Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vucut kendini hazırlıyor derler canım korunmayı bırakınca böyle reaksiyonlar olabiliyor

ya şu demir tadı nasıl oluyo anlamak için yalayacağım gerçekten o olacak ajkdhakshda onu da yaşayayım eksik olmasın

ya şu demir tadı nasıl oluyo anlamak için yalayacağım gerçekten o olacak ajkdhakshda onu da yaşayayım eksik olmasın
Çok merak ediyorsan glifor-metformin yan etkisi ve hemen hemen bütün kullananlarda oluşuyor. Ama tavsiye etmem :) Rennie ağız cineme tableti de hafiften yapar. içinde karbonat olduğu için...

Çok merak ediyorsan glifor-metformin yan etkisi ve hemen hemen bütün kullananlarda oluşuyor. Ama tavsiye etmem :) Rennie ağız cineme tableti de hafiften yapar. içinde karbonat olduğu için...
heee rennie baya kullandımmm dur kan tadından tatmin oldum bişeyler canlandı kafamın bir köşesine yazayım

İyi yönden mi algılamalıyım kötü yönden mi ?
Kötü bir şey yok, ben korunmayı bıraktığımda ilk doktora gitmiştim bebek düşünüyoruz bir sorun var mı diye, genel kontrol yaptı ultrasonla bakıp smear testi falan yapmıştı. Bir doktora gidip genel bir kontrol yaptır. Folic falan başlar onların yardımı oluyor.

Benim duygularımı ifade etmişsin aynen böyle hissediyorum hele bat yaklaşınca biseyde hissetmiyorsam değişik olsa belirti olurdu gibi geliyor ama belirti hiç hissetmeyen de oluyor bata kadar deyip umut devam inşallah belirtisiz hamissindir sende.

Valla bende hiç yok
Ama benim ağrım çok kasıklarım falan
Regl ağrısı gibi aynı baya
Sende var mı bişey ağrı vs
Takvimime göre de 3 gün var reglime
Göğüslerim çok hassaslaştı bel ağrısı var. Nadir kasıklarımda batma oluyor. Genelde bunları regl olacağım gün yaşardım. Bunlar da iğne etkisi mi bilemedim valla

Pik canım bu geceyi kesin değerlendir yarın çatlar spermler hazır beklesin. Yarın gecede değerlendir kafan rahat olur

Belirti aramayın kızlar boşa kendinizi yıpratmayın..
Tek kesin belirti adet olmamaktır

Selaam geçen ay aynı şeyleri yaşadım kahve lekelenme sonradan açık pembe bir renge dönüştü ve adetim 3-4 gün sürdü. Pedler ziyan oldu o kadar diyim yani günlük koysam işimi görürdü heralde ki normal döngümde ben gece olandan kullanıyorum ilk ay hepimizin vücudu sapıtıyor heralde bakalım bu ay nasıl olucak

Cevabiniz için çok teşekkür ne güzel anlatmışsınız bende düşündüm bekliycem Dr Dr gezmek bana zaman kaybı önce viteminleri alayım sonra bekliyim biraz diyorum
Sizin kullandiginiz vitemin prowomen gibi birşey mi .bana prowomen önerdi ondan sordum

Cinsiyet belirleme için önemli olan sperm buna yumurta karar vermiyor siz sadece dolgunundan sağlıklı bir yumurta catlatmaya çalışın gerisi önce Allah sonra spermde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…