Vucut kendini hazırlıyor derler canım korunmayı bırakınca böyle reaksiyonlar olabiliyorMerhabalar bayanlar bir şey soracağım. Biz geçen aydan beri gebelik için çalışıyoruz. Tabi buradaki yorumlara baktığımda anladım ki yumurtlama ve çatlama günlerinde hiç bir şey yapmamışızO yüzden bu ay önemli benim için ancak bu ay regl öncesi kahverengi lekelenme oldu. Bir önceki aydan kalmaymış onu anladım. Ancak regl kanaması 2 gün kadar sürdü ve 3 gündür kahverengi lekelenme şeklinde bu normal mi? Korumasız ilişki dengemi alt üst etti... Normalde 4.-5. güne kadar regl kanamam olur 6.-7. günlerde kahve rengi akıntı olur biterdi.
Bedenime anlam veremiyorum artık
ya şu demir tadı nasıl oluyo anlamak için yalayacağım gerçekten o olacak ajkdhakshda onu da yaşayayım eksik olmasınBata 4 gün ama yine ufacık bir belirti bile yok, memelerim acısın istiyorum dokunamayayım, kasıklarıma iğneler batsın, ağzımda demir tadı olsun ama yoookmemelerim yumuşacık sertlik bile yok adet olacak gibi ağrılarım bile yok gettiiiiiii
ya şu demir tadı nasıl oluyo anlamak için yalayacağım gerçekten o olacak ajkdhakshda onu da yaşayayım eksik olmasın
Çok merak ediyorsan glifor-metformin yan etkisi ve hemen hemen bütün kullananlarda oluşuyor. Ama tavsiye etmem :) Rennie ağız cineme tableti de hafiften yapar. içinde karbonat olduğu için...ya şu demir tadı nasıl oluyo anlamak için yalayacağım gerçekten o olacak ajkdhakshda onu da yaşayayım eksik olmasın
İyi yönden mi algılamalıyım kötü yönden mi ?Vucut kendini hazırlıyor derler canım korunmayı bırakınca böyle reaksiyonlar olabiliyor
heee rennie baya kullandımmm dur kan tadından tatmin oldum bişeyler canlandı kafamın bir köşesine yazayımÇok merak ediyorsan glifor-metformin yan etkisi ve hemen hemen bütün kullananlarda oluşuyor. Ama tavsiye etmem :) Rennie ağız cineme tableti de hafiften yapar. içinde karbonat olduğu için...
Kötü bir şey yok, ben korunmayı bıraktığımda ilk doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz bir sorun var mı diye, genel kontrol yaptı ultrasonla bakıp smear testi falan yapmıştı. Bir doktora gidip genel bir kontrol yaptır. Folic falan başlar onların yardımı oluyor.İyi yönden mi algılamalıyım kötü yönden mi ?
Benim duygularımı ifade etmişsin aynen böyle hissediyorum hele bat yaklaşınca biseyde hissetmiyorsam değişikBata 4 gün ama yine ufacık bir belirti bile yok, memelerim acısın istiyorum dokunamayayım, kasıklarıma iğneler batsın, ağzımda demir tadı olsun ama yoookmemelerim yumuşacık sertlik bile yok adet olacak gibi ağrılarım bile yok gettiiiiiii
Göğüslerim çok hassaslaştı bel ağrısı var. Nadir kasıklarımda batma oluyor. Genelde bunları regl olacağım gün yaşardım. Bunlar da iğne etkisi mi bilemedim vallaValla bende hiç yok
Ama benim ağrım çok kasıklarım falan
Regl ağrısı gibi aynı baya
Sende var mı bişey ağrı vs
Takvimime göre de 3 gün var reglime
Pik canım bu geceyi kesin değerlendir yarın çatlar spermler hazır beklesin. Yarın gecede değerlendir kafan rahat olurEki Görüntüle 2877672 merhaba hanımlar ovulasyon testim buna pik diyebilir miyiz? Önceden strip testle yapmıştım çok belli oluyordu yumurtlama ama kaset testlerde istediğim koyulukta olmuyor bundan sonra da siliklesiyor genellikle yorumlarınızı beklerim.
Testi ne zaman yaptınız yani sabah mi yoksa gün ortasında mi9.gün iğne
İşte böyle düne göre baya silik sanırım etkisi yarına geçer diye düsünüyorum12.gün de de ak koyun kara koyun belli olur
Belirti aramayın kızlar boşa kendinizi yıpratmayın..Benim duygularımı ifade etmişsin aynen böyle hissediyorum hele bat yaklaşınca biseyde hissetmiyorsam değişikolsa belirti olurdu gibi geliyor ama belirti hiç hissetmeyen de oluyor bata kadar deyip umut devam inşallah belirtisiz hamissindir sende.
Selaam geçen ay aynı şeyleri yaşadım kahve lekelenme sonradan açık pembe bir renge dönüştü ve adetim 3-4 gün sürdü. Pedler ziyan oldu o kadar diyim yani günlük koysam işimi görürdü heralde ki normal döngümde ben gece olandan kullanıyorumMerhabalar bayanlar bir şey soracağım. Biz geçen aydan beri gebelik için çalışıyoruz. Tabi buradaki yorumlara baktığımda anladım ki yumurtlama ve çatlama günlerinde hiç bir şey yapmamışızO yüzden bu ay önemli benim için ancak bu ay regl öncesi kahverengi lekelenme oldu. Bir önceki aydan kalmaymış onu anladım. Ancak regl kanaması 2 gün kadar sürdü ve 3 gündür kahverengi lekelenme şeklinde bu normal mi? Korumasız ilişki dengemi alt üst etti... Normalde 4.-5. güne kadar regl kanamam olur 6.-7. günlerde kahve rengi akıntı olur biterdi.
Bedenime anlam veremiyorum artık
Cevabiniz için çok teşekkürYumurta kalitesi icin takviye veriyor toparlanmasi 3 ay suruyor kuzum uzme kendini bende 2020 temmuzda ve agustosta pregnacare kullandim 2 kutu icinde her turlu vitamin vardi aralikta hamile oldugumu ogrenmistim simdi ise gunluk omega3 folik asit selenyum d3 takviyesi aliyorum yesil yaprakli sebzeler salata zeytinyaglilarla kendimi ve esimi beslemeye calisiyorum findik fistik devam bir de 2 aydir adet ile yumurtlama arasi c-life balli macun kullandim bakalim. Corekotu ve balin da cok faydasi var bagisikligi yukseltiyor o da yumurta kalitesine iyi geliyor amh dusuk diye psikolojini bozma olur mu doktorum hersey saglikli 1 yumurta ve sperme bakar diyor
Pik bu cnmEki Görüntüle 2877672 merhaba hanımlar ovulasyon testim buna pik diyebilir miyiz? Önceden strip testle yapmıştım çok belli oluyordu yumurtlama ama kaset testlerde istediğim koyulukta olmuyor bundan sonra da siliklesiyor genellikle yorumlarınızı beklerim.
oh oh maşallahhh tekrardann hayırlı olsunn sağlıkla kucağına all tebrik ederiiim
Cinsiyet belirleme için önemli olan sperm buna yumurta karar vermiyorKızlar sakın eleştirici cevaplar yazmayın ıkı oğlum var çok şükür ama birde kızım olsun istıyorum daha önce kızı olanlar yumurta takıbı yapmışmıydımız kız be ek yumurtlama öncesi ilişki öneriliyor ya
Çok teşekkür ederim canım benim hayırlısıyla inş sizlerden güzel haber bekliyorumoh oh maşallahhh tekrardann hayırlı olsunn sağlıkla kucağına all tebrik ederiiim
temmuzun ilk haftası buradan uzak duur fazla heyecan kaos olacak buralarrrr sakinleşince gelirsinÇok teşekkür ederim canım benim hayırlısıyla inş sizlerden güzel haber bekliyorum