Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden umudunu kaybediyorsun ki yaş kaç canım
28 yaşındayım da. Bu ay için kaybediyorum yani . Ya ben fazla tezcanlıyım. Bir şey isteyince hemen olsun istiyorum ama öyle bir dünya yok tabi ben normalde 30 küsürüncü günde falan yumurtluyorum pko olduğu için bu ay klomen ve iğne sayesinde 15. Gün çatlamış oldu yumurtam buna da şükür napalım en azından süreç hızlandı.

Çalışmak güzel de çocuk düşünme zamanında zor helede sabah 8 evden çoktan çıkmışsın eve gelmişsin 9 10 stres
Evet ya geceden ilişki yıkanma sabah hop kalk işe benim için uyku önemli uyumayınca serseme dönüyorum bebise nasıl uyumadan durucam bilmiyorum hiç bişey yetismiyo çalışınca hiçten yetismiyor

Normal canım hepimizin gelgitli günleri bi gün iyi bi gün umutsuz hissediyoruz.. Benimde 4 ay banada geliyo o umutsuzluk ama sonra toparliyorm kendimi çok düşünme canm olucaz inşallah bizde anneliği tadicaz allahın izniyle

M misamino durr kuzu moralimizi bozmayalım hemen
Bende 14 ünde iğne vurulmuştum benimde bugün sıfır çizgi yok
Ama belki yarın öbür gün çıkar diye ümidim var bakalım=)

M misamino durr kuzu moralimizi bozmayalım hemen
Bende 14 ünde iğne vurulmuştum benimde bugün sıfır çizgi yok
Ama belki yarın öbür gün çıkar diye ümidim var bakalım=)
İnşallah öyle olur bendeki çizgi de çok silik ışığa falan tutnca anca göZüküyor iğnenin etkisi yeni yeni geçiyor demekki bende

Adetimin 12 günü gittim iyi yumurtlama var dedi hatta içerisi rezervin iyi dedi ,şimdi amh düşük çıkınca işte vitamin takviyesi yap 3 ay sonra gel dedi kafamda biraz daha kurayım
Aynen kurmaca gibiyiz zaten. Ben kullanmıştım 3 ay takviye faydası oldu mu bilmiyorum ama. Şimdi kullandığım folikasite omega3 içeriyor

İnşallah öyle olur bendeki çizgi de çok silik ışığa falan tutnca anca göZüküyor iğnenin etkisi yeni yeni geçiyor demekki bende
Valla bende hiç yok
Ama benim ağrım çok kasıklarım falan
Regl ağrısı gibi aynı baya
Sende var mı bişey ağrı vs
Takvimime göre de 3 gün var reglime

Benim anlayamadigim şu aslında tamam amh düşük yaşimda var ama onun dışında bir sorunum yoksa yumurtlama takibi klomen vs tedavisi yapmıyorlar mi
Kuzum benim amh 0,59 fsh 10.78 lh 6.90 e2 37 kusur yas 39.5 doktor bu ay yumurtlama takibi onerdi ama isyerinde bolumumde tektim istedigi tarihlerde izin alamayacaktim gidemedim dis gebelik gecmisim var buna ragmen hsg eylulde eylule kdr denemenizi istiyorum dedi ki ben 1 yil oldu doktora gideli o da sundan sebep diyor anladigim kadariyla daha once 4. Ayda hamile kaldigim icin bende deneme suresini uzatti. Yani amh dusuk diye korkma ben bu degerlerle dogal yolla hamile kaldim surmedi orasi ayri

merhaba hanımlar ovulasyon testim buna pik diyebilir miyiz? Önceden strip testle yapmıştım çok belli oluyordu yumurtlama ama kaset testlerde istediğim koyulukta olmuyor bundan sonra da siliklesiyor genellikle yorumlarınızı beklerim.

merhaba pik değil henüz ama akşam testi tekrarlayın bence yarını bulmayabilir pik ama bazı aylar böyle de olabiliyomuş benim geçen ayki testimde gördüğüm maksimum koyuluk buydu

Adetimin 12 günü gittim iyi yumurtlama var dedi hatta içerisi rezervin iyi dedi ,şimdi amh düşük çıkınca işte vitamin takviyesi yap 3 ay sonra gel dedi kafamda biraz daha kurayım
Yumurta kalitesi icin takviye veriyor toparlanmasi 3 ay suruyor kuzum uzme kendini bende 2020 temmuzda ve agustosta pregnacare kullandim 2 kutu icinde her turlu vitamin vardi aralikta hamile oldugumu ogrenmistim simdi ise gunluk omega3 folik asit selenyum d3 takviyesi aliyorum yesil yaprakli sebzeler salata zeytinyaglilarla kendimi ve esimi beslemeye calisiyorum findik fistik devam bir de 2 aydir adet ile yumurtlama arasi c-life balli macun kullandim bakalim. Corekotu ve balin da cok faydasi var bagisikligi yukseltiyor o da yumurta kalitesine iyi geliyor amh dusuk diye psikolojini bozma olur mu doktorum hersey saglikli 1 yumurta ve sperme bakar diyor

merhaba pik değil henüz ama akşam testi tekrarlayın bence yarını bulmayabilir pik ama bazı aylar böyle de olabiliyomuş benim geçen ayki testimde gördüğüm maksimum koyuluk buydu
Akşam tekrarlamak iyi fikir. Evet benim de ikidir böyle olup siliklesiyor çok koyu olmuyor nedense manası nedir bilmiyorum.

O zaman kaçırmadım mı 24 ü boş bırakarak mantıken
Mantıken kaçırmıyorsunuz ebru ceylanın instagram hesabında gene kalanların öykülerine bakıyorum çoğu pik öncesi pik ve çatlama günü 3 gün değerlendirmiş ama en çok dikkatimi çeken piki 2 gün süren ilk günü değerlendirip 2.gün es geçip çatlama günü ve çatlama ertesi günü değerlendirmiş

Selamlar
Adete 5 kala bugün erken gebelik testi yaptım ama sonuç olumlu değil. Bundan sonra biraz tatil ve kafa dinleme kararı iyi olacak, hepinize sevgiler

Merhabalar bayanlar bir şey soracağım. Biz geçen aydan beri gebelik için çalışıyoruz. Tabi buradaki yorumlara baktığımda anladım ki yumurtlama ve çatlama günlerinde hiç bir şey yapmamışız O yüzden bu ay önemli benim için ancak bu ay regl öncesi kahverengi lekelenme oldu. Bir önceki aydan kalmaymış onu anladım. Ancak regl kanaması 2 gün kadar sürdü ve 3 gündür kahverengi lekelenme şeklinde bu normal mi? Korumasız ilişki dengemi alt üst etti... Normalde 4.-5. güne kadar regl kanamam olur 6.-7. günlerde kahve rengi akıntı olur biterdi.

Bedenime anlam veremiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…