebise nasıl uyumadan durucam bilmiyorumhiç bişey yetismiyo çalışınca hiçten yetismiyor
Ben çalışmıyorum canm yok ya bebek olursa hiçten zannetmiyorum eve anca yetisiyorumSen ne iş yapiyorsun canim bebek olunca da devam mi
Cnm sadece kasık ağrısı oldu heran adet olacakmışım gıbıHayırlı olsun canım benim çok sevindim darısı bizim başımıza inşallahdua et bizim için de canım ne gibi belirtiler vardı
Cnm 27 haziran bat takvim yüklemiştim dünAdete kaç gün var? Birde hangi günleri degerlendirdiniz,
Ayyy evettt bır sonrakı testi ne zaman yapacaksın